Aký, kde a kedy kúpiť živý vianočný stromček

Ahojte, tento rok sme sa rozhodli, že kúpime do nového domčeka živý vianočný stromček, ale nemáme žiadne skúsenosti, kde kúpiť, aký a kedy je vhodný čas na jeho kúpu, prípadne načo si dať pozor, aby sme na vianoce nezdobili len oprchnute vetvičky :-S Ďakujeme za každú radu
Odpovedať
Ak byvas v meste,je to jednoduche. Popozeraj po balkonoch,ci uz maju ludia stromceky. Alebo na ulici v okoli trhovisk a predajnych miest. Pri zivom stromceku je vhodne stisit kurenie,ak chcete,aby vam dlhsie vydrzal,alebo ho obcas osviezit rozprasocom.
Odpovedať
A davate stromcek napr do stojana s vodou????
Odpovedať
Bud kup v zahradnictve v kochliku,vtedy je stale pekny a mas ho aj o rok. Zivy borovicu,alebo jedlicku, smrek oprcha velmi rychlo. Kedy je uplne jedno, cerstvejsie uz nebudu, das vonku do kybla s vodou a bude mu lepsie ako teraz tam kde predavaju a maju ich bez vody, takze rezany kupovat cim skor a kde? V Kosiciach v Baumaxe- prepac,nenapisala si skade si, to je najcastjesie tu na MS v otazkach poradte murara a nenapisu kde stavaju.
Odpovedať
Profilova fotka
To ozaj žijeme v takej dobe že namiesto toho aby sa niekto poobzeral vo svojom okolí že kde sa predávajú stromčeky tak napíše otázku na na internet?teda modrú strechu? že či opadá do vianoc alebo nie?kokos naši rodičia teda boli bez netu a stromček si vedeli kúpiť v pohode. a u nás sused predáva ak chceš skoč dojednáme dáku zlavu. plís nech sa nikto neuráža....peknú adventnú nedelu ;-)
Odpovedať
@taylor71 Kazdy sme iny ze? Niekto stravi cas hladanim po nete a behanim po meste,pripadne komentovanim toho co ho nezaujima len aby ukazal aky je mudry. No a kto nevie sa pyta. Ale si ma pobavil ;-)
Odpovedať
Napr. sa dá kúpiť u mňa :-) mám jeden v záhrade
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dievčatá a chlapci kupovali ste už živé stromčeky,my sme dnes kúpili v mounfi....... 2m jedľa-23,80e,cena myslím si viac než dobrá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?