Som tu nová - tiiina86

Ahojte vsetci modrostrechaci :) Rozhodla som sa k vam pridat, nakolko s manzelom pomaly zaciname planovat co a ako a kde....a podobne otazky, ktorymi ste si urcite presli aj Vy vsetci tuna... Nakolko my dvaja sme sa vzali este len teraz v septembri, casovy horizont stavby nasho domceka je este daleko (+/- 3 roky), no vravim si, ze cim lepsia priprava a planovanie, tym, snad, lahsia a predvidatelnejsia realizcia....Uz teraz Vam chcem podakovat za koomunitu, ktoru tu spolu vytvarate...dokazali sme si tu zakazdym najst mnozstvo cennych rad, ktore by sme inak hladali asi len velmi obtiazne....Vlastny domcek, podla vlastneho projektu ( ktory je uz v 3D podobe), to je nas sen...Momnetalne sme vo faze zdokonalovania a tak casopisy, relacie o byvani ( odporucam najma francuzske a belgicke) su nam velkym pomocnikom. Verim, ze rovnako to bude aj s tymto forom :) Tak teda, tolko na uvod o nas :) Tesim sa na nase stretnutia v diskusiach :) Vopred sa ospravedlnujem za pripadne zaciatocnicke chyby, ktore zrejme zakonite s tymi zaciatkami byvaju....:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @tiiina86. Tesi nas, ze si sa zaregistrovala. Ked hladas inspiracie a rady, urcite si tu spravne, je tu vela inspiracnych fotoblogov a vela uzivatelov, ktori ti poradia ak si nebudes s niecim ohladom stavby dat rady
Odpovedať
dakujem velmi pekne :) postupne spoznavam fungovanie tejto komunity a som stale viac a viac nadsena :) myslim, ze je super, zdielat napady a inspiravoat sa navzjom :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?