Biela lesklá linka - odkiaľ?

Chceme bielu lesklú kuchynskú linku, rovnú + ostrov. Vôbec netuším, ktorú firmu si mám vybrať. Neustále pozerám Oresi, Decodom, Dan Kuchen, Ikeu... co by ste mi poradili? Podla coho ste si vyberali vy? Cenovo mi pride Ikea najvyhodnejsia, kedze chcem linku iba bielu, u inych firiem sa mi to zda zbytocne predrazene v porovnani s Ikeou. Ikea sice nema na propagacnych fotkach take krasne kuchyne, ale podla mna by sa to dalo vyskladat, tak ako sa mi paci. Nevidim tam prilis velky rozdiel Ikea vs. ine kuchyne. Co myslite?
Odpovedať
odporucam kuchyne pre kazdeho. cenovo porovnatelne s ikeou, ale linka je na mieru.
Odpovedať
Profilova fotka
@izabelkas Ja odporúčam stolára. Je to aj s montážou a nahotovo. My sme fakt spokojní.
Odpovedať
@mirooslav Dakujem pekne, uz len najst nejakeho dobreho. Ale radsej by som nejake kuchynske studio alebo ikeu.
Odpovedať
Ikea je fajn. Citala som tu uz diskusie o tom. Skus pohladat.
Odpovedať
@evica01 Viem ze ikea je fajn, mam od nich kuchynu aj teraz.
Odpovedať
@izabelkas My ideme tiez v january do metodu- biela leskla s vrchnymi skrinkami v dubovej dyhe.
Odpovedať
@lubomird Do metodu? To je co ikea metod? alebo nieco insie este? :-D
Odpovedať
@izabelkas je to Ikea a skrinky Metod. Pred tym to bola Faktum kuchyna a dnes sa vola Metod.
Odpovedať
@lubomird No ja rozmyslam tiez ze kuchynu od ikei zobrat. :-) Faktum mam teraz 4 rocnu doma.
Odpovedať
@izabelkas My sme volili DAMON kuchyne. Ikeu sme mali pred 6-timi rokmi a uz sme si povedali ze nikdy viac, nevydrzalo to. Co chceme od folie nalepenej na drevotresky, vsak ano?? Dan-Kuchen su strasne predrazeny..
Odpovedať
@handbag Hm ja nemam s ikeou ziadny problem zatial.
Odpovedať
@izabelkas my sme ju chceli aj reklamovat, ale asi tazko ked červená lesklá kolekcia bola ukončena vo vyrobe a už nabehli iné modely. mali sme celo cervenu kuchynu s ciernymi spotrebicami. ale vyduvanie sa folie, skrinky "zapracovali", zviezli sa.. montaz vykonavala firma cize nie svojpomocne a bolo to urobene dobre. co uz. tento krat ideme do ineho. material MDF - musi mi to vydrzat dlhsie skratka.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@handbag Fuha tak to sa teraz aj bojim, my sme mali z ikei taku tu drevenu, nie foliovu. Ale ked pozeram na tu foliovu tak to ani moc kvalitne nevyzera.
Odpovedať
@handbag Len si myslim, ze ked davaju zaruku tolko rokov, tak to snad musi vydrzat.
Odpovedať
jednoznacne dobry dizajner a nasledne stolar, pouzit material ako je senosan a podobne vysoko kvalitne veci, cena tam bude urcite rovnaka ako ikea ak to nieje pachravy stolar,,.samozrejme.
Odpovedať
@izabelkas Vobec sa neboj. Precitaj recenzie. 98 ludi zo 100 su spokojni. Ma ju cela moja rodina, znami, bielu lesklu a nic sa ani po 8 rokoch nevyduva. To je blud. A ano, stane sa, ze je vadny kus, ale treba ho reklamovat. To ze pani vyssie mala k reklamacii cervenu linku a nabiehali nove modely je smola. Faktum bol na trhu 20 rokov. Teraz nabehol Metod a ten bude pravdepodobne tiez 20 rokov na trhu. Teda ked sa ti napuci, alebo budes mat inu zavadu, urcite ti to vyreklamuju. Co sa tyka reklamacii, vela ludi su s pristupom Ikea spokojni. Ked budes cchciet vymenit dvierka alebo ine casti, Ikea to ma vzdy skladom. Stolar nema, a za rok, dva tri tu byt nemusi, teda zaruka je na tenkom lade.
Odpovedať
@lubomird Hej mas pravdu, rozhodla som pre ikeu zase. :-) Nakolko ako tu citam skusenosti ludi, tak tie kuchyne z kuchynskych studii su drahe, ale to by mi nevadilo pokial by cena bola adekvatna tomu co dostanem, avsak si myslim ze oproti ikei to taky plus nebude. Jedine dizajnovo by mohla byt lepsia ako ikea, teraz ma dizajn nic moc podla mna, ale nakolko chcem tu bielu lesklu, tak to az taky rozdiel nebude, jedine cenovo brat to od inej firmy. A stolarom ja moc neverim, aj sa bojim co by mi dodal, ale hlavne ta zaruka je tam kratka, to je pravda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?