Ako ste riešili otvor na sifón vo vani Magnolia?

Profilova fotka
Ak máte niekto túto vaňu, zaujímalo by ma ako ste riešili otvor na sifón.Mne ho tam stav.firma nedala preto, že sa to vraj pre atyp.tvar nedalo riešiť.Čo si o tom myslíte?Môže vlastne niekto obmurovať vaňu tak, že sa tam ten otvor resp. dvierka nedajú? Veď ak by sa niečo stalo, budeme to musieť vysekať a mozaika ktorú tam máme sa práve prestala vyrábať.Ďakujem za radu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my máme oblú od ravaku, teraz neviem ako sa volá, ale tiež ju máme obloženú mozaikou a je položená v polistyrenovom nosiči a nemá dvierka, takže ak sa neičo pokazí tak sa musí celá vaňa rozoberať. pretože vraj, aj tak´by nám tie 30 cm dvierka pri 1 m širokej vani nepomohli :-(
Odpovedať
Profilova fotka
arnicu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
daniela6 a myslíš, že u vás išlo o hrúbku nosiča, alebo o ten tvar?
Odpovedať
Profilova fotka
janka, šlo o ten tvar, s tými oblými vaňami je problém s obložením. ak ti záleží na dokonalosti, tak tam tie dvierka naozaj nemôžu dať. ibažeby si ju mala voľnú z každej strany a z jednej , menej viditeľnej, by si si dala veľkéééé dvierka. ale mne by sa to moc nepáčilo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak to si ma potešila, ja viem že je problém dať na oblú vaňu hranaté dvierka, ale vraj je veľa možností...No aspoň jeden názor ma potešil :-) .Inak Vám sa musí v takom domčeku a krásnej prírode nádherne bývať... x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?