Smyklava vinylova podlaha

Zdravim, v dome mame vinylovu podlahu, byvame uz piaty rok a posledny rok sledujeme, ze sa velmi smyka. Existuje nejaky pripravok na zdrsnenie alebo co v takom pripade pouzit. Vsade citam, ze vinyl je protismykovy, to sa podlaha za tak kratky cas vysmykala pouzivanim? Na umavanie pouzivam pripravok na vinylovu podlahu a bezny mop.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od muchotravka535:

Zdravim, v dome mame vinylovu podlahu, byvame uz…
@muchotravka535 dobra sprave je , ze taky pripravok existuje a dokaze vytvorit rozne stupne protismykoveho povrch , dokonca az povrch , ktory je podobny ako povrch npolepeny ptismykovymi pasmi z brusneho platna . Zla sprava je , ze si jeho splikacia vyzaduje specialny technologicky postup a teda aj jeho cena odpoveda tejto narocnosti . Existuje ale aj iny dovod , preco sa podlaha po case moze stat na povrchu smyklavejsou . Aky je nazov vyrobku , ktory pouzivate na udrzbu podlahya ako dlho ho uz pouzivate ? Odstranovali ste niekedy z podlahy zvysky tohoto prostriedku ? Kazdy takyto pripravok v sebe obsahuje voskovu zlozku , ta sa z podlahy musi raz za cas odstranit na to urcenym prostriedkom . Originalne prostriedky na beznu udrzbu vzdy ponukaju takuto moznost , bud je to iny prostriedok , alebo v pripade koncentrovanych prostriedku , je to pouzitie toho isteho prostriedku v neriedenom stave . Potom je tu skupina tzv. pseudo pripravkov hlavne znamych z tv reklamy a plagatov v drogerii . Pri nich vyrobca vela krat neudava sposob ako ich casom vytvarene fillmy z podlahy odstranit .
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od parkett_mann:

@muchotravka535 dobra sprave je , ze taky priprav…
@parkett_mann zaujimave info. Ak by to bol teda film tak mozno aj parny mop by mohol pomoct.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od parkett_mann:

@muchotravka535 dobra sprave je , ze taky priprav…
@parkett_mann vinylka sa musí čistiť špeciálnymi prostriedkami?? Aký názov napr.? Ja že klasika jar s vodou 🤷 A laminátová podlaha potrebuje tiež špeciálny prípravok?
Odpovedať
Ahoj Jar , pur a pod.(saponat na riad) nepatria na ziadnu podlahu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od muchotravka535:

Zdravim, v dome mame vinylovu podlahu, byvame uz…
@muchotravka535 Ahoj 2 Alt po x raz umytí podlahy saponatom na to určenym je moznost umyt len čistou vodou (neutralizovat povrch) od povlaku . Co to pouzivas by bolo dobre vediet
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lvza:

Ahoj Jar , pur a pod.(saponat na riad) nepatria n…
@lvza a to už prečo? To prvýkrát počujem, že s tým sa nemôže.. Ja teda moc tej chémie nekupujem ani nepoužívam ale vôbec netuším že sú saponaty len na podlahu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@parkett_mann vinylka sa musí čistiť špeciálnymi …
@tabitka337 na kazdy typ podlahy vies kupit zvlast cistiace prostriedky. uz ci ich pouzivat budes alebo nie, to je cisto na tvojom uvazeni.
Odpovedať
Tabitka Vackoo to presne
Odpovedať
napisal🤝
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?