O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Predcasne splatenie uveru
Vedeli by ste mi poradit : Chcela som hypoteku z Unicredit bank, kedze mi nechceli dat ziadanu sum…
martuska75
Pred 11 rokmi
9
Výška rizikového životného poistenia?
Robili nám v poisťovni ponuku na rizikové životné poistenie pre manžela na úver 30.000 EUR na 27 r…
mirana
Pred 11 rokmi
1
Sedačka v tvare U alebo L
Ahojte prosím poradte mi..potrebujem velku sedacku rozmery 3,40 x 3m a neviem ci mam v tvare U ci L
lubk0
Pred 8 rokmi
11
Upratovanie v dome
Kto mi vie doporučiť šikovnú pani alebo slečnu, ktorá mi vypomôže s upratanim domu? Potrebovala by …
bejkabejka111
Pred 11 rokmi
2
Ako vyčistiť garážovú bránu, rámy okien
Po zateplení a omietkach nám zostali pozdravy od majstrov v podobe prachu, malty a pod na garážovej…
majki555
Pred 11 rokmi
2
Vata do stropu
Ahojte, potreboval by som poradit kolko vaty ste davali do stropu. My mame dreveny krov, vatu by …
tomik25
Pred 3 rokmi
18
Úver z VÚB
Ahojte, chcem sa opýtať, či mal niekto takú situáciu ako ja. Vo VÚB poskytnú úver po odpracovaní na…
katarinasafarikova
Pred 11 rokmi
2
YIT Podkolibská rezidencia
Má niekto informácie ohľadom projektu YIT Reding, Podkolibská rezidencia? Zaujíma ma reálne info o …
robert_chvostek
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Umyvacka riadu beko din5631 vs.indesit dif 14b1 aeu
Ahoj potrebovala by som umyvacku riadu,nie prilis drahu ale zase aby to nebol nejaky shit. Na preda…
bacinko
Pred 11 rokmi
8
Nekuriacia podlahovka
Ahojte, viete mi prosim niekto poradit, ako rozbehnut podlahove kurenie. Uz niekolko dni nam nekur…
drzalasicka
Pred 10 rokmi
1
2
42
Čo je poďĺa vás lepšie novostavba alebo stará stavba s prekážkou?
Podľa mňa není nadčim rozmýšľať :D kto písomnou súhlasí hovorte.
nelimatej
Pred 11 rokmi
13
Plastová zumpa
Zdravím poradte mi ideme kúpiť plastovú zumpu nakoľko až na jar sa ide robyt kanalizácia. Ale nevi…
ronysh
Pred 10 rokmi
19
Má niekto skúsenosti s umývačkou riadu Whirpool ADG 6353 A+ PCFD?
Ahojte, má niekto skúsenosti s umývačkou riadu Whirpool ADG 6353 A+ PCFD? Potrebovala by som súrne…
kloc
Pred 11 rokmi
9
Excenter - drez schock
Mám nový drez schock, ale nedala som si namontovať excenter na ovládanie odtoku. Nechcem ho, taká č…
daniela15
Pred 11 rokmi
14
Negatívne skúsenosti s nerezovými hrncami?
Ahojte žienky, máte niektorá aj negatívne skúsenosti s nerezovými hrncami? My sme si s manželom pre…
evina274
Pred 11 rokmi
20
Ako spravne vetrat?
Prave sme zacali robit omietky v novostavbe a viete si predstavit tu vlhkost. Na aku teplotu spravn…
cubicomp
Pred 11 rokmi
16
Moderne zavesy do obyvacky- kde objednam?
ahojte, prosim poradte nejake stranky kde objednam nejake pekne moderne zavesy do obyvacka....okrem…
illyria
Pred 10 rokmi
8
Rozpočet na kúrenie, vodu, elektriku atď.
Ahojte, prosím, vedeli by sme mi napísať, asi najlepšie do IP, koľko mám asi tak rátať na vodu, kúr…
richard71
Pred 11 rokmi
5
Viete aky je projekt tohto bungalovu?
Zdravim vsetkych, prosim vas, neviete niekto identifikovat tento bungalov? Potrebujem vediet ako …
zuzana1291
Pred 11 rokmi
1
ÚLOHA PRE MAJSTRA / OPRAVÁRA - viete pomôcť s opravou alebo riešením?
Dobrý deň. Sme v podnájme v byte kde je akrylátová vaňa s typom odtoku v prílohe (čiže "kolieskom" …
handbag
Pred 11 rokmi
4
Kotol Vailant - ekvitermicka krivka, moznosti nastavenia
Neviem ci to spravne chapem ale na kotli sa mi da nastavit iba koeficient ekvitermickej krivky a v …
nadro
Pred 11 rokmi
13
Pekná svetlohnedá kožená sedačka
Prosím Vás, poradíte mi pekný svetlohnedý odtieň kože na sedačku? Vybrala som si Prince 156 http:…
vavjaj
Pred 11 rokmi
1
Uver
zdravim chcel by som poradit s uverom chceli by sme 15000e a ja som nezamestnany s nedokazatelnim p…
andreah25
Pred 11 rokmi
5
Zaklady bez dt-ciek ???
zdravim, je bezna prax ze projektant navrhne zaklady bez dt-ciek, len prosty beton a stavebnik si u…
bungydom27
Pred 11 rokmi
13
Kontakt na stolára z Poľska
Že vraj nie je problém-stolár z Poľska príde zamerať vstavané skrine, dvere, obložky -privezie mat…
julius_babic_st
Pred 3 rokmi
7
Dymí sa nám z krbu, prečo?
Prosím poradte mi, čo robíme nesprávne, ked sa nám pri prikladaní do krbu valí dym do miestnosti, m…
reward
Pred 11 rokmi
10
Plynová varná doska na skle...aké mriežky????
Ahojte. Rozhodli sme sa pre plynovú varnú dosku na skle...znama ma však upozornila, že si máme davá…
szivem
Pred 7 rokmi
1
2
40
Smrad zo sifonov v kupelni-poradíte dobrý prípravok?
ahojte,,viem že je tu vela diskusii na tuto problematiku ale mna by zaujímalo konkrétne prípravok a…
mareklee
Pred 1 rokom
10
Bambusova podlaha
Zdravim ma niekto realne skusenost s bambusovou podlahov, treba to celoplosne lepit? Predajca ma uk…
martinv79
Pred 11 rokmi
5
Kupa domu kde cast domu nezodpoveda LV
Ahojte, uvazujem nad kupou jednoho domu ktory je postaveny na pozemku so samostatnou dvojgarazou. P…
josefpihrt
Pred 11 rokmi
3
1
2
…
2526
2527
2528
2529
2530
…