O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako vyriešiť kúrenie do domu z Ytongu30?
Velmi s MM uvazujeme o vhodnej a efektivnej kombinacii kurenia. Dom - ytong30, 15 EPS ,40cm izolaci…
macka01
Pred 15 rokmi
7
Junior 627 od Eurolinu a vaše rady k tomuto projektu
Zdravím Vás všetkých, chcem sa opýtať či niekto postavil alebo plánuje stavať J 627, rozmýšľame o t…
fifina461
Pred 14 rokmi
2
Sedačka Armano a jej nadštandardné rozmery
Kúpila som sedačku Armano u predajcu Galan v Bratislave. Objednávku som robila s vedúcou oddelenia,…
mokuska
Pred 16 rokmi
7
Mozaikový obklad do kuchyne
Hľadám niečo vhodné do kuchyne ako obklad, najradšej mozaiku, viete mi poradiť dobrý obchod, kde je…
katrin21
Pred 15 rokmi
19
Máte niekto podlahové kúrenie v paneláku?
ma nieco niekto take v panelakovom byte - bytovke ak ano ake mate skusenosti a kolko vas to stalo a…
edmund
Pred 14 rokmi
3
Vecné bremeno
Vlastnime pozemok, ktory susedi s pozemkom manzelovho brata. Ten sa na svoj pozemok musi dostat len…
skorpionka34
Pred 16 rokmi
3
Ako vynikne obklad Bambus Bamboo od Paradyzu?
Prosím, ak ho máte niektorá v albume- napíšte sa mi tu. veľmi sa mi páči, len máme malú kúpelňu, ta…
strbskepleso
Pred 7 rokmi
1
2
39
Kde umiestniť kotol na tuhé palivo?
ahojte stavebníci, tak aj my sme sa rozhodli stavať a objavili sme túto super stránku. Chcela by so…
luciac
Pred 16 rokmi
6
sponzor fóra
Kde kúpim aviváž Obzor?
Nevie mi niekto poradit kde by som zohnala tuto avivaz?Uplne zmizla z obchodov...Aspon tu na sloven…
fire85
Pred 16 rokmi
16
Oplatia sa betónové tvárnice ako obvodové múry?
ahoj máte niekto skusenosti s betonovymi tvarnicami ako obvodovymi murmy? nám ich ponukaju 500x20…
calimero
Pred 14 rokmi
14
Má niekto Zepter kuchynské nože?
Mate niekto? Nam sa prihodilo ich celkom vyhodne kupit, tak by som chcela vediet, ci sa to oplati a…
vojteska9
Pred 16 rokmi
5
Jak se dá vypočítat potřebný průměr komínu?
Nevíte prosím, jak se dá vypočítat potřebný průměr komínu pro krbová kamna s nízkým výkonem a také …
hali
Pred 16 rokmi
9
Ako spojiť tehlu s Ytongom?
Zdravim, mame hotovu hrubu stavbu (Porotherm profi 38), teraz chceme murovat vnutorne priecky z Yto…
blacksr
Pred 14 rokmi
8
Tepelná izolácia Knauf alebo Schwenk
Akú tepelnú izoláciu ste dávali pod šikmú strechu? A koľko Vás vyšla? Máte skúsenosti s KNAUF alebo…
tixi
Pred 13 rokmi
1
2
36
Kapitálové poistenie a úver VÚB
Dobry den, chcela by som sa spytat ci ma niekto kombinovany uver z VUB všeobecnej úverovej banky…
andrej341
Pred 15 rokmi
6
Je tu niekto zo Švajčiarska?
Ahojte, je tu niekto, kto zije v CH?
kessina
Pred 16 rokmi
4
Ako zariadiť izbu pre 14-ročnú kočku?
Ahojte, po novom roku začneme zariaďovať domček a dcéra túži po úplne inej - teenegerskej izbe :-p …
efca7
Pred 16 rokmi
10
Aký je najlepší postup pri výmene obkladu v kúpelni?
Zdravím, kúpili sme byt s priateľkou a poprosil by som o pár rád pri renovácii kúpelni. Keďže som d…
nightfighter
Pred 15 rokmi
3
Kde zoženiem starú šachovnicovú dlažbu?
poprosim o radu, ak by mal niekto vedomost, potrebovala by som do stareho, storocneho domu sachovni…
zuzus1
Pred 13 rokmi
10
Kedy dávať vchodové dvere do novostavby?
Chcem sa s Vami poradiť. Sme vo fáze hrubej stavby (teraz sme prikryli dom). Máme objednané plasto…
mima1
Pred 15 rokmi
8
Nebude kvôli terase pred oknami málo svetla v izbách?
Ahojte všetci.Lámem si tu hlavu jednou otazkou.Skúste mi prosím niekto poradiť.Planujeme postaviť d…
martul
Pred 16 rokmi
12
Ako robí kúpelne Jozef Mlynárik?
Ahojte, chcem sa opytat, ci mate niekto skusenost s Jozefom Mlynarikom. Chceme si dat robit kupelnu…
fermata
Pred 13 rokmi
4
Akú má spotrebu elektrický šporák?
ahojte ja mam na vas otazku mame novy sporak komplet elektricky a bojim sa ze budu nedoplatky minul…
duska1122
Pred 16 rokmi
1
2
36
Asymetrická vaňa
Viem že sa tu už toho popísalo viac, ale dajte tipy, ak máte takú vaňu. Veľmi sa mi páči Rosa od Ra…
jaminama
Pred 16 rokmi
7
Cena za plochú strechu
Dobrý večer, veľmi by ma zaujímalo, koľko Vás vyšla strecha, dnes nám ju dokončili a ostala som dos…
mili3478
Pred 12 rokmi
8
V ktorej časti Bratislavy je dobré kúpiť byt?
Ahojte, prosim o radu kde v Bratislave ( stvrte ) je dobre kupit byt. Prosim o zaradenie do rebric…
dusantt
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
10
11
315
Skúsenosti s nábytkom do obývačky z umelého ratanu?
Babuľky prosím ak máte skusenosti, veľmi nám padla do oka zostava nábytku do obývačky z umelého rat…
aleina
Pred 15 rokmi
2
Kde kúpim keramický sporák na pevné palivo?
Ahojte, nevie mi niekto poradiť, kde kúpiť keramický sporák na pevné palivo - dobrý a lacný? Prerá…
vefi89
Pred 16 rokmi
4
Máte obrázky krbu obloženého kameňom?
Ahojte, prosím Vás ak máte nejaké obrázky krbov obložených kameňom, tak mi prosím Vás pošlite, ale…
dominka11
Pred 16 rokmi
6
Ako ste riešili otvor na sifón vo vani Magnolia?
Ak máte niekto túto vaňu, zaujímalo by ma ako ste riešili otvor na sifón.Mne ho tam stav.firma neda…
jankajanka
Pred 16 rokmi
6
1
2
…
3572
3573
3574
3575
3576
…