O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Externý prívod vzduchu cez vetraciu šachtu komína
Ahojte. Chcem sa spýtať či je možné riešiť externý prívod vzduchu pre krb cez vetraciu šachtu v ko…
dundee505
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
98
Garázova brána Antracit
ahojte, prosím ukludnite ma, na domceku mame plastove okna biele, nedavali sme farebne prevedenie…
heklalava
Pred 11 rokmi
7
Stavebne povolenie a neznami vlastnici
zdravim, ako sa na stavebnom urade pri posudzovani ziadosti o stavebne povolenie postupuje ak su ma…
bungydom27
Pred 10 rokmi
15
Poraďte pls. firmu na pletivové ploty pre dom v Moste pri Bratislave
Ak mate skusenosti s firmami alebo majstrami, ktori robia ploty - konkretne ŠTVORHRANNÉ PLETIVO KLA…
jankazb
Pred 11 rokmi
2
Hrubá stavba rustikal 407 euroline
Zdravím prosím vás chceme stavat dvojpodlazny domček http://www.eurolineslovakia.sk/sk/projekty/rod…
elenasimon
Pred 11 rokmi
1
Jeden komín a dva krby
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či môžem napojiť dva krby na 200mm komín. Budú dva poschodia a n…
schiedel_maros_plsko
Pred 11 rokmi
11
Ako sa zbavit plesne na omietke po zatekani?
Caute, potreboval by som poradit ako odstranit vykvet plesne na novej omietke. Do rohu v dome zatek…
majki555
Pred 11 rokmi
5
Vstavaná mraznička šíri vibrácie - čo s tým?
Ahojte. Pod pracovnou doskou máme od dnes zabudovanú mrazničku (Liebherr). Keď položím ruky na prac…
cikopp
Pred 8 rokmi
2
sponzor fóra
Plynový bojler so zaloznou elektrickou špirálou?
Existuje takýto bojler? Poprosím typ, alebo link. Ďakujem
monster7843
Pred 10 rokmi
12
Biela lesklá linka - odkiaľ?
Chceme bielu lesklú kuchynskú linku, rovnú + ostrov. Vôbec netuším, ktorú firmu si mám vybrať. Neus…
izabelkas
Pred 11 rokmi
18
Max sila ziarovky + kupa led ziaroviek
Zdravim, dnes sme zakupili svietidla do domacnosti. Potrebujem este doobjednat ziarovky - intenziv…
gabrielitto
Pred 11 rokmi
6
Komin 10.5m rura 200mm
Zdravim,potrebujem stary komin rozobrat a postavit novy,otazka je ci kupit taku tu skladacku alebo …
dedo758
Pred 11 rokmi
29
Kúpa bytu
ahojte mám na 8r. PSS 4o.ooo€ potrebujem ešte 30.ooo€ na byt, neviem sa rozhodnúť medzi hypotékou v…
bobkuuu
Pred 11 rokmi
12
Ventilator a fukar od kozubu-prosim poradte!
Prosim Vas potrebujeme pomoc (radu). Do dnesneho dna nam isiel v poriadku casovac, ktory spustal ve…
gkrivanek
Pred 11 rokmi
3
Ďakujeme :)
Keďže dnes je posledný deň našej kampane chceli by sme sa vám spolu s kolegom @decodom poďakovať za…
matej_decodom
Pred 11 rokmi
5
Vyber projektu_Laguna 30, Flexim family_poradte
ahojte, prosim o vase nazory k tymto projektom: 1. laguna 30 http://www.promiprojekt.sk/proje…
leonardom
Pred 11 rokmi
5
Hladam kvalitny stavebny dozor Ivanka pri Dunaji
Hladam kvalitny stavebny dozor - pravidelne navstevy pocas vystavby,poradenstvo az do fazy holodomu…
jankazb
Pred 10 rokmi
5
Mate niekto vinylovu podlahu Tarkett Starfloor Click 50, dekor Soft Oak Beige?
Zaujimalo by ma ako to vyzera na vacsej ploche, kedze som to zatial videla len ako jeden kus:)
tomasbodis
Pred 10 rokmi
1
2
39
Farba nábytku v obývačke
Prosím o radu, máme v obývačke smotanové steny a podlahu dub bielený, tiež svetlá farba. Chcem vyme…
vavjaj
Pred 11 rokmi
4
Návrh obývačky s jedálňou
Ahojte, priatelia. Potrebovala by som pomôcť s návrhom obývačky, ktorá je spojená s jedálňou. Nejak…
marinak53
Pred 11 rokmi
3
Aký, kde a kedy kúpiť živý vianočný stromček
Ahojte, tento rok sme sa rozhodli, že kúpime do nového domčeka živý vianočný stromček, ale nemáme ž…
marta2610
Pred 8 rokmi
8
Sponkovačka Bosch PTK 14 E Hobby a sololit
Viem, ze tento typ ma regulaciu pritlaku, potrebujem ale vediet, ci neprebije sololitovu dosku nato…
kornelia
Pred 11 rokmi
4
Aky typ kurenia zvolit?
Dobry den, Na jar planujem zacat stavat (pri Bratislave) 2 podlazny dom v tvare kvadra s vonkajsi…
peto99
Pred 11 rokmi
1
2
32
Ako rozoznat dobry stav starsej nehnutelnosti
Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu...zvazovali sme kupu stvorizboveho bytu, ale objavili sme…
katrin31
Pred 10 rokmi
25
Energetické hodnotenie
Prosím Vám, viete mi poradiť čo má byť podľa nového zákona 300/2012 a vyhlášky 364/2012 súčasťou en…
bielenym
Pred 11 rokmi
1
Môžem takto zatepliť krov šikmej strechy?
Potreboval by som poradiť. Chystám sa zatepliť krov RD kde poschodie bude obývané. Môžem zatepliť n…
dusantt
Pred 8 rokmi
10
Plynový kotol ATAG A244EC - skúsenosti?
Pozdravujem. Práve sme pri dome a riešení ÚK vo fáze výberu kondenzačného kotla. Veľmi ma zaujal ko…
pmoko
Pred 1 rokom
1
2
49
Kotol Galan ma niekto?
Ma niekto kotol Galan? Nasla som na nete s manzelom,ako zalozny zdroj. Prosim info . prikladam lin…
johankak52
Pred 11 rokmi
1
Dom v tvare L
Ahojte strechaci, najde sa medzi Vami dobra dusa, ktora stavia dom v tvare L so sedlovou strechou?…
dasenka7
Pred 5 rokmi
28
Viete mi niekto poradit projektanta/architekta zo SL,PO,PP,BJ na rodinny dom?
Viete mi niekto poradit projektanta/architekta zo SL,PO,PP,BJ na rodinny dom?Jedná sa o bungalov.
neupauer
Pred 11 rokmi
2
1
2
…
2530
2531
2532
2533
2534
…