Aké sú náklady na bývanie v byte v Rakúsku?

ahojte, vie mi niekto poradit, ake su v priemere mesacne naklady na byvanie v 2-3 izbovom byte v Rakusku (e.g. Hainburg a.p.) - plyn, elektrina, kurenie atd? dakujem.
Odpovedať
Ja platim za 70 m2 osobne vlastnictvo prepocitane na jeden mesiac: poplatok za spravu bytu 100 Eur plyn 50 Eur elektrina 47 Eur dan a stocne 17 Eur TV, Radio 21 Eur Avsak v priemere na jedno dieta dostaneme 210 Eur rodinne pridavky na mesiac i ked pracujem na Slovensku lebo sme prihlaseni na pobyt v AT a deti tam chodia do skoly.
Odpovedať
70m2 nieje nejak moc. Tie poplatky su podla mna o cca. 30% vyssie ako na SK. Na druhej strane naozaj to riesi prispevok na dieta ktory je oproti slovenskemu o 0 vacsi :) No a deti sa naucia 2 jazyky.
Odpovedať
Anglictina je povinna, slovencina je volitelna a da sa ucit aj francustina a latina na gymnaziu. Rakuske skoly su delux. Ich uroven je neporovnatelna so SR. Ucitelia zarabaju viac ako 2000 Eur v hrubom a pracuju menej ako 25 hodin tyzdenne. Vybavenie, pocitace, sposob vyucby su najmodernejsie. Podpora kreatitivity a socialnej komunikacie, timova praca na projektoch. Na Slovenskych skolach sa o tom detom ani len nesniva.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Aj mna by zaujimalo nieco viac k tejto teme.. nenajde s nik? Mesacne vydavky na potraviny a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
Vydavky celkovo na zivot v Rakusku...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
vie mi niekto poradit ako to je so skolskou dochadzkou, ked pojde mala do skoly v AT musi byt prihlasena aj v skole na SK?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?