Názor na náš návrh kuchyne

Profilova fotka
Ahojte akurat sme v štádiu riešenia kuchyne a mam tu nejaké fotky z vizualizácie. ta farba dosky by mala byt seda v nejakom odtieni + skrinka pri digestore tiez biela. Prosim o Váš názor + nejaké tipy. Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
podla mna je to super, jedine co mi chyba, je vrchna skrinka na pohare a taniere, ale to je len moj zvyk mat to tam
Odpovedať
Ja by som mozno poriesila inak digestor /ak netrvas na navrhnutom type/.... dala by som ho do skrinky. Vyfukovat by mohol aj von. Tym padom by si ziskala aj miesto na spominane vrchne skrinky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dámy, tu je to trosku premene...plus rozmyslame nad šedučkou podlahou..alebo niečo šedo biele zaujimave
Odpovedať
Chces mat aj umyvacku riadu? V ktorej skrinke ma byt umiestnena? Ja viem, ze niekedy nie je mozno miesto, pripadne davaju ludia vysoke skrinky vedla seba, ale videla som jednu diskusiu s nejakym panom na temu setrenie, ako energie, tak spotrebicov a ten hovoril, ze nie je dobre davat ruru vedla chladnicky (predpodladam, ze vedla rury je vstavana chladnicka. Ked zapnes ruru, tak budes mat zohriatu aj skrinku, ta ohrieva chladnicku, ta o to viac chladi. Vraj sa tym nici chladnicka a tiez minie viac el. energie. Ak by sa to dalo nejako rozdelit, tak by som v kazdom pripade nad tym uvazovala
Odpovedať
@vlasticka88 mas to podla mna zle, aj ked na prv pohlad wow efekt, ale prakticke ani ekonomicke to neni. Problem popisala presne @canella . Chladnicka ma byt navyse tak umiestnena, aby ked vyberam z nej, mohol som to hned aj povedla polozit vybrate z nej na dosku. Ty tam na to priestor nemas ba dokonca drez v tesnej blizkosti. Za kazdu cenu by som ruru do teraz modernej vysky nedaval, ked nie je na to priestorova dispozicia, co je tento pripad.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlasticka88 Nie som odborník na kuchyne... Ale ako do toho kukám - tak do toho kukám, nič zlé na tom nenachádzam. 8-( Naopak. Prevelice sa mi to lúbi, prevelice... 8-( Je to šikovné.... Praktické a hlavne: na nič sa to netvári. 8-)
Odpovedať
Velmi malo odkladacieho miesta,kam das vsetky veci? Mycka nebude?
Odpovedať
@leonardom Tiez nemyslim, ze je to uplne zle, ale tak nieco sa da pomenit k lepsiemu, o to autorovi predsa ide. Nie? Ale na co sa ma kuchyna tvarit............... :-. To mi, prosim ta, nejako vysvetli
Odpovedať
Profilova fotka
@cannella A Ty si tu ešte nevidela všelijaké prečačkané kuchyne a interiéry `ala Majský.....? Ja hej...
Odpovedať
@leonardom pokial je kuchyna ala Mojsejova prakticka a ma dostatok odkladacieho priestoru,potom je tvar a farba dvierok a uchytov vec vkusu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dakujem dakujem za postrehy...tiez viem ze to nie je extra riesene ale 9m2 moc nedovoli..tiez som sa pytala rura vedla chladnicky...pani ze to ke bezne...potom si tam neviem predstavit tu osamotnenu mikrovlnku 😊 umyvacka je napravo od umyvacieho dresu.... a dakujem a piste piste ;)
Odpovedať
@atlaska niektore kuchyne "sa vedia tvárit", ze ich majitel/ka vie varit , hoci opak je pravdou -N @vlasticka88 tam ide pri takejto dispozicii o to, ci skutocne ta vyvysena rura Ti stoji za to nemat 60 cm pracovnej dosky. Preco by nemohla byt klasicky pod varnou doskou, nemusela by byt potom ani vedla chladicky, co naozaj nie je vhodne. Ci je mikrovlna osamotena alebo nie, to by mohlo byt jedno, nie? Ved mikrovlna nema s rurou ziadny suvis pri priprave jedla, ze by museli byt spolu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj keby som prehodila tu ruru pod sporak čo ziskam? kam s mikrovlnkou?
