O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako vysťahovať súrodenca z rodičovského domu?
rad by som sa dozvedel ,že ak sa moja sestra po rozvode a predaja svojho bytu ,,prihlásila k mojím…
majki555
Pred 12 rokmi
11
Koľko víde podlahové kúrenie do domu 165m2?
Staviame dom,ktory ma rozlohu 15m*11m.[bungalow]Zaujima ma ci mi vie niekto priblizne povedat sumu …
katrin21
Pred 16 rokmi
5
Dával si niekto strešnú krytinu Bramac Adria montano?
Ahojte vsetci,chcel by som vediet ci niekto ste si davali stresnu krytinu od bramacu,konkretne adri…
suffo
Pred 12 rokmi
6
Dom Laguna 24
Otvaram tuto temu aby ste nam pomohli,poradili ohladom tohto domu.za kazdy prispevok vopred dakujem
drpepper
Pred 11 rokmi
26
Vykurovanie domu infrapanelmi alebo elektrickými konvektormi
Ahojte všetci...Zvažujeme takýto sposob vykurovania v našom budúcom domčeku a chceli by sme vedieť,…
adulita
Pred 16 rokmi
3
Aké okná k čiernej streche?
Ahojte, začali sme stavať a práve dnes nám prišli merať okná , no prišla veľka dilema ....vobec si …
zuzluk002
Pred 16 rokmi
4
Sú vhodné drevené schody k dlažbe na chodbe?
ahojte, chcela by som sa vas spytat, aky mate najme esteticky nazor na to, ak by som mala v chodbe …
kasarka
Pred 15 rokmi
8
Máte skúsenosti so stavbou montovaného dreveného domu?
Ahojte, nemá niekto skúsenosť so stavbou montovaného dreveného domu, skeletoveho domu firmou z Pols…
birgit222
Pred 16 rokmi
3
sponzor fóra
Potrebujem povolenie na nový otvor v stene v byte?
Chcem sa poradit s vami,ktori to mate uz za sebou.Chystame sa prerobit cast bytu,kde chceme jedny d…
martinko85
Pred 4 rokmi
13
Do akej výšky potiahnuť prívod vody?
ahojte.. ideme prerábať kúpelňu a chceme dať nové umývadlo s batériou na ňom. musíme kvôli tomu pre…
simcab
Pred 16 rokmi
6
Aké závesy do veľkej obývačky s kuchyňou?
Ako by ste sa rozhodli vy? mame velmi velku obyvacku spojenu s jedalnou a kuchynou (hodne svetly pr…
viki120
Pred 16 rokmi
14
Aké prádlo nesušiť v sušičke?
Ahojte, "ježiško" mi prinesie sušičku prádla. Nemám s ňou žiadne skúsenosti. Môžete mi poradiť, čo …
sivocka
Pred 16 rokmi
4
Máte skúsenosti s kuchyňou od firmy Osmosa?
Ahojte! Máte skúsenosti s firmou OSMOSA (Diakovce)? Dala som si u nich naceniť kuchyňu a veľmi ma p…
kukku
Pred 16 rokmi
11
Ako vytepovať koberce s dlhým vlasom?
Ahojte, nikde som nenasla temu,kde by som nasla radu,ako mam vytepovat koberec s dlhym vlasom. Ake …
tibike1
Pred 11 rokmi
9
Hľadáme prenájom bytu
Ahojte, chcela by som Vas poprosit, ci nahodou nevie niekto o prenajme bytu ci maleho domceku vo v…
havaj
Pred 15 rokmi
5
Akú práčku so sušičkou si vybrať?
ahojte, vyhladavac mi nenasiel priamo takuto temu, tak sa chcem opytat: mate niekto? ste spokojn…
meteska
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
111
Čo robiť ak mi chcú predať už raz kúpený pozemok?
Dobry den chcem sa najprv informovat ohladom Vas ktory uz maju nejake take skusenosti s pozemkami a…
katarina104
Pred 13 rokmi
26
Cena nehnuteľnosti v kúpnej zmluve
Ceny pozemkov,domov,bytov sú rôzne v závislostí od lokality.to je jasne každému.Čo ak terajší majit…
chrobak7
Pred 5 rokmi
1
2
58
Ako rýchlo vyčistiť vŕtanú studňu?
Prosím, poraďte ako rýchlo vyčistiť vŕtanú studňu. Mali by sme mať hlbokú 21m, no čerpadlo dôjde le…
nicearty
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
68
Poznáte overené stavebné firmy na západe?
Ahojte, mozete nam niekto poradit stavebne firmy, alebo zivnostnikov, ktori za prijatelnu cenu post…
byvamtedasom
Pred 16 rokmi
2
Máte skúsenosť s ekologickými tabletami do umývačky?
Ahojte, tak my sme si kúpili umývačku, a chcem sa vás opýtať aké máte skúsenosti s ekologickými tab…
bajo183
Pred 14 rokmi
6
Ako reklamovať postavený krb poľskou firmou?
Ahojte, neviete nam niekto poradit ako mame postupovat, ked nam firma z Polska totalne dofusovala k…
sal77
Pred 16 rokmi
4
Aký notebook a internet k nemu si kúpiť?
Ahojte, uz ma nebavi blokovanie istych stranok v praci a tak som sa rozhodla kupit si domov PC, n…
katrin21
Pred 16 rokmi
1
2
48
Aký vysávač na lístie kúpiť?
dobrý deň, neviete mi poradiť? chcem kúpiť vianočný darček vysavač na lístie ale vôbec sa tomu nero…
rastlinky_sk
Pred 12 rokmi
11
Kde kúpim organizér do zásuvky v kuchyni?
Ahojte, prosím Vás neviete mi poradiť, kde by som našla organizer do zasuvky do kuchyne, ale so šír…
mazuk
Pred 16 rokmi
5
Má niekto okná od Slovaktual Hlohovec?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či má niekto okná od Slovaktualu, najlepšie pobočka Hlohovec. P…
janaoklamana
Pred 7 rokmi
30
Nebude kuchynská linka z orecha príliš tmavá?
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ma niekto z vas kuchynsku linku z orecha. mam kuchynu otocenu n…
gerdusha
Pred 10 rokmi
18
Sedačka 625 od Eurosofy
Ahojte, nemate niekto nahodou tuto sedacku od Eurosofy? Velmi sa nam paci uz dlhsi cas, no zial mam…
edword
Pred 13 rokmi
13
Kde v Poľsku ste nakupovali od Opoczno a Paradyz?
ahojte - niekde tu som videl na fore,ze kde ste nakupovali v Polsku od tychto dvoch firiem obk…
plytka
Pred 14 rokmi
16
Nevlhnú vám polystyrénové kocky kúpelni?
Ahojte.Prosím o radu.Chcem dať do kúpelne na strop polystyrénové kocky.Máte s tým niekto skúsenosti…
lezba22
Pred 12 rokmi
13
1
2
…
3570
3571
3572
3573
3574
…