O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Majster na zahradne krby - Trenčín
Hľadám dobrého majstra na postavenie záhradného krbu v Trenčíne. Poznáte? Dajte tipy...Ďakujem
jja
Pred 10 rokmi
1
Projektant z okolia Nitry
ahojte poradte mi prosím nejakého dobrého projektant z okolia Nitry :) ďakujem veľmi pekne
bumibo
Pred 10 rokmi
6
Podkopanie cesty Vrable a okolie- prosim poradte firmu.
Zdravim vsetkych Prosim ak poznate niekto firmu, ktora by nam vedela podkopat cestu kvoli vode a e…
violaceus
Pred 10 rokmi
4
Cena za pracu montaz krovu a kritiny
Je cena 3900 euro za zhotovenie noveho krovu celkovo 133m2. Pouzije za 9.5 m3 dreva, plne debne…
mrrsro
Pred 10 rokmi
3
Poraďte prosím projektanta na osadenie domu do situácie - Hlohovec, okolie.
Projekt domu mám už kúpený a teraz zháňam projektanta z Hlohovca a okolia, ktorý by mi vytvoril pro…
valentina112
Pred 10 rokmi
2
4i byt v Trnave
Ahojte, chceli by sme 4 izbak v Trnave, ale z toho co realitky momentalne ponukaju si nevieme vybr…
arwen88
Pred 10 rokmi
2
Zem z okolia Topoľčian..?
Dobrý deň chcem sa spýtať má niekto nazviš zem z okolia Topoľčian.? ĎAKUJEM
juventinlukas
Pred 10 rokmi
1
Laminatova podlaha - seda/siva farba
Neviete kde sa da take nieco, idealne do 10eur za meter zohnat? :) Su rozne obchody, velkoobchody,…
kovackovci
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Co pod dunajsky strk?
dobry vecer......co sa dava pod dunajsky strk v ramci upravy terenu v zahrade iba textilia a hned d…
santos950
Pred 10 rokmi
11
Podarí sa mi postaviť túto garáž do 10 000€ svojpomocne?
Ahojte, čo si myslíte podarí sa mi postaviť túto dvoj garáž do 10 000€ svojpomocne? Ďakujem http:…
zazulkaa
Pred 7 rokmi
22
Rehau Rautitan - skusenosti a odporucanie
Chcem sa spytat ci ste niekto pouzili Rehau Rautitan, otazky su tu: Ako ste s tym boli spokojny?…
poliacik321
Pred 6 rokmi
25
Aky digestor do bytu?
Aky digestor do bytu? Su rozne a netusim, ktory si vybrat, ale urcite nemozem ani nechcem investova…
marek_k
Pred 10 rokmi
2
Ako pripraviť podklad pod budúcim krbom?
Potrebovala by som radu, momentálne máme hrubú stavbu a ideme robiť podlahu. V mieste komína máme …
janiiik84
Pred 10 rokmi
6
Obloženie schodišťa
Ahojte, potrebovali by sme vedieť, ak chceme obkladať schodisko vrchnú časť drevom, čím najlepšie n…
martinmatko
Pred 10 rokmi
6
Okna len na jednu stranu
Ahojte, este som sa chcela spytat aku nevyhodu ma byt s oknami len na jednu stranu? Vdaka.
waitinka7
Pred 10 rokmi
9
Prasklina na nenosnej priecke v panelaku
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci mi neviete poradit. Novostavba - cca 6r, posch. 6/7, na nenosn…
rimor
Pred 9 rokmi
7
Vydutá dlažba v pivnici + stále sa rozširuje
pred 3 rokmi sa dokoncila pivnica , polozila dlazba 60x60 a dva roky bol klud. v lete minulého roku…
ducho77
Pred 10 rokmi
18
Hobra pod plavajucu podlahu
Zdravim Vás. Chcel by som vedieť, či možem dať plavajucu podlahu na parkety. Respektive takto: je …
mega_parket
Pred 10 rokmi
4
Ako sa byva na kornela mahra v trnave
Ahojte, chcela by som sa spytat, aku mate skusenost s byvanim v novostavbe na K.Mahra v Trnave. B…
toaster
Pred 10 rokmi
14
Stavebný dozor žilina?
Ahojte...vedel by mi niekto odporučiť overený a spolahlivý stavebný dozor na dostavbu rodinneho dom…
martinecka11
Pred 10 rokmi
1
Pracovný stôl do detskej izby ako súčasť vstavanej skrine s otvorenou časťou
Potrebujem poradiť, ak si niekto dával vstavanú skriňu spojenú s pracovným stolom do detskej izby? …
najjulinka
Pred 9 rokmi
4
Hľadám stavebný dozor pri stavbe RD v Borinke
Hľadám aktívny stavebný dozor, nie len papierový, ktorý bude chodiť na stavbu hoci aj každý deň ak …
luck4
Pred 10 rokmi
1
Farba okien, dverí, garáže-farebné zladenie-orientácia
http://www.skai-konfigurator.com
makanidlo
Pred 10 rokmi
4
Farba steny k podlahe orech
Ahojte, aku vhodnu farbu by ste odporucili k podlahe kaindl Hickory Vermont 37480 (SF) Natural To…
techslam
Pred 10 rokmi
2
Poradte ako sprijenit zutulnit spalnu?
Riadim sa tak trochu aj feng suej, takze ziadne rady zrkadlo, policky nad hlavy a pod. dakujem Potr…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
1
2
45
Zateplenie domu-majster
Poradite majstrov na vonkajsie zateplenie domu polysterenom z okolia TN? alebo aj cele SR ak su och…
martin_tn
Pred 10 rokmi
5
Borovicove dvere z Baumaxu
Ahojte, kupovali ste niekto borovicove dvere z Baumaxu? A odkial ste mali oblozky? lebo tie z bauma…
martin_tn
Pred 10 rokmi
1
Plynova varna doska...nerez, plech vs.sklo?
Ake su naj? Dizajnovo sa mi pacia tie so sklom, ale zase chladnicku mam matny nerez ;-)
aja888
Pred 9 rokmi
1
2
33
Co pouzit namiesto plastoveho rozsirovacieho a parapetneho profilu, aby nevznikol tepelny most?
Ahojte, v projekte mam navrhnutu predsadenu montaz okien s pouzitim Phonotherm a parapetneho profi…
drasnican1
Pred 10 rokmi
3
Aky dekor k podlahe Kaindl dub Satriano?
Prosim o radu, vybrali sme si vyraznu podlahu od Kaindl dub Satriano, chceli by sme kuchynu v bielo…
dizajnerky
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2456
2457
2458
2459
2460
…