Moderne zavesy do obyvacky- kde objednam?

ahojte, prosim poradte nejake stranky kde objednam nejake pekne moderne zavesy do obyvacka....okrem bonp..x to uz poznam. diky
Odpovedať
@petikmir Ahoj,bolo by dobre napisat aspon farbu,aby sme boli v obraze :-)
Odpovedať
a mozu byt aj vyssej cenovej kategorie? :)
Odpovedať
@illyria aj my prave vyberame vhodne zavesy do obyvacky, ale tie lacnejsie sa mi velmi nepozdavaju, vsetky sa mi zdaju na jedno kopyto a nevyrazne. Chcela by som nieco originalne a luxusne, poradis? :)
Odpovedať
@antonina Jasne, preto som sa pytala, lebo ani my sme nechceli nieco nekvalitne :) prehladala som toho skutocne vela a najviac sa mi pacilo ambiente, paci sa link: http://www.ambiente.sk/zavesy-a-zaclony/ maju fakt dobre znacky, krasne zavesy su tam, ale ja som hrozne nerozhodna, tak som si este stale nic nekupila, ale v podstate vyberam uz len tam
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den @petikmir , ak mate zaujem o zaujimave pestre 3D zavesy, skuste navstivit napriklad aj našu stránku. Verim, ze tam urcite najdete aj ten svoj :-)
Odpovedať
@illyria dakujem moc :) zavesy vyzeraju fakt luxusne, presne nieco take som hladala..pojdem to asi obkukat aj nazivo do predajne, len sa bojim, ze nakoniec nebudem vediet, ktore vybrat, uz teraz mam vytipovanych viac ako 5 :))
Odpovedať
@antonina to poznam :) najlepsie je, ze vacsinou su len dve moznosti. Bud nevies, co chces a dlho hladas, alebo vies presne, co chces a nikde to nemaju :))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?