O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Akumulacna nadoba kde kupit
zdravim ma niekto skusenosti s touto firmou ? http://akumulacne-nadrze.eu/index.php bral ni…
jajacon
Pred 10 rokmi
3
Vlhky obvodovy mur pocas dazdov
mame starsi dom, na ktorom sme si vsimli, ze pocas dazdov brizolit nasaje vodu do vysky asi 25cm na…
slavoslav
Pred 10 rokmi
5
Pravnik na stavebne pravo
co mam robit aby my dala stavebna firma faktury
slavoslav
Pred 10 rokmi
4
Krbová vložka Bystrá
Ahojte, máte niekto skúsenosti s krbovou vložkou Kobok- Bystrá? je to vložka na výšku. dik
sonyija
Pred 10 rokmi
5
Sedačka Monaco Phase
Chcem sa spýtať mate už niekto túto sedačku? ako ste s nou spokojný? alebo ju mate aspon objednanu?
sedacky_phase
Pred 10 rokmi
17
Boiler - poradíte aký?
Ahojte, potrebovala by som poradiť pri výbere boileru. Sme 3-členná rodina, myslite že bude stačiť …
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
40
Oplatí sa kúpiť garsonku a prenajať?
Ahojte, mám pravidelný príjem, už mám aj sporenie, no vedela by som splácať úver, uvažujem kúpiť ga…
saintovci
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
64
Má niekto doma batériu Kludi Balance v bielom prevedení?
Má niekto batériu Kludi Balance v bielom prevedení? Alebo videl niekto naživo takúto batériu? Tá bi…
meginka79
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Kuchynský ostrov so sedením, alebo bez?
Mám dilemu... Neviem sa rozhodnúť , ktorý z návrhov polostrova je krajší a aj praktickejší. Poprosí…
evina13
Pred 7 rokmi
1
2
32
Trenčianska Turná - Podlužie
Chcel by som sa opýtať, či je tu niekto, kto vlastní pozemok v tejto lokalite a plánuje stavať tent…
ban
Pred 10 rokmi
1
Koberceky na schody
Chcem si kupit koberceky alebo tzv.naslapy na nase drevene tocite schodisko a tak ma zaujimaju vase…
majki555
Pred 10 rokmi
3
Steny obuchat a nahodit, alebo sadros?
Ahojte. Ideme prerabat byt a potrebovala by som radu.. v byte je stara omietka, niekolkokrat premal…
worker_falcon
Pred 10 rokmi
31
Steny v starom byte
Ahojte. Ideme prerabat byt a potrebovala by som radu.. v byte je stara omietka, niekolkokrat premal…
ivana29
Pred 10 rokmi
1
Prosim o radu ohladom dlažby
Prosim poradte aky odtien dlažby aby sa hodil k fasade a obkladu a aby nezanikol ?Rozmyšlam nad sv…
silviu
Pred 10 rokmi
2
Prístupová cesta na dedinskom pozemku.
Ku chalupe mám prístupovú cestu cez dedinský pozemok. Cesta je do mierneho svahu a v jarnom obdob…
jdemovic
Pred 10 rokmi
2
Mbank - zmena obchodnych podmienok
zdravim, znamena to,ze e mozem odstupit od hyp. zmluvy, bez sankcii zo strany banky (mimo fixa…
finsluzby
Pred 10 rokmi
6
Výmena elektroinštalácie - panelový byt
Ahojte, chcem Vás poprosiť o info.. chystáme sa na prerábku 1-izbového bytu (ako je na obrázku) n…
milan637
Pred 10 rokmi
16
Demontaz zelezo - betonovej dosky - Presov a okolia
Zdravim. Zhanam firmu, alebo niekoho, kto robi demontaz zelezo betonovej dosky. Prešov a okolie. Pr…
gkvt
Pred 10 rokmi
2
Poraďte čo do kuchyne
Ahojte. Uvítam akékoľvek rady, nápady a triky čo umiestniť do kuchyne na police. Kuchyňu máme prepo…
lemata
Pred 10 rokmi
4
Vzduchotesnost v tehlovom dome a vnutorne omietky - co je best practice
Zdravim vospolok, staviame tehlovy dom (25cm tehla, 25cm eps, polozene na penoskle, aktivna reku…
matus_pt
Pred 4 rokmi
9
Cov aquaflot at-4 alebo aquatec at-6.
chcem vediet skusenosti a nazory ludi ,ktory pouzivaju tieto cov,potrebujem sa rozhodnut ak cov tak…
a23121982
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
109
SDK kastlíky
Zdravím, potrebujem poradiť ako správne zhotoviť konštrukciu z CD a UD profilov, ktorá bude slúž…
somebody
Pred 10 rokmi
7
Co s tym??
Zdravim,rozobral som palach z vrchu,niektore dosky boli prehnite derave,pod doskami misacince atd,v…
tomascolt
Pred 10 rokmi
24
Vie mi niekto poradit link kde si vypocitam hodnotu nehnutelnosti?
skor ako bude znalecky posudok dakujem
elis1985
Pred 10 rokmi
3
Rekonstrukcia strechy + stresne okna - okres MI, SO, TV, pripadne Ukrajinci - koho a za kolko?
Chystame sa na rekonstrukciu strechy, mame klasicky stvorec. Asi pred 7 rokmi boli u nas strechari,…
feropo
Pred 10 rokmi
5
Maľovať valčekom alebo striekať?
Ahoj mám potrebujem poradiť , čo je lepšie a kvalitnejšie . Maľovanie stien valčekom alebo strieľan…
technik007
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
76
Komin schiedel stabil
viete mi niekto poradit aky ma kominovy tah komin schiedel stabil 6,5m 200mm na tu pec co ja chcm …
tino2
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
85
Zateplenie starsieho domu nobasilom
Ahojte chcem sa Vás spýtať o zateplenie starsieho domu dôvod. 1 -dom ma niektoré obvodové mury len…
jarun
Pred 10 rokmi
10
Fasáda na starom dome.
Rekonštruujem dom z roku 1853 a prišiel čas aj na fasádu. Akú zvoliť? Rada by som zachovala starý v…
vebi34
Pred 4 rokmi
17
Fasáda na starom dome.
Rekonštruujem dom z roku 1853 a prišiel čas aj na fasádu. Akú zvoliť? Rada by som zachovala starý v…
jarun
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2460
2461
2462
2463
2464
…