Je Nobasil Classic 040 vhodný na izoláciu strechy?

Prajem pekny den. Bol by som velmi rad keby sa tu nasiel niekto kto by mi vedel poradit co so zateplenim sikmej strechy. Na vrchu je je Rowa mege pod nou parozabrana 150g/m a pod to by uz mala byt ta izolacia. Krokvy su 100mm siroke a 160mm vysoke. Zatial mi hovoria ze by som mal pouzit hrubku izolacie 160mm medzi krokvy a 80mm krizom na to. Uvazujem o pouzitei Nobasil Classic 040. Ma prosim niekto skusenosti s tymto druhom izolacie? Myslite si ze som vybral dobre? Dakujem za pomoc radu.
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme dávať KNAUF ten nový typ, 10+10, máme hrubšie krokvy..
Odpovedať
alea23 no o tie krokvy ani moc nejde ale hlvane o hrubku tej izolacie. mohla by si mi prosim napisat konkretny typ izolacie ktoru budete pouzivat? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.izomat.sk/sk/ecose-technology
Odpovedať
alea23 bolo to zrolovane alebo to boli len platne?
Odpovedať
Profilova fotka
ešte sme nekupovali, čakáme na úver.. na šikmé chce manžel určite zrolované a možno aj na povalu ale neviem či je jedno.. sú rôzne typy, pôjdeme sa pozrieť do stavebnín.
Odpovedať
no ved to som bol rozhodnuty aj ja ze na sikme dame aj my tu rolovanu len ludia hovoria ze dosky su lepsie. ale nechce sa mi tonu verit. pretoze doska je siroka 600 a ja potrebujem 800 takze u mna dosky neprichadzaju do uvahy. no na podlahu by som dal radsej tie tvrdene dosky alebo klasika polystiren ten idem davat ja.
Odpovedať
Profilova fotka
áno.. presne ako my.. na šikme zrolované, na povalu ak tak dosky a krížom na to môže byť aj zrolované a na podlahu polystyrén.. ó, už aby to bolo hotové..
Odpovedať
no veru uz aby to bolo. je okolo toho strasne vela behaciek. od pondelka maju zacat kozovat a hned na to nastupuje sadrokartonar ide robit tu izolaciu. da to dost vela roboty zohnat to co potrebujeme aj za dobre ceny. nam sa podarilo 160mm vatu v rolke zohna za 3.09 eur a 80mm vatu v rolke za 1.5eur.
Odpovedať
Profilova fotka
..tak to máte lepšie napredované k cieľu, neviem, nemáš tu album??? aký staviate domček, kedy plánujete sa sťahovať.. Kedy ste začali stavať? my toho roku.. Zatiaľ ma bavia tieto naháňačky za materiálom.. a aj tie papierovačky, teraz sme vybavovali úver..
Odpovedať
no album tu nemame dame ked dokoncime. no my sme nestavali na novo my sme rekonstruovali a a dorabali podkrovie takze jedno poschodie je uplne nove. no zacali sme tento rok na jar no a ak pojde vsetko tak ako by sme chceli a ako mame naplanovane tak by sme sa mohli nastahovat buduci rok v oktobri - budem pre to robit vsetko mozne aj nemozne :-) S tym zhananim nemam problem ani ja len uz je toho na cloveka niekedy az privela.
Odpovedať
Profilova fotka
Simunovci, IP. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?