Mozte poradit ci by ste dali nejake zmeny na projekt?

Profilova fotka
Chcel by som takyto domcek osobne sa mi paci ale chcem pocut nejake nazori ci by ste tam nieco pomenili?
Odpovedať
Profilova fotka
Nevidim jedalen ani spajzu. Horna chodba pri spalnach ma hrozny tvar, to nebude vyzerat dobre. Sprcha v kupelni tiez zle umiestnena.
Odpovedať
horná chodba je zle riešená - súhlasím, Chýba mi tam tiež špajza a v obývke a jedálni bude dosť málo svetla na mňa - tie malé okná čo tam sú - nič moc - ak je to juh dal by som fr. okná.
Odpovedať
pre mna male zadverie radsej by som nemala dole satnik ale je lepsie sa mat kde poriadne vyzut a odlozit kabaty a kociky ;), a druhe poschodie je riesene katastrofalne, sikminy ktore zvacsuju plochu chodby a nie izieb, a robi izby tazko zariaditelne, este aj kupelka zle zariadena.. skuste mrknut moj napad..ciarkovane je povodna stena medzi izbami a chodba aj kupelna si zachovali sirku. myslim, ze vyuzitelne je to lepsie..len netreba bazirovat na takej blbosti ako na vlas rovnake izby ;) cca maju rovnaku plochu +-0,5m2.
Odpovedať
Profilova fotka
@debora_7 no to sa mi viac paci co si dala.
Odpovedať
Profilova fotka
@debora_7 ak mas nejaky napad aj na spodok ako vylepsit tak budem rad. Pod schodami co su dvere by som este zmenil dal by som ich do kuchyne ako spajzu?
Odpovedať
@filipee ja by som osobne este zrusila elektro kotolnu, kedze v dnesnej dobe kotle vyzeraju krajsie ako pracky tak vam to nebude vadit ani spojene s wc, usetrite tym priestor a zvacsite si vstup, spajza sa da dat pod schody s vchodom z kuchyne, ale na moj vkus mate velku spalnu a malu obyvacku ;) tak nepomerne,ale zalezi od poziadaviek vasej rodiny, kazdy travi cas niekde inde :)
Odpovedať
napr
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?