Sedačka 625 od Eurosofy

Profilova fotka
Ahojte, nemate niekto nahodou tuto sedacku od Eurosofy? Velmi sa nam paci uz dlhsi cas, no zial mame to do BA daleko a najblizsie tam cestu vobec nemame. A teraz ju maju aj v akcii, takze vazne uvazujeme, ze ju objedname len cez internet. Ale ak ju niekto mate doma alebo ste ju "obkukali" nazivo v predajni, tak ma potesia Vase postrehy, pripadne skusenosti - pozitivne aj negativne. Vdaka :)
Odpovedať
Adikasb mne sa svojho casu sedacky od eurosofy tiez pacili, ked som sa vsak dozvedela, ze sa jedna o cinsky vyrobok radsej som na nu rychlo zabudla. Neriskovala by som to, so vsetkym cinskym mame nedobr skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mne sa veľmi páči táto sedačka,ale nevidela som ju naživo, asi sa pojdem pozrieť do BA.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako si sa dozvedela, že sú to čínske výrobky? To som ešte nepočula.
Odpovedať
Profilova fotka
cocn, odkial vies, ze su to cinske vyrobky??? To som este nepocula :-. :-. :-. Skorica a chystas sa niekedy teraz, ist ju pozriet? Zeby si mi napisala referencie ;-)
Odpovedať
Nám sa tie sedačky tiež veľmi páčili. Počas výstavy v Nitre sme už boli takmer rozhodnutí, že si ju objednáme. Manžel sa ešte pre istotu spýtal kde sa vyrábajú a dozvedeli sme sa, že v Číne. O dva dni som bola na výstave ešte raz, znova som sa pýtala odkiaľ ich vozia a znova odpoveď, že z Číny. Dosť do mňa hustili, že sú kvalitné, oni kvalitne aj vyzerajú, ale ja tomu neverím.
Odpovedať
Profilova fotka
Cocn, hmmm, tak to som si fakt nemyslela, ze budu vyrobene v Cine, ale no ved zas vsetko z Ciny nemusi byt az take nekvalitne... A ja som mala dojem, ze Eurosofa, je celkom dobra kvalita. No ved uvidime, este stale silne uvazujeme. A inak ju fakt nikto nemate, ani ste ju nevideli v predajni??? Fakt akakolvek referencia ma zaujima ;-)
Odpovedať
neviem o akej sedacke sa bavite, ale co sa tyka made in china, tiez si myslim, ze nie vsetko musi byt zle, co je z ciny, ved tam vyrabaju kopu znackovych veci, aj tam vedia kvalitne pracovat. A ked ta sedacka vyzera nazivo kvalitne, tak by som to riskla, keby sa mi tak velmi pacila. Ved to sa da velmi rychlo odhalit, ked vojdem do cinskeho obchodu, tiez vidiet na satach, ze to je ta nizsia kvalita, ale ked vojdem do znackoveho sportoveho obchodu vsetko made in china, vietnam, korea... A predsa vyzeraju kvalitnejsie.
Odpovedať
Značkové veci vyrábané v Ázii sú vyrábané z kvalitných materiálov, čo sa odráža na cene. Ak si porovnáte ceny sedačiek Eurosofa so sedačkami napr MSJ, prípadne inými sedačkami v SR zistíte, že Eurosova je finančne prijatelnejšia. Takže ja som veru na tú kvalitu nevsadila. Ak si ale niekto kupuje sedačku ne nejakých 3-4 roky možno to vydrží. My sme vyberali sedačku, od ktorej očakávame, že by mohla vydržať aspoň 10 rokov. Netvrdím, že sme určite vybrali lepšie. To zistíme časom. Ale riskovať som nechcela.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme tiez kupili sedacku z eurosophy, aj sme vedeli, ze je vyrabana v cine, nevadi mi to, ved kopec inych znackovych veci je tam vyrabanych. Mame ju odfotenu v albume. Boli sme priamo v predajni, odskusali sme si ju, aj kopec inych, ale tato nam vyhovovala najviac. Mame k nej aj taburetku. Zatial maximalna spokojnost. Co sa tyka zivotnosti, to neriesim, v dnesnej dome ani znackova vec nevydrzi dozivotne. Snad niekolko rokov vydrzime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Martinka, aj Vasa sedacka je krasna - tato sa mi tiez velmi paci x-) Len rozmerovo uz nam sedi o nieco menej, ale paci sa mi na nej, ze ma vyssiu opierku chrbta ;-) A ako dlho ju uz mate? A co ta svetla farba koze - je to v pohode? Lebo mne sa tiez pacia svetlunke, ale kvoli praktickosti sme sa viac-menej rozhodli pre tehlovu farbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Sme vyskusali viacero, chceli sme taku hranatejsiu, ale sedenie nic moc. Tato nam potom padla do oka. Dostali sme k nej aj vlhke utierky na cistenie, este sme ich nepouzili, da sa cistit aj navlcenou handrickou a utriet to do sucha. Mame ju asi mesiac, takze kratko, aj som zvedava ako dlho nam vydrzi.... Dufam, ze dlho, ale mame takeho maleho spratka, tak uvidime ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte , dnes som dostal na stôl sedačku s Číny , som čalúnnik a v obore som vyše 17 rokov ale to čo som videl po otvorení spodne technickej textílie tak to ma šokovalo . pleseň mokré drevo neopracované a smrad . samozrejme boli vo vnútri pripevnené drobné sáčky proti vlhkosti . proste hnus toto čo sem dovážajú tak to je otrasné mám chuť to oznámiť obchodnej inšpekcii . moja rada NEKUPUJTE TO NIKDY POKIAĽ TO JE Z Číny
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?