Sedačka od Legar - máte skúsenosti?

Ahojte.chcela by som sa spýtať či niekto z Vás nemá skúsenosť so sedačkou od Legar Nitra.boli sme na výstave a páčila sa nám kožená Doors.
Odpovedať
Ahoj, ich som tam nevidel ale ja by som sa chcel informovat ohladne sedaciek Sofa partners. Ak ma niekto sedacku od nich alebo skusenost tak budem rad ked da recenziu. ( sedacka Boston)
Odpovedať
Legar - kvalitné sedačky, ktoré vyrábajú Motúzovci z Nitry. Robia to už skoro 20 rokov, čo viem. Osobne poznám majiteľovho syna - Andreja. Len tá cena.... Hold za kvalitu sa platí. Pokiaľ viem, sústreďujú sa na predaj skôr v Bratislave - vo veľkých centrách a vo Viedni.
Odpovedať
My máme sedačku od firmy Legar, ale nie koženú, ale takú akoby textil - teflon. Máme ju od roku cca 2005, aj teraz na nej sedím :) . Už vtedy bola drahšia oproti iným podobným. Výhodou našou je, že z každého sedáka viem zložiť poťah a následne vyprať v práčke...je super. S koženou nemám skúsenosť.
Odpovedať
Ďakujem za info.mne sa tiež páči že sedačky sa dajú dať dole a môže sa na nej aj prespať.
Odpovedať
Ďakujem za info.my sme si dali vyrátať na výstave aj od Millenium Sipos.ale len o niečo nás vyšla drahšie táto od Legar.sice od Šípoša sme mali aj roztahovaciu ale tiež sa mi viac pozdáva kvalitou Legar.este raz ďakujem pomohla si mi rozhodnúť sa.aj keď cena je vyššia ale zase to nechcem meniť každý rok.
Odpovedať
@ala821976 my mame tiez od legar sedacku kenedy kozennu. uplna pohoda mame ju od augusta.
Odpovedať
Ahojte. My máme od nich koženú sedačku od roku 1995. Je stále pekná, nevysedená, bez chýb. Len už po tých rokoch koža na podrúčkach zošúchaná a už je sedačka nemódna. Takže po 23 rokoch ju ideme vymeniť. A pôjdem znovu do Legar.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?