Mbank - zmena obchodnych podmienok

zdravim, znamena to,ze e mozem odstupit od hyp. zmluvy, bez sankcii zo strany banky (mimo fixacie...)? ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Návrhy nového znenia vyššie uvedených zmluvných dokumentov môžete písomne odmietnuť. Pokiaľ tak neučiníte, platí, že navrhované zmeny prijímate. Pokiaľ navrhovanú zmenu písomné odmietnete, máte taktiež právo písomne odstúpiť od zmluvy, na ktorej základe bol bankový produkt či služba poskytnutá, a to bezplatne a s okamžitou účinnosťou. ----------------------------------------------------------------------------------------------------
Odpovedať
Prečo sa neopýtaš v mBank? Veď stačí tam zavolať. Ja mám s nimi perfektnú skúsenosti, skvelé ochotné panie. Som si nedávno založila účet, keď mali akciu na http://www.kuponyzdarma.sk/ a ešte som dostala 20 eur ako bonus. Zavolali mi, dobehli za mnou a všetko vysvetlili, maximálna spokojnosť :)
Odpovedať
No neviem ako ma banka nastavené zmluvne vzťahy ale standardne platí ak sa majú meniť nalezitosti zmluvneho vztahu musia súhlasiť obe zmluvne strany. Samozrejme v minulosti banky si pri podpise zmluvy o poskytnuti služieb vyhradili právo zmeny obch.podmienok. S tou hypo by som si nebol istý lebo u bank slovo bezplatne väčšinou nebyva v jednej vete ci odstavci so slovom poplatky, sankcny urok a pod.
Odpovedať
ano
Odpovedať
@raven77 ano odstupit mozes, len rataj s tym ze pride k jej okamzitej splatnosti, takze mal by si mat nachystanu neaku tu hotovost.
Odpovedať
@raven77 pokiaľ viem, tak v mbank rušíš hypo bez poplatku, ak nemáš fixáciu, kedykoľvek, t.j. odstúpenie by som až tak neriešil, skôr by som sa zaoberal otázkou, odkiaľ zobrať prašule na splatenie úveru a pokiaľ ju máš vysporiadanú, tak nemáš o čom rozmýšľať :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?