Aky dekor k podlahe Kaindl dub Satriano?

Prosim o radu, vybrali sme si vyraznu podlahu od Kaindl dub Satriano, chceli by sme kuchynu v bielom lesku, v akom dekore kombinovat zastenu a pracovnu dosku? rovnaku farbu dreva alebo nieco uni? bezove,tmavohnede? Do sivej ist nechcem. Dakujem za vsetky rady.
Odpovedať
ak trafis rovnaku farbu aj do dosky na linke samozrejme to ma logiku. Ak je vyrazna podlaha a nechces sivu co je pomerne lahko kombinovatelna farba drevo zem - kamen linka, tak kludne moze byt biela linka, biela doska a biely lacobel a nechas vyniknut napr. farebnu bateriu, dizajnovy kavovar, konvicu. zobral by som si "parketu" kusok linky a prikladal az kym z toho nevyjde nieco co sa tebe paci...
Odpovedať
Profilova fotka
@vodnarka77 ahoj, mas viac moznosti. Prac. doska aj zastena moze byt v rovnakom drevodekore ako parkety, alebo aj v bielej, alebo v (dekore) kamena -zula, mramor, prip. aj sivu/nerez, ktoru nechces, by som si tam vedela predstavit. Dolezite je, aby harmonizovala so zvyskom priestoru a ostatnym zariadenim, najma ak mate kuchynu spojenu s obyvackou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?