Nevlhnú vám polystyrénové kocky kúpelni?

Ahojte.Prosím o radu.Chcem dať do kúpelne na strop polystyrénové kocky.Máte s tým niekto skúsenosti?Nevlhne to?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj - mame tie kocky vsade - nevlhne to - nema pre co.este Ti to splní ucel zateplenia.a este jedna vec - ak mas v tej kupelke sadrokarton - tak dufam,ze je zelenyyyyyyyyyyy.cauko
Odpovedať
Ahoj.Dakujem za odpoved. Kupelna je murovana len strop sa mi stale olupuje.Bojim sa, že ten polystyren bude plesniviet z vlhkosti.
Odpovedať
Profilova fotka
hm - len premyslam,preco sa Ti olupuje stale ten strop.daj mi viac info a manzel Ti poradí.napr - ze z coho je presne ten strop - ze ci tam mate nejaku omietku alebo tak.
Odpovedať
Je tam zafarbená omietka. Mám v kúpeľni malé okienko. Pravidelne vetrám, no aj tak sa mi vždy po vymaľovaní robia bublinky na strope a tvorí sa na stenách pleseň. Práve preto by som tam chcela dať polystyrén, len sa bojím aby neplesnivel aj ten. Máte ho aj vy v kúpelni?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky- takze takto - ten polystyren kocky si tam daj bez problemov - a my ho mame takisto.nemame s tym problem.podobny problem sa nam vyskytol v jednej izbe - ale velmi nam pomohol ten CERESIT STOP VLHKOSTI - funguje to super.len neviem - ako by to v kupelke fungovalo - ale myslím,ze keby si ten pristrojcek - ci ako to nazvat davala do tej kupelky vzdy mimo sprchovania - resp. keby ste sa kupali ci sprchovali ho dala napr do kuchyne a potom spat - no radil by som to skusit - pretoze nam to pomohlo a je to zalezitost cca 3.5 eura mesacne.mam na mysli tie tablety co do toho idu
Odpovedať
Ahoj. Ďakujem za rady, vyskúšam to.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@uuffoo ahojky, my by sme chceli použiť tieto kocky do garáže a technickej miestnosti, dávame na strop polystyrén a na to chceme nalepiť tieto kocky, môžem sa spýtať, kde sa dajú kúpiť a či sú rôzne motívy? ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte,potreboval by som poradit,kde sa daju kupit polystyrenove kocky ,chcel by som ich dat do kupelky
Odpovedať
mame ich nalepene na umakartovom jadre na strope a uplne v pohode uz niekolko rokov - pliesen ziadna,
Odpovedať
@miroslav1973 neviem odkiaľ si ale majú ich aj v Baumaxe, a u nás /TT/ ich mávajú aj v obchodoch s tapetami. My ich máme na všetkých stropoch v byte, lebo sme mali škaredé stropy a je to pekné, sú rôzne farebné a sú polystyrénové, ktoré sú lacnejšie, dajú sa aj premalovať a potom sú aj také potiahnuté umelinou, ktoré sú drahšie a odporúčali nám ich že sú kvalitnejšie, tak sme kúpili do jednej izby a je to des. Tie spoje sú strašne nepekne výrazné a pri tých polystyrénových sú spoje krajšie a neodstávajú tak. Lepiť sa to dá aj zo silikónom s takým lacnejším, alebo je na to aj také lepidlo.
Odpovedať
dakujem,som z kosic takze utekam do baumaxu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lienka3737 mam dajte to proste len na strop do rohu
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?