Práčka so sušičkou - poraďte :)

Profilova fotka
Ahojte, prosím Vás ako Ste spokojní s práčkami so sušičkou?? Je to naozaj až taká blbosť ako sa väčšinou dočítam? Na práčku a sušičku zvlášť nemáme miesto a tak neradi obchádzame sušiak na prádlo... Poprípade akú značku odporúčate? ĎAKUJEM KRÁSNE ZA KAŽDÚ RADU :-)
Odpovedať
urcite lepsie jak nic:-) a neda sa ti na seba dat? pracku a na to tym spojovakom susicku?
Odpovedať
@zuzinaaaa ja mám Bosch a som maximálne spokojná. Tiež sme to riešili kvôli nedostatku miesta. Má to aj svoje výhody, ráno, keď odchádzam do práce si nastavím pranie a hneď aj sušenie. Keď prídem domov už len vyberiem a uložím :)
Odpovedať
Ahoj My mame skusenosti so znackou Candy uz je tesne po zaruke a slape..... Zena je z nej natesena... Poradila nam to moja mama, ktora ma Candy starsi model uz 8 rokov... Nevahali by sme ist do candy znovu... Ale pravdupovediac, to susenie vyuzivame velmi malo... Fakt iba v pripadoch, ked potrebujeme ususit konkretnu vec... Keby sme susicku nemali iste by sme nasli aj iny kus odevu...:-D Nepride nam to ako velmi setrne k pradlu... To je jedno aka znacka... Ked budeme kupovat pracku novu, asi na susicke usetrime...:-D Ale je pravda, ze byvame v dome, kde mame miesta aj na rozdavanie,...
Odpovedať
ja mam Electrolux a som maximalne spokojna. celu zimu v podstate susim pradlo len v susicke. vyhovuje mi, ze vecer pradlo hodim do pracky a rano ho vytiahnem suche. nemusim nic prekladat.... predtym sme mali Hotpoint Ariston 2v1 a ta zacala blbnut po cca 2 tyzdnoch,takze tuto znacku jednoznacne neodporucam.
Odpovedať
Ja som mala prvu Hotpointariston 2v1 viac ako 8 rokov bez problemov. potom som si pri stahovani kupila novu a uz ju mam treti rok... Ono ked ma clovek smolu, aj draha znacka vie sklamat, ked stastie, tak aj lacna ide bezchybne...
Odpovedať
Viete poradiť konkrétny typ, ak môžme ísť s hĺbkou max 60cm?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?