O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aka hrubka a aky rozmer kamena pod zakladovu dosku ? a doska ma byt kolko centimetrov ?
+ nad DT ma byt este kolko cm
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
4
Cena ytong 38cm Presov okolie ?
poprosim info
matorado
Pred 10 rokmi
2
Varna doska plynova verzus indukcna.
Aku odporucate varnu dosku,plynovu alebo indukcnu.Co je vyhodnejsie z pohladu spotreby energie a u…
brco444
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
71
Stavebny pozemok
Dobrý deň chcem sa informovať, kúpili sme stavebny pozemok v obci. pozemok nepreisiel este terennym…
banjo1
Pred 10 rokmi
4
OBCHOD DVERE KE
Hľadám obchod s dverami, hlavne ma zaujímajú kvalitné CPL dvere. Okrem fi Atvyn, a klasicky v MM kd…
alex40
Pred 10 rokmi
11
Aký byt vo Zvolene
Poradte aky byt, respektíve na akom sidlisku kupiť byt. Ide mi o to, aby ten panelak nebo veľmi sta…
mareksotak
Pred 10 rokmi
5
Samostatné uzemnenie
Ahojte, plánujem urobiť samostatné uzemnenie pre armatúru a elektroinštalácie v dome a chcel by som…
mar11tin
Pred 10 rokmi
8
Vykurovacia sezóna - počet dní v roku
Ahojte, viete mi, prosím, napísať, akú máte tepelnú stratu domu a ako sa to odrazilo na počte dní …
vietordoplachiet
Pred 10 rokmi
19
sponzor fóra
Výnimka z územného plánu
Ahojte ľudia. Prosím Vás, poraďte ak viete. Máme 5árový pozemok, mali sme vybraný projekt, ktorý vš…
timik15
Pred 10 rokmi
8
Deznfekcia aktívnym kyslíkom - ozónom
Dobrý deň, Kúpili sme starší domček a zvažujeme túto dezinfekciu. Aké máte skúsenosti s touto mo…
zuma21
Pred 8 rokmi
27
Som tu nový - bubonko
Zdravím všetkých! Volám sa Bruno a potreboval by som poradiť ohľadom vstavaných skríň v štýle Vinta…
jankazb
Pred 10 rokmi
5
Potrebujem vstavanú bielu skrinu v štýle Vintage,kde ju zoženiem?
Ak by niekto ,prosím vedel o nejakom obchode ,kde ponúkajú vstavané skrine v štýle Vintage,prosím p…
kuratko22222
Pred 10 rokmi
2
Nezaplatil som vela za hrubu stavbu?
Dobry den, firma mi postavila hrubu stavbu bez okien (100m2 suteren, 100m2 1NP, 50m2 garaz, 50m2 be…
ultrarecall
Pred 10 rokmi
21
Cena okien na byt
Zdravím všetkých. Len tak predbežne zisťujem ako sa pohybuje cena výmeny okien v byte- 3izbovy s ba…
stolarstvojf
Pred 10 rokmi
4
Daikin altherma lt
Ahojte,chystam sa stavať bungalov a ako zdroj tepla a ohrevu TUV som si vybral tepelné čerpadlo Dai…
donsalieri
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
7
8
226
Kuchyna dub nebraska a biely lesk
Najde sa tu niekto kto ma kombinaciu kuchyne dub nebraska+biely lesk? Ked mi stolar ukazal vzorku v…
kristina79
Pred 10 rokmi
7
Cena strechy bungalov 100m2
Čisto teoreticky neviete niekto kto ste staval rozlohou a tvarom strechy niečo podobné http://www.p…
lilka_nails
Pred 7 rokmi
12
Čím hnojiť zahradu na jar
zdravím, rad by som sa spytal čím hnojiť zeleninovú zahradu na jar, aké mate skusenosti a čo sa vam…
santos950
Pred 10 rokmi
8
Kupa grafitoveho fasadneho polystyrenu
ahojte .. chcem na jak zacat zateplovat dom a rozhodol som sa pre grafitovy polystyren ... je tu ni…
purplesticks
Pred 3 rokmi
9
Bungalov na kľúč v okolí Prešova.
Prosím Vás o informácie o firmách ,ktoré inzerujú výstavbu bungalova /100 m2/ v okolí Prešova za su…
jozuha
Pred 10 rokmi
1
Rehau Euro 86, Slovaktual pasiv HL 6 komor, alebo Salamander bluevolution?
Ahojte, este chvilu budem musiet posielat cenove ponuky a citat nieco o oknach tak ma asi porazi :)…
zarine
Pred 10 rokmi
26
Hladám referencie na okná najplast s.r.o.
Ahojte, mate prosím Vás niekto skúsenosti s fimou najplast s.r.o? hladame dodavatela okien a nasla …
zarine
Pred 10 rokmi
2
Montáž dverí. Aka cena?
KOSICE ; prosim Vas, hľadám montaznika dverí, ktorý za primeranú cenu, potrebujem osadiť 8dveri. Vi…
stolarstvojf
Pred 10 rokmi
7
Ako vymôcť rezervačnú zálohu?
Ahojte,to som zase ja teraz sa chcem poradit ohladne rezervacnej zalohy.Ako viete som v prenajatom …
blackomt
Pred 9 rokmi
1
2
37
Plašiče kún
Chcem sa spýtať či nemáte niekto skúsenosti s elektrickými plašičmi kún, ako to funguje, či do toho…
staronova
Pred 10 rokmi
4
Hladam nieco pod radio do kuchyne
poradte mi,na co by som mohla polozit mini vezu v kuchyni.policku nechcem vrtat,to by bolo najideal…
jankazb
Pred 10 rokmi
8
Elektricke zasuvky v kuchyni, resp. v kuch. linke?
Dobry den, akurat robime v dome el. rozvody a potrebujem zistit v akej vyske by som mala mat el.zas…
stanislavao
Pred 10 rokmi
4
Je cena cca 15.000,- za 290m2 strechy OK?
Dnes nám prišla cenová ponuka na našu strechu, celková rozloha strechy je 290m2, v cene je krytina …
tommy9467
Pred 10 rokmi
15
Tepelne izolacie
Zdravim,v projekte mám riešené tepelné izolácie nasledovne: Zateplenie : základy DT+ 8 cm tvrdený …
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
131
Heluz plus 30 a polystyren eps 70F 100, správna kombinácia?
ideme kupovať dom, ktorý je momentálne v štádiu hrubej stavby a má byť dokončený na kľúč. podľa pro…
peto99
Pred 10 rokmi
6
1
2
…
2455
2456
2457
2458
2459
…