Nebude kuchynská linka z orecha príliš tmavá?

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ma niekto z vas kuchynsku linku z orecha. mam kuchynu otocenu na JZ, cize svetlu, napriek tomu sa bojim, ci ta linka nebude prilis tmava. Ma niekto skusenosti?
Odpovedať
Ahoj sestra má kuchyňu z orecha, korpusy na skrinky aj dvierka , a pomiešané s takými lesklými bielymi dvierkami vyzerá to super,nie je to až také tmavé aj pracovnú dosku má takú orech, mne sa to veľmi páči. A malovku má takú maslovú vyzerá to super. Len treba skombinovať so svetlými farbami a bude to dobré. pa pa pa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mať tiež podobné ako píše merilla, chceli sme najprv celú z orecha, ale keďže máme tmavé parkety, nevyniklo by to. Takže celú korpus linky bude orech, aj pracovná doska a dvierka slonová kosť, taká vanilková.
Odpovedať
Gerdusha A aký orech to bude... aká bude zástena alebo kachličky medzi skrinkami ?
Odpovedať
aj my chceme nieco take ako pisu merilla a katavinka a obklad by som chcela medzi to zeleny, taky svetkojablckovy, lebo aj v jedalni bude zelena stena... ;-)
Odpovedať
tiez rozmyslam, ze by som ten orech skombinovala s vanilkou, zastenu a podlahu prisposobim neskor. skor sa obavam toho, ci sa nebude prilis byt orechovy /tzn. drevovy/ dezen s uplne hladkou /i ked nie lesklou/ vanilkou. nevadi, ze dezeny budu uplne odlisne? co na to estéti? :)
Odpovedať
...teraz robím slivku s vanilkou a vyzerá to dobre...Za dva dni bude hotová tak priložím fotky. Ďalšia bude dub tmavý s vanilkou.Takže celkom to frčí.
Odpovedať
budem rada, dodog, ak sem potom das tie fotky. dakujem vopred
Odpovedať
ja mám oranžovú s vanilkou ;-)
Odpovedať
henidani a kde je orech? :)...ja som sa pytala na orech /drevovy dezen/ a vanilku
Odpovedať
Nam prave vcera namontovali krasnucku kuchynu a mame ju v kombinacii tmavy orech a bleda trnka. Pracovna doska aj kachlicky su blede tak to vyzera suprovo. Mame v kuchyni velke francuzske okno, tak som sa nebala tmavej farby. Ale ak sa ta tmava zosvetli bledou pracovnou doskou a pripadne zopar bledymi skrinkami, nema to chybu :-)
Odpovedať
jeej, tatrankalucka, nemas a nedas foto? to znie velmi zaujimavo!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@gerdusha Čo na to povedal orech??? :-N :-N :-N :-N Bol spokojný,keď si zo "spálni"pre orecha urobila kuchynskú linku????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Taktiez mame tmavu slivku s kombinaciou bezova doska aj zastena... Je to paradne...
Odpovedať
@technik007 gerdusha sem jednak nechodí a asi to už dávno vyriešila. ;-) :-N
Odpovedať
@stolverka To je môj problém...nevšimam si dátum...dík za upozornenie :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gerdusha Ak sa obávate, že kuchynská linka z orecha bude tmavá, skúste ju skombinovať s bielymy (bledými) prvkami - napr, bledá zástena, niektoré dvierka či pracovná doska.
Odpovedať
@nabytok_betak vsimnite si rok zadania otazky, prosim...2009
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?