Asymetrická vaňa

Viem že sa tu už toho popísalo viac, ale dajte tipy, ak máte takú vaňu. Veľmi sa mi páči Rosa od Ravaku, ale tá je až 105 cm a keˇkže máme na umývadlo a vaňu spolu 153cm, tak aj tých 5 cm je dosť. A objednával niekto vaňu z netu? Ak máte prehľad, kde sú nejaké vane za slušné ceny. Vďaka za podnety.
Odpovedať
My mame z netu (Rasub...), tvar sa mi paci...je taka mala, presne ako potrebujem...bola lacna, do 5000Sk ma vysla...ale uz by som si ju neobjednala...mam taky pocit, ze sa prelomi, je to akrylat, nic masivne, je strasne lahucka...sama som si ju na posch odniesla...Takze moj nazor je, ked uz na "cely" zivot, tak poriadna, tie lacne asi aj su takej kvality...ale zase nehanim to...mozno ma ta vana prezije.
Odpovedať
Profilova fotka
skus pozriet vane od riho - lyra alebo yukon
Odpovedať
Od riha som kukala. Lyra sa mi zdá malá, aspon 160 keby bola, skôr ten yukon. Ale celkom sa mi pozdáva od Santechu fontana, len neviem, či ju predávajú aj v SR, lebo som to našla na www.ceske-vany.cz, tam je super výber a aj ceny ok. Lebo som zabudla napísať, ten otvor na odtok keby bol skôr v strede, kvôli odpadu.
Odpovedať
jaminama dako tomu nerozumiem. hladas vanu a pises ze:Veľmi sa mi páči Rosa od Ravaku, ale tá je až 105 cm a keˇkže máme na umývadlo a vaňu spolu 153cm, tak aj tých 5 cm je dosť no a dalsi prispevok je ze:Lyra sa mi zdá malá, aspon 160 keby bola tak nechapem. ta 160 sa ti tam zmesti?
Odpovedať
Asi som to napísala zle, ale TA 105 je sirka vane a 160 to je dlzka. kupelna ma rozmer 153[+40] x220 cm. tych 40 cm je obmurovany komin a na tej stene pri komine su vyvody na vodu aj odpad, tak sa musime zmestit do 153cm
Odpovedať
Uz mam objednanu , Fontana od Santechu , rozmery su 160x90cm, tak uz sa na nu tesim. :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?