O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Biokrb KRATKI LEGIONIS
Mate prosim niekto s týmto krbom skusenosti ? Dakujem . Uvažujem nad kupou :-)
lenkakoll
Pred 11 rokmi
1
Čo robiť???
Zdravím strechári, mám novostavbu bungalovu o vykurovacej ploche cca 140 metrov. Súčasťou dobu je …
nobody128
Pred 11 rokmi
1
2
39
Názor na náš návrh kuchyne
Ahojte akurat sme v štádiu riešenia kuchyne a mam tu nejaké fotky z vizualizácie. ta farba dosky by…
bobka30
Pred 4 rokmi
1
2
45
Strecha na dom v tvare T
milí strechári tí ktorí ste stavali dom do písmena T koľko vás vyšla komplet strecha??? Ak vás môže…
ddavidd
Pred 11 rokmi
17
Montaz postovej schranky na stiepane tvarnice
Ma niekto napad, ako namontovat postovu schranku na plot zo stiepanych tvarnic ked su tie tvarnice …
draik
Pred 11 rokmi
7
Kurenie energetickym uhlim-kalom sypkym
Ahojte mate skusenosti s tymto palivom? Mame ho prvy rok a akosi sa mi moc nedari kurit. dakujem
jan45
Pred 11 rokmi
2
Plavajuca podlaha - pokladka v decembri
Zdravím, . chcem sa poopytovať na skúsenosti, či je možné pokladať plávajúcu podlahu v decembri? …
mucikovci
Pred 11 rokmi
7
Stolar z okolia NM?
Poradite dobreho stolara okolia NM? Chceme si dat vyrobit kuchynsku linku. Dakujem
pmasarik
Pred 11 rokmi
2
sponzor fóra
Prípojka plynomeru
Ahojte dnes sme odniesli komplet plynovú dokumentáciu aby nám došli namontovať hodiny. Pani poveda…
gkrivanek
Pred 11 rokmi
2
Aktualita - alternativne zdroje - solar je dobry :-)
http://byvanie.pravda.sk/interier-a-technologie/clanok/338783-australcania-hlasia-prelom-zo-solarny…
larker
Pred 11 rokmi
4
Malovanie podlahy z osb dosak
Ahoj nemate prosim skusenosti s malovanim osb podlah? Natierala som lakom trikrat a aj tak to vyzer…
kaitara
Pred 11 rokmi
8
Rekonstrukcia podlahy
Ahojte, Kupili sme starsi tehlovy dom ek. Rozhodli sme sa ze by chceli urobit podlahy na poschodi.…
dodino93
Pred 11 rokmi
1
Podlahove kurenie v poschodovom dome
Ahojte, sme vo faze projektovania poschodoveho domu. Budeme mat plynove podlahove kurenie plus krb,…
praoteccech
Pred 11 rokmi
1
2
34
Architekt na projekt PD/NED - Povazie
Dobry den, najde sa skuseny architekt na vypracovanie projektu PD/NED v okoli Povazskej Bystrice…
el_salvadore
Pred 11 rokmi
11
Kontralaty - rozmer
Ahojte, v projekte mame rozmer kontralat 50x50 mm. Ako som vsak zistil, tento rozmer sa tazko zhan…
minoo
Pred 1 mesiacom
1
2
39
Je mozne zahladit spoj pri fasadnej omietke?
Pozdravujem. Stala sa mi neprijemna vec na terase, kde uz bola fasadna omietka, takze museli terasu…
marekzm1
Pred 11 rokmi
14
Výmena "steny" v kúpeľni
Vopred sa všetkým od PRO ospravedlňujem za slovník a formuláciu... :) Otázka nie: Koľko môže stá…
marekzm1
Pred 11 rokmi
3
Sadrokartónový podhľad
Dobrý deň chcem sa opýtať skúsených sadrokartónistov. Dával som si robiť takýto podobný podhľa…
kolczik
Pred 11 rokmi
3
Odstránenie elektromagnetického znečistenia v dome
Dobrý deň. Môžete mi poradiť ako sa dá zmerať a odstrániť elektromagnetické znečistenie v dome a v …
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
71
Stlp v izbe
mate niekto v izbe stlp?
radopp
Pred 11 rokmi
16
Uprava drevenej podlahy - Bratislava
V byte mame drevene parkety, ktore boli pred nejakym casom zbrusene a nalakovane. Po odstraneni skr…
miriska001
Pred 11 rokmi
5
Mate niektora pracku Zanussi ZWQ61215WA?
Uvazujem nad kupou tejto pracky, chcem vediet ako ste spokojne tie co mate tuto pracku alebo Zanuss…
jankaroy
Pred 11 rokmi
1
Prispevok pre mladych - zmluva
Dobrý deň, je normálne, aby v zmluve na hypo od SLSP nebolo nic o zlave z uroku pre mladych? Vraj …
zuzanka.zuzu
Pred 11 rokmi
2
Hľadám spoľahlivého projektanta Ke alebo Po
Caute poradaci, idem stavat jednopodlazny rodinny dom, samozrejme predstavu uz mam a preto hladam…
neupauer
Pred 11 rokmi
4
Prefukovanie nad parozabranou
Skladba strechy aku mam na dome sa ukazala byt dost nesikovna... na nosnikoch STEICO je zaklop z do…
lubomird
Pred 11 rokmi
9
Potrebujem poradit-aký obklad do kuchyne
Dobrý deň,chcem sa opýtať,aký obklad by ste mi poradili pod kuchynskú linku.Bude to biela striekaná…
marosh19
Pred 10 rokmi
8
Zmena tahania sieti k domu
Dobry den, Momentalne cakame na nadobudnutie pravoplatnosti stavebneho rozhodnutia. Povodne sme c…
janetka6
Pred 11 rokmi
7
Zmizla voda zo studne
No idem si ani neviem ci po radu, ci pre nejaku skusenost ci vlastne ani neviem po co.... po 3 roko…
blackomt
Pred 11 rokmi
12
Izolácia rovnej strechy v decembri alebo na jar?
Ahojte, včera sme zaliali betónový strop na bungalove. Bude to bungalov s rovnou strechou. Na betó…
hydroizolacia
Pred 10 rokmi
7
Projekt na pristupovu cestu...
ahojte, dnes ma na MsÚ uplne odrovnali. Vybavujem dodatocne stavebne povolenie, no a podmienili to …
janetbla
Pred 6 rokmi
30
1
2
…
2528
2529
2530
2531
2532
…