Návrh obývačky s jedálňou

Ahojte, priatelia. Potrebovala by som pomôcť s návrhom obývačky, ktorá je spojená s jedálňou. Nejaký dobrý dizajnér z okolia Žiliny ????? Prípadne niekto kto sa rozumie a ovláda programy ( vizualizácie) a vedel by pomôcť???? Niečo už mám zaobstarané - neviem rozmiestniť. ( štýlový sekretár, okrúhly štvormiestný stôl so stoličkami, bar - globus, vysoké bicie hodiny, obraz, elektrický krb. Chcela by som tam nejakým spôsobom zakomponovať koženú sedačku v tvare U ( skôr asi modernú, tá sa mi javí pohodlnšia ako starožitná - štýlová. Miestnosť je 7,5 m x 4,20 m. Nájde sa niekto ?????? ďakujem ( Kika)
Odpovedať
Profilova fotka
@atewi ahoj Kika, rada vam pomozem. Pozrite nase portfolio na webe, ak vas obrazky zaujali, napiste mi na mail alebo do internej posty . Stylovo zariadenu tam mame restauraciu v sekcii komercne priestory.
Odpovedať
@dizajnerky teda pani dizajnerka take veci ako mate v galerii som robil ked som mal 17 rok. Na profikov by ste mali asi vymenit program a zlepsit napady. Pripada mi to ako praca prvaka spss stavebna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?