Kde by mala byť práčovňa v dome?

ake mate skusenosti s umiestnenim práčovne v dome (bungalov bez pivnice)? neviem sa rozhodnut, ci je lepsie mat ju blizsie k izbam, alebo praveze dalej, aby nerusila (tam sa mi zase nepaci, ze z kupelni pozbieram pradlo a odesiem ho do pracovne a potom s ozehlenym cez cely dom zase do skrin + zehlit v takej miestnosti "od ludi"nebude asi velka sranda 8-( ). inak sa na nu velmi tesim, lebo takto mam susiak rozlozeny non stop v jednej izbe, cize jej vyuzitie je obmedzene dakujem za nazory a podnety
Odpovedať
my mame pracku v kotolni, mame tam aj kos na bielizen. kotolna je hned pri vchodovych dverach...kupelna zasa nie je az tak daleko a je to takto super, ze nemam pracku v kupelni. sme si zvykli na nosenie pradla do kosa na bielizen, manzel ked sa ide sprchovat sa aj tak vyzlieka este v spalni, takze aj keby bol kos v kupelni, u nas by to bolo jedno :D ale zasa zehlit si tam neviem predstavit, lebo by som sa tam asi unudila, ja si zehliacu dosku rozlozim v obyvke a pritom kukam telku ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahojte. obnovujem túto tému ale za trošku iným účelom. máte nejaké inšpirácie ako efektivne rozmiestniť zariadenie v práčovni? alebo posuňte odkazy na tie vaše. ;-)
Odpovedať
neviete pomôcť? http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/g...
Odpovedať
pomôže niekto? http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/g...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?