O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Upresnenie pre profil Schüco AWS/ADS 75.SI
Zdravim Mam dve otazky. 1. Dostal som cenovu ponuku na profil Systém:Schüco AWS/ADS 75.SI Typ B…
kajo873
Pred 3 rokmi
7
Tlakovy hrniec, nastenne hodiny
Ahojte, prosim vas, poradte nejaky dobry, kvalitny hrniec pre 4 clennu rodinu-varim vzdy tak na d…
zirafienka
Pred 8 rokmi
12
Kolik stojí m2 za stavební pozemek v Kvetoslavove?
Hledala jsem dlouho odpověď na tuto otázku, ale už jsem to vzdala a tak doufám, že mi poradíte? M…
sonau
Pred 4 rokmi
4
Rolldor lacobel biely...?
Prosim vie mi niekto odporucit majstra na vyrobu rolldor dveri, lacobel biely v BA? (dlzka 3,6m a v…
mikenda_present
Pred 10 rokmi
2
Medziúver od PSS
Dobrý deň s priateľkou máme spoločné dieťa a preto sme si chceli vziať spoločne úver , kde ona mi b…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
3
Dlazba s imitaciou dreva
Ludia , idem si dat do kuchyne a obyvacky (spojene) dlazbu s imitaciou dreva - dlha lamela ako plav…
eddiem
Pred 6 rokmi
1
2
47
Čo použiť ako protiradonovu izolaciu na základy?
Ahote, chcela by som sa opýtať či mi viete odporučiť čo najlepšie použiť proti radónu? Uvažujeme na…
jr66
Pred 10 rokmi
3
2 cm dlazba do piesku
moze sa ulozit 2cm kameninova dlazba do piesku aby to nepraskalo..... budu to chodniky ale aj pod p…
petjo
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Ulozenie studnovej sachty
Dobry den, mam na pozemku vrtanu studnu (140 mm rura obsypana riecnym strkom) a chystam sa osadit …
corey_66
Pred 10 rokmi
4
Mozte poradit ci by ste dali nejake zmeny na projekt?
Chcel by som takyto domcek osobne sa mi paci ale chcem pocut nejake nazori ci by ste tam nieco pome…
debora_7
Pred 10 rokmi
9
Viete o dobrom geodetovi na vytýčene vlastníckych hraníc pozemku v okolí Piešťan?
s takým s ktorým ste boli spokojní, má prímerané ceny a hlavne kvalitnú a spoľahlivú prácu
topvideo
Pred 10 rokmi
2
Ako riešiť dlažby a podlahy v panelákovom byte?
Ahojte, premyslam nad tym, ze v buducnosti chcem rekonstruovat byt, prv by som musela prerobit ku…
kamenny_koberec2007
Pred 9 rokmi
25
Skusenosti s Developermi - kvalita byvania
Ahojte, chcela by som sa opytat ci mate niekto pozitivnu/negativnu skusenost s developermi Maguire…
lilijamajka
Pred 10 rokmi
1
Cena novych stierok v panelaku v BA
Dobry den, chcela by som sa opytat, je tu niekto, kto v poslednej dobe menil stierky v panelaku? id…
luci0106
Pred 10 rokmi
1
Práčka so sušičkou - poraďte :)
Ahojte, prosím Vás ako Ste spokojní s práčkami so sušičkou?? Je to naozaj až taká blbosť ako sa väč…
sue
Pred 10 rokmi
7
Rozšírenie hrubej stavby
Zdravím všetkých, uvažujeme o kúpe domu, ktorý je momentálne v štádiu hrubej stavby + osadené okná.…
martosko
Pred 10 rokmi
6
Projekt new small family - názor :)
Ahojte, prosím vás o názor na náš projekt, s radosťou prijmem vašu kritiku, aby sme náš domček e…
kovackovci
Pred 10 rokmi
23
Akumulačná nádoba + TUV vnorený a fotovoltaika
Ahojte chcem sa spýtať na skúsenosti s Akumulačná nádoba + TUV vnorený a fotovoltaika. Všetky rady…
gf565
Pred 10 rokmi
10
Záhradkárska osada Hrubé Lúky Stupava
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či tu niekto vlastní záhradku v osade Hrubé Lúky?
w_ee_wee
Pred 10 rokmi
8
Kto plati spravcovy bytu SBD pocas 30 dni vkladu do katastra
Kupil som byt , po 30 dnoch prislo rozhodnutie z katastra. Ale medzitym prislo zaplatit SIPO pre SB…
michalmakovnik
Pred 10 rokmi
3
Prepichovanie rastín
Ahojte čo znamená ak je napísané dvakrát prepichujeme mladé rastlinky ďakujem
majki555
Pred 10 rokmi
2
Projektant Ing. Brňák
Pekný deň prajem, prosím Vás, má tu niekto skúsenosti s projektantom Ing. Tomášom Brňákom? Budem…
ann295
Pred 10 rokmi
1
Kytica zo susenych kvetov a dreva
Prosim vas kde sa da zohnat kytica ako dekoracia v kombinacii susenych kvetin a dreva?
sheenka
Pred 10 rokmi
1
Malovanie Benacky šťuk
Ahojte hladam maliara co ma skusenosti s Benackym šťukom alebo nieco podobne PREšOV
denisa_porubska
Pred 4 rokmi
22
Young village senec
Ahojte,nepoculi ste o tejto novostavbe rodinnych domov v senci na zemplinskej ulici,pri striebornom…
rudka249
Pred 10 rokmi
1
Rezonovanie bleskozvodu cez komín ?
Dobrý večer. Stretli sme sa so zaujímavým nálezom. Nemáme ešte zapojený komín (ukončenie ako na ob…
dzimoo
Pred 6 rokmi
19
Rekonstrukcia panelakoveho bytu v Petrzalke - cena
Nedavno som kupil dvojizbovy byt v Petrzalke. Povodny majitelia v nom byvali 20 rokov a mnoho veci …
gabbe27
Pred 10 rokmi
11
Prerabka 3,5 izbového bytu Zvolen
Zdravim Vás všetkých Plánujeme prerábku 3,5 izbového bytu vo Zvolene o výmere cca 82m2. Niečo si v…
mareksotak
Pred 10 rokmi
4
Najlacnejší Ytong v Považskej Bystrici?
Poradte najlacnejšie stavebniny v Považskej Bystrici a okolí na tvárnice ytong... ;-)
banjo1
Pred 10 rokmi
9
Kto nám nalepí kachlicky do kupelne v trenčíne,
Zdravim vas ideme prerábat domcek a uz mame kade koho pozhananeho na robotu ale kupelnu obkladat ne…
pacica
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2459
2460
2461
2462
2463
…