Ako reklamovať postavený krb poľskou firmou?

Ahojte, neviete nam niekto poradit ako mame postupovat, ked nam firma z Polska totalne dofusovala krb? Ked boli prvy krat, tak postavili krb zo sadrokartonovych dosiek a druhy krat mali krb spojazdnit t.j. zalozit mriezky a zalozit rohovniky. Dali sme im komlet navrh ako ma krb vyzerat, ale uz aj v tej prvej faze nedodrzali presny navrh ako mali. Dohoda bola, ze omietnut ho pridu, az ked budeme mat cely dom vymalovany, to nam este radili oni aby sme si ho zbytocne nezamazali. A ked sme prisli, ked boli druhy krat, zrazu krb bol uz natrety, to nebola ani omietka len taka farba asi 2mm na tom sadrokartone. Kedze to bolo mokre nebolo hned vidiet tie nedostatky, to ked sme videli na druhy den no hruza.. vsetky spoje medzi sadrokartonom bolo vidno, rohovniky presvitaju, nehovoriac ako cele dvierka strop zababrali od tej malovky. Najlepsie to vidno na fotkach, ak mate niekto zaujem tak poslem do IP. Samozrejme som im hned pisala a vyjadrila velku nespokojnost, ze ci si myslia, ze takto ma vyzerat finalna faza krbu odhliadnuc od toho, ze vykonavali robotu ktoru nemali a omietli to tak ako som vyslovene u nich vo firme povedala, ze takto to nechcem. Vyhovaraju sa na to, ze bola v dome zima a preto sa ta farba zliala. Ale preco to robili, ked podmienky v dome neboli vhodne na to sa len vykrucaju a klamu. Mali povedat neda sa to urobit musite nam zabezpecit taku a taku teplotu. Ale oni velmi dobre vedeli, ze nemame ako teplo v dome zabezpecit, lebo kurenie tam este nebolo. Ziadala som od nich vratenie penazi za vzniknute naklady, musime este krb obmurovat aby sme sa priblizili povodnemu navrhu, ale to odmietli a ponukli sa, ze to pridu opravit, ale ja ich uz nechcem ani vidiet potom vsetkom. Neviem ci to postupit pravnikom, alebo akoby sme mali postupovat aby sme od nich dostali aspon cas penazi spat.
Odpovedať
Ahoj sal77, a to Vam oblozili ten krb sadrokartonom!!! Tak to keby mi nejaka firma povedala ze to budu robyt takymto sposobom tak ich hned vypoklonkujem. sadrokarton sa po case a aj ked je protipoziarny rozpadne ba az rozprasi... To Vam kto odporucil takyto sposob!!!!
Odpovedať
aj ja mám krb obložený sadrokartónom aj moji rodičia. Samozrejme že pod ním sú izolačné dosky. Rodičia majú spravený krb takto už 5 rokov, kúria nonstop a všetko je ok.
Odpovedať
Nie samozrejme, ze su tam izolacne dosky a co sa tyka samotnej krbovej vlozky taku hori super, ide hlavne o dizajnovu stranku, ako to pobabrali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?