O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako postupovať pri stavbe teplovzdušného krbu?
nemate prosim vas niekto nejake stranky kde najdem foto ako postupovat pri stavbe teplovzdusneho …
duzu
Pred 13 rokmi
5
Som tu nová - stana_99
Ahojte všetci, ktorý si plníte svoje sny. som tu nová a práve sa snažím vcucnúť všetky tieto inform…
stana_99
Pred 15 rokmi
3
Koľko platíte za energie v nových bungalovoch?
zaujímalo by ma, aké sú náklady na energie, vrátane vody, elektriky a plynu za mesiac v novostavbác…
cucesino
Pred 5 rokmi
21
Ako vstavať saunu medzi múry v kúpelni?
Ahojte, uvazujeme v dome so saunou, bude umiestnena v kupelni, ale nemame tolko priestoru, aby sme…
dominka11
Pred 15 rokmi
9
Kde zoženiem nálepky na koreničky?
Zdravím všetkých,neviem zohnať nálepky na koreničky ..všade možne som už zháňala a asi to prestali …
salvadorka
Pred 10 rokmi
14
Čo vy na plastový plot, ktorý vyzerá ako drevený?
Ahojte, prave riesime oplotenie pozemku a manzelovi navrhli kolegovia riesenie predneho plotu z pla…
dobryplot
Pred 7 rokmi
15
Som tu nová - matula33
Ahojte, na túto stránku som prišla cez euroline odkiaľ máme projekt nášho domčeku :-) , a našla som…
matula33
Pred 15 rokmi
3
Ako riešiť prístupovú cestu ktorú má stavať developer?
Pred dvomi rokmi sme kúpili pozemok, je to nová zóna rodinných domov a je tam naplánovaných 66 domo…
atlonet
Pred 13 rokmi
23
sponzor fóra
Akú kvalitnú kúpelňovú batériu do steny?
Ahoj, viete mi prosim niekto poradit kvalitnu kupelnovu bateriu do steny? ja som na tieto veci anti…
danula_ch
Pred 15 rokmi
6
Kde by mala byť práčovňa v dome?
ake mate skusenosti s umiestnenim práčovne v dome (bungalov bez pivnice)? neviem sa rozhodnut, ci j…
gemini06
Pred 14 rokmi
5
Akou interiérovou farbou natierať steny zo sadrokartónu?
Na trhu je nespočetné množstvo interiérových farieb. Vie mi niekto poradiť, aké farby použiť na sad…
katrin21
Pred 15 rokmi
3
Akú hrúbku obvodového múru?
Dobrý večer, dakujem za príspevky, rada by som vam odpídala, ale admin mi zamkol diskusiu hoci nech…
kamil_hotera
Pred 4 rokmi
25
Aké sú náklady na bývanie v byte v Rakúsku?
ahojte, vie mi niekto poradit, ake su v priemere mesacne naklady na byvanie v 2-3 izbovom byte v Ra…
vento81
Pred 12 rokmi
7
Som tu nová - mariana1981
Ahojte všetci. Túto stránku mi doporučila kamarátka. Som milo prekvapená, koľko zaujímavých super v…
janocka
Pred 15 rokmi
2
Som tu nová - nera6
Ahojte začíname uvažovať nad vlastným bývaním. Momentálne som na materskej ale za pol roka mi končí…
katrin21
Pred 15 rokmi
2
Prečo vzniká pri plynovom kúrení hluk?
Pri rekonstrukcii domu nam bolo firmou naprojektovane a realizovane komplet nove plynove kurenie . …
s_mart
Pred 15 rokmi
4
Čím plniť steny v montovanom dome?
Čím je najlepšie zatepliť vnútorné steny pri stavbe montovaného domu? Ďakujem!!! :)
poliacik321
Pred 15 rokmi
4
Som tu nová - edra
Ahojte. Prednedavnom som si kupila 14arovy pozemok na vychodnom Slovensku a teraz premyslam, co s n…
edra
Pred 15 rokmi
4
Je zahmlievajúce sa strešné okno nekvalitné?
Prosím o radu...Strechári nám namontovali v piatok strešné okno Roto a hneď od začiatku sa na ňom o…
slavusa5
Pred 15 rokmi
3
Som tu nová - tiiina86
Ahojte vsetci modrostrechaci :) Rozhodla som sa k vam pridat, nakolko s manzelom pomaly zaciname pl…
tiiina86
Pred 15 rokmi
3
Som tu nová - assua
Ešte sa učím, tak Vás prosím o trpezlivosť :-). Ale Modrú strechu už sledujem cca 2 roky, je lepši…
mima1
Pred 15 rokmi
2
Koľko stojí strecha z Ytongu?
Ma niekto strechu z ytongu , navyse zateplenu multiporom ? , ak ano aky je cenovy rozdiel oproti za…
ferka511
Pred 15 rokmi
3
Oplatí sa chladnička Liebherr No Frost?
Ahojte, toto je skor otazka pre majitelov takychto chladniciek alebo odbornikov na chladnicky. Pros…
durino
Pred 14 rokmi
8
Som tu nová - anya26
Ahojte som tu nová ale túto perfektnú stránku poznám už niekoľko rokov. Čerpám odtiaľto nápady na z…
ooo
Pred 15 rokmi
2
Som tu nová - adulikv
Zdravím, táto stránka mi dodáva veľa nielen inšpirácie, ale aj chuti pustiť sa do stavby domčeka. …
ooo
Pred 15 rokmi
2
Aké sú podmienky na získanie úveru?
DOBRY DEN CHCEM SA SPYTAT CI JE PRAVDA KED CHCEME IST BRAT UVER NA STAVBU ZENEMUSIME MAT ZMLUVY NA …
falco2007
Pred 15 rokmi
3
Ako zobraziť pozemok na mape v katastry?
Ako zobrazit pozemok na mape v katastry? Zdedila som neake pozemky v ciernej vode--orna poda --les…
markus238
Pred 12 rokmi
5
Som tu nová - barbysk
Ahojte, volám sa Barbora, na stránku som zavítala preto, aby som našla nejaké inšpirácie, kedže s r…
vanovicova
Pred 15 rokmi
2
Ako je to s chovom mačky v byte?
Ahojte, uz nejaku chvilku rozmyslam nad tym, ze by sme si zaobstarali cicu (mam rada aj psov, ale t…
originalx
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
173
Koľko stojí kompletné prerobenie 3 izbového bytu?
Ahojte. S manželom rozmýšľame nad kúpou 3-izbového bytu v okrese Martin. Byt je v pôvodnom stave, t…
roman77
Pred 13 rokmi
9
1
2
…
3505
3506
3507
3508
3509
…