Bambusova podlaha

Zdravim ma niekto realne skusenost s bambusovou podlahov, treba to celoplosne lepit? Predajca ma ukecava ze je menej narocna na poskodenie a vodu ako dubova dakujem
Odpovedať
Jeeej toto by aj mna zaujimalo, milujem bambus ako material, tiez by som rada podlahu bambusovu, dufam ze sa niekto skusenejsi vyjadri :-)
Odpovedať
Mam 5 rokov bambusovu podlahu. Skusenosti dobre, ale mam ju niekolko krat poskrabanu - zalezitost laku - tam by bolo jedno ci dub alebo bambus. (Mam ich z Merkury marketu) V kuchyni mam tvrdeny bambus - to je taky lisovany do este vacsej tvrdosti, ten mam aj s kvalitnejsim lakom a je super. Do novej kuchyne by som si zase dal takyto tvrdeny bambus. (Baseko dubnica - ti uz ale asi neexistuju) Este dodam, ze mame lepenu na podlahu a je to dobre, asi by som znova lepil. Plavajuce podlahy su hlucnejsie, po case sa pohnu. Lepenie je drahsie a da sa asi lepsie prebrusit/prelakovat.
Odpovedať
ja mam vybrate z jednej zilinskej firmy no dali mi cenu 58 eur/m2 (hrubka 14mm) je v tom uz aj lepidlo a praca okrem obvdovych list, je to dobra cena? nema niekto skusenosti z coho je to lepidlo???, ci to zas nieje nejaky " bordel"
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?