Máte skúsenosti s kuchyňou od firmy Osmosa?

Profilova fotka
Ahojte! Máte skúsenosti s firmou OSMOSA (Diakovce)? Dala som si u nich naceniť kuchyňu a veľmi ma potešila cena. Len nepoznám nikoho, kto by mal linku od nich. Keď máte nejaké info, prosím napíšte! Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj naši kmotrovci majú od nich kuchyňu, aj ich rodičia, sú veľmi spokojní, foto nehodím, keďže sa nejedná o našu, ale majú peknú modernú - kombinácia kalvados vanilka, tiež za super cenu, boli veľmi ochotní... takže ja odporúčam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem Ti za odpoveď. Aj pre ostatných ešte jedna otázočka: podľa vás je 65000 Sk dobrá cena za kuchyňu, ktorú mám v albume (4m linka + bočná skriňa + ostrovček - bez spotrebičov). ĎAkujem
Odpovedať
kukku ja myslim ze cena je ok..
Odpovedať
Názor z druhej strany ... s akou výbavou? Teraz mi predvčerom doniesli na 4 metrovú linku výsuvy s dojazdom , pánty a výklopy. A cena? 720 eur. Dvierka 500 eur.Pracovná doska 150eur , drevotrieska 300 + ostatný materiál...práca, doprava, montáž.... Ak to má byť kvalita tak sa mi to zdá byť moc lacné.
Odpovedať
Profilova fotka
Upravujem: cena je cca 76000 Sk a ak podpíšeme zmluvu do 19.12. dostaneme zľavu a tak vyjde na 65000 Sk
Odpovedať
kukku no teraz neviem. spotrebice budu este minimalne raz tolko. mne sa ta cena zda byt uz dost. neviem tazko povedat kedze nepises aky material a tak
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa mozem pridat, myslim tiez ze cena je v poho. Pred styrmi rokmi som pracoval este na SK ako stolar a my sme vyrabali cca 10 000 sk bezny meter linky. (spodne, horne skrinky, pracovna doska, samozrejme vratane dvierok.) Skrinky drevotrieskova laminovana doska, dvierka MDF doska+dyha. Sice neviem aky trend je dnes ale na zapade ide dost kombinacia dyha + farba. (niektore dvierka dyhovane, niektore striekane farbou) Nieco podobne chceme aj my s manzelkou. Orech a kremova farba. Je to krasna kombinacia. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes ideme do kuch. štúdia, zistím všetky podrobnosti ohľadne materiálu, aby sa mi lepšie porovnávalo a aj rozhodovalo :-) Potom vám dám vedieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nedostala som sa do Diakoviec, ale viem toľkoto: dvierka MDF fóliované, výsuvy METABOX, cena bez drezu a spotrebičov; cena spodných a horných skriniek 2151Eur (z toho sa odrátava zľava) + doplnky a výsuvy 365 Eur, dokopy so zľavou 2157 Eur + montáž 215 Eur.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?