Sponkovačka Bosch PTK 14 E Hobby a sololit

Profilova fotka
Viem, ze tento typ ma regulaciu pritlaku, potrebujem ale vediet, ci neprebije sololitovu dosku natolko, ze by ju pretrhlol celkom. Mate s tym niekto skusenosti,ripadne manzel? Potrebujem ju na pribijanie sololitovej dosky na drevotriesku - zadna strana nabytkovych skrin. Bude to darcek pre manzela.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite veci je lepsie robit rucne - kladivo a klinceky. Manzel sa zivy vyrobou alebo ide skladat par skrin?
Odpovedať
Profilova fotka
@kornelia podla mna ju neprebije, ja pouzivam klasicku calunicku pistol na kompresor a ta prebije sem tam jemnu látku, ale jazycek sa da zbrusit, ak by to bolo nutne
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 skladanie kuchyn ma ako hobby, vedla prace, takze mesacne cca 2 kuchyne zlozi. Vsetky svoje naradia ma znacky Bosch, preferuje tuto znacku a je s nou spokojny a povacsine ma aj profi naradie, ale tieto sponkovacky v profi prevedeni su vsetky na kompresor a to podla mna je zbytocne, ked chce pribijat len tie zadne steny a nie skladat tym vsetky skrine. No poradte, ci to bude vhodna investicia, alebo som vybrala zle. Mne ide o to, aby tie klince nepresli cez ten sololit, ale pekne ho pridrzali. A este som citala, ze do drevotriesky by sa mali kupovat klince upravene zivicou, je to pravda, alebo su vhodne aj klasicke bez zivice?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?