Flakata vinylova podlaha

Ahojte, mame lepenu vinylovu podlahu zn.quickstep odtien dub prirodna bavlna a uz dlhsiu dobu riesim flaky, stopy na nej, ktore nejdu zmyt ani specialnym pripravkom na tento typ podlahy..dokonca ani stopy od noh ked sa chodi naboso nejde odstranit a podlaha posobi flakato, spinavo aj po niekolkom pretreti..najviac to je vidno ked sa pozriem proti svetlu..skusim prilozit aj foto aj ked ta tu skutosnost tak nezachyti..viete mi poradit co s nou? Dakujem
Odpovedať
nepochytali ju lepidlom alebo penetrákom? sestre takto zničili majstri plávajúcu...to nešlo dole ničím, musela vymeniť
Odpovedať
@decembrovka77 nie prv bola pekna cista ale casom jak sa po nej chodilo sa spravili flaky🙈ja by som ju najradsej vymenila ale mame ju jednoliatu v celom dome, to by bola robota..ach..a plus nebola lacna😕mame ju 1,5roka..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Quickstep... poslednu dobu citam len viac minusov ako plusov... 🤔
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@henyka86 Vyriesili ste to nejak? Mam ten isty problem, ale s gresovou dlazbou....
Odpovedať
@ivanecka01 ani nie, bezne ostavaju tapky..uz ma to nebavi drhnut to..
Odpovedať
Skúste ju zmyť octovom vodou, zvačša je to najlepší spôsob, ako sa zbaviť takejto špiny a prachu, fľakov
Odpovedať
Naslapna vrstva vinylovych podlah je chranena PU (polyuretanovou) vrstvou, ktora je bezudrzbova - udrzba na sucho (vysavanie, zametanie) pripadne cistou vodou. Na udrzbu nikdy nepouzivajte saponaty typu Jar rozriedenu vo vode... Ona sice odstranuje mastnotu, ale sam pripravok je mastny a lepkavy. Ostane Vam na povrchu jemny film, ktoreho sa tazko zbavuje. Aky ste pouzili prostriedok na udrzbu? presne typ/vyrobca + sposob akym ste ho pouzili. Ak vzniknu niekde mastne skvrny, je idealne ich odstranovat lokalne a nesnazit sa drhnut celu podlahu. Idealny je technicky lieh na odstranenie akejkolvek mastnoty z povrchu. Zaroven z tych fotiek to nevyzera byt tak zle, mozno staci byt menej uskostlivy na poriadok 🙂 Kazdopadne sa nesnazte experimentovat s roznymi pripravkami, lebo ak poskodite PU vrstvu, tak uz podlahu nikdy neumyjete poriadne. PU vrstvu Vam vie pripadne podlahar naniest, ale uz to nie je to iste ako od vyroby.
Odpovedať
@zato00 na vinyl je dolezite pouzivat PH neutralny prostriedok - octom ju mozte nenavratne poskodit...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@henyka86 aj ste to nejako vyriešila s tými flakmi? Mam ten istý problém....vinyl by som si už do domu nikdy nedala, ani zadarmo....ten náš bol drahý ako sviňa, vsadzali sme na kvalitu a stoji úplne za h...o. Vinyl absolútne neodporúčam, hlavne pre žienky, ktoré majú radi poriadkok 🤣 je na ňom všetko vidieť....dodávam ze my mame od firmy Gerflor, veľké sklamanie.
Odpovedať
Profilova fotka
To bude problém povrchovej úpravy a štruktúry (hladkej). U nás klientovi vždy ukážeme rozdiely medzi rôznymi povrchmi a čo sa môže stať pri daných typoch podlahy, pretože tieto na prvý pohľad detaily sú dosť podstatné ale klient to zistí až keď je podlaha kúpena a položená.. čiže neskoro.
Odpovedať
@ena2906 Asi zalezi aj na konkretnej podlahe. My mame Tarkett Starfloor Click celovinylovu plavajucu v bielej farbe, ale so strukturou a kresbou ala dub, a je to super bezudrzbove v porovnani s hladkou laminatkou, co sme mali predtym na byte ci ktoru maju rodicia v podkrovi, alebo s dlazbou v drevodekore, ktoru maju na prizemi. Zaroven nie je taka smyklava ako drevene lakovane parkety, ktore ma sestra. My si do domu davame vinyl zas, aj ked tentokrat sme zvolili kompozit Arbiton.
Odpovedať
@maru_maruska tiež hľadám kompozitnú podlahu do domu, našla som značku H2O FLOOR,nemecký výrobca, je bez podložky, základ drevo, počuli ste o tejto značke nejaké recenzie ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mega_parket a aký povrch je najlepší?
Odpovedať
Profilova fotka
@tinkerbell Štrukturovaný synchrónny s kresbou v PUR ochrannej vrstve
Odpovedať
@ena2906 predali sme dom, ale nie kvoli podlahe😀nie nevyriesili neslo to s nicim dole..v novom dome mame laminatovu podlahu s prirodnou strukturou, snad to bude na udrzbu lepsie🙏
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mega_parket viete mi prosim poradit s vyberom lepeneho vinylu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?