Odpovedať
Profilova fotka
Nechala by som tu ruru takto. Je to pekne i prakticke. Ja by som posunula drez co najviac do lava aby odkladacia plocha bola az v rohu. Vyuzujes hluche miesto a ziskas priestor medzi dresom a rurou. Tam mozes manipulovat s plechmi,vykladat veci z chladnicky... Mam to podobne a pride mi to velmi prakticke :)
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska .... - keby si bola bývala mlčala, mohla si zostať filozofom. 8-) Výrazom " `ala Majský" - ale pokojne môžeš doplniť aj Mojsej som chcel naznačiť, ako zvyknú vyzerať veci niekoho, kto sa tvári, že je niekým, kým v skutočnosti nie je. Pretože skutočný aristokrat je aristokratom každým svojim centimetrom a môže si pokojne dať aj kuchyňu na spôsob Ľudovíta 14, ale keď sa do kresla v tomto štýle usadí niekto, komu trčí slama z topánok, tak sorrrrrry.... :-D To ako keby si povedala, že každý, kto namaľuje 2 štvorce vedľa trojuholníka je Picasso. Ak si to myslíš, už ani neodpovedaj... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
A kuchyňa Vlastičky sa na nič netvári, neohuruje... - napriek tomu je sympatická, ergonomická... dobrá... Vidno, že hlavu nemá len na nosenie klobúka.
Odpovedať
@vlasticka88 Mě se kuchyň také líbí. Ten dřez bych posunula do leva, jak radí @jankazb. Trouba a mikrovlnka vedle lednice ničemu nevadí, dnes se to běžně dělá, mezi je izolace. Také to tak mám a spokojenost. :-)
Odpovedať
Dispozícia je velmi podobná tej mojej:-). Drez vedla rury by som zrusila, prip. posunula co najviac do rohu, aby vznikla pracovna plocha hned vedla rury. Mas aj spajzu niekde po ruke? Ak nie, tak by som tu solo skrinku oproti digestoru dala vysoku a co najsirsiu/najhlbsiu, ako to len priestor dovoli (ja mam tiez nieco take, spajzu nemam, a ideme menit malu skrinku za velku)
Odpovedať
Ta kuchyna sa da aj inak rozvrhnut, priestor to dovoluje, ked je taka mala, naco tie bar.stolicky a pult?navyse hned za nim mas jedalensky stol. Skoda miesta.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to celkom paci len je to na moj vkuse male teda malo priestoru
Odpovedať
Profilova fotka
Tie stolicky vobec nevadia pracovny priestor bude nakolko vidite ze je pult vyvyseny a odskoceny..a ano dres bude co najviac k oknu asi to nie je dobre vidno ;) Dakujem za nazory a rady :)
Odpovedať
@vlasticka88 mozem sa spytat,v com je robena vizualizacia?
Odpovedať
Profilova fotka
A spajza je hmed pri ladnicke pozrite tie prvotne navrhy je tam navyse skrinka a mrdzi nou a chladnickou je spajzka 1,9m2
Odpovedať
Profilova fotka
To neviem vcom ro robia ale fi. Dizax Trenab Trencin
Odpovedať
Ked uz musi byt ten barovy pult,volny priestot medzi nim a pracovnou plochou vyplnit.Neviem si napr.predstavit v tejto kuchyni valkat cesto...
Odpovedať
@vlasticka88 drez má odkvapkávaciu plochu vpravo, ak dobre vidím. Ak by bola vľavo, zasunutá smerom do rohu, ako píše @jankazb, získali by ste ďalšiu pracovnú plochu napravo od drezu. Možno by sa dala časť linky s barovým pultom trochu predľžiť, teda neviem, koľko tam máte na prechod.
Odpovedať
Profilova fotka
No malo to ist tak dorohu ten dres teda neviem preco to dala naopak ;)...no prechod tam ostane asi tak akurat :)
Odpovedať
podla mna je krásna, len málo odkladacieho priestoru - dala by som aj hore skrinky.
Odpovedať
Profilova fotka
V tom navrhu nizsie je aj so skrinkami
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ... taaaak pozeram si inšpiracie a asi idem do niečoho takehoto...tu šedu zrušim a bude bielo biela..+ červená mozaika,,, okno je biele ... spotrebiče nieviem či do bielej či nerezovej a podlaha bude šedčia http://qumore.com/gray-and-white-kitc... =-) 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?