O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aký je Váš názor na peletové krbové kachle do bungalovu?
Aký je Váš názor a skúsenosť na vykurovanie teplovzduš.krbovými kachľami na peletky - bungalov 84m …
rikaskcz
Pred 10 rokmi
15
Novostavba
Ahojte, prosím Vás, s priateľom ideme v júli začať stavbu rodinného domu a pôvodne sme chceli veľ…
leonardom
Pred 10 rokmi
3
Rozna izolacia pod strechu
ahoj, mame moznost mat izolaciu zadara, ALE je to viacero druhov, moze sa izolacia pod strechu sed…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Umývačka riadu áno, alebo nie ?
Mám dilemu, zariaďujeme si pomaly kuchyňu a mám veľkú dilemu, dať umývačku, alebo bez umývačky (nov…
evica01
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
139
Ytong U profil nahrada za veniec?!
Dobry den, momentalne riesime hrubu stavbu z Ytongu a ako vrchny rad budu pouzite U profily zaliate…
r4d3k74
Pred 9 rokmi
27
Hrúbka poteru na terasu?
Zdravím. Mám urobenú základovú platňu na terase 3,2 x 6 m. Keby som to chcel zdvihnúť o 14 cm, /…
stowasser
Pred 10 rokmi
4
Isover Unirol Plus + Isover Granulate/Insulfit
Dobry den, mam dom typu bungalov s krovom z priehradovych vaznikov. Vazniky su zavetrene ondrejsky…
martin_isover
Pred 10 rokmi
3
WC pod schodami
Ahojte nemáte niekto wc umiestnené pod schodami? Nám vychádza priestor 900 x 1650. Rada by som vide…
chrobak7
Pred 1 rokom
11
sponzor fóra
Kúpa pozemku s ťarchou na doživotné užívanie už zomrelej osoby
Ahojte, chcel by som sa spýtať aký je postup, keď kupujem pozemok, na ktorom je zaznačené vecné br…
draik
Pred 7 rokmi
5
Clovek z bagrom hc?
ahojte , potrebujem urgentne cloveka s bagrom-unc do obce Bojnicky okres hlohovec,ide o upravu …
duronsan
Pred 10 rokmi
1
Potiahnute plynu k sporaku
Ahojte, chceme si dat znovuosadit merac plynu. Pre SPP potrebujeme k tomu spravu o tlakovej skuske …
elizita
Pred 10 rokmi
10
Instalater/Kurenar v BB
Dobry den, chcel by som sa opytat, ci mi viete poradit/odporucit instalatersku/kurenarsku firmu …
crosk
Pred 10 rokmi
1
Cena polystyren 15+ sietka+ omietka VS sietka+omietka
Zdravim. Rozhodujem sa medzi Ytong lambda 735 a Ytong P2-400. Na moj planovany bungalov je rozdi…
gabika223
Pred 10 rokmi
11
Staviate pasívny dom ?
Pri stavbe pasívneho domu sa nestačí zamerať len na jednotlivé fragmenty konštrukcie ale je nutné s…
janamartish
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
73
Ako viest elektricke kable po vonkajsom zaizolovanom mure?
Ahojte, ako ste viedli kable po vonkajsom mure? napr. vonkajsie svetla, vypinace vonku a pod. bude…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
5
Prečo je parozábrana v šikmej streche dôležitá?
Vlhkosť v streche je častým problémom nielen starých stavieb ale stretávame sa s ňou aj pri novosta…
martin_isover
Pred 10 rokmi
13
Exterierové žalúzie TRENCIN
Ahojte, viete mi poradiť lacné exteriérové žaluzie. Trenčín a okolie. A ako ste spokojný...m…
kvalitnetienenie
Pred 9 rokmi
7
Biela sklo-plynová doska Hotpoint ariston TQ 640 (WH) K GH/HA
Ahojte, prosím vás, nemáte náhodou niekto túto varnú dosku? je to plyn na bielom skle...zaujíma ma …
lu4nka
Pred 10 rokmi
5
Kúpim europalety
potrebujem ich aspoň 30 :-) ďakujem
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Dobrý deň, viete mi poradiť firmu, majstrov na rovnú strechu v TT?
za rozumnú cenu :)
mejlin
Pred 10 rokmi
2
Kde kupim detsku obrazkovu tapetu na celu stenu?
ahojte,mate skusenost s nejakym dobrym eshopom? chceme nejaku peknu tapetu do izbicky, s minnie tu …
jamk1
Pred 9 rokmi
11
Je bezpečnejší plynový alebo elektrický varič?
prosim vas o radu.... som naucena varit na elektrike.....a teraz v novom byte mame plyn, a jednoduc…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
27
Zmluva na využívanie cesty
Ahojte, potrebovala by som radu. Kúpili sme pozemok, ku ktorému vedie obecná cesta (na LV je vlastn…
petrife
Pred 10 rokmi
12
Krb pri schodoch
Ahoj máte niekto takéto schodište vo vnútri domu a krb riešený pri ňom tam ako tá gitara či čo to j…
22petruska
Pred 10 rokmi
2
Pokladka dlazby 60x60
Kolko ste platili majstrovi za polozenie 1m stvorcovych velkej lesklej dlazby o rozmeroch 60x60 cm
peto99
Pred 10 rokmi
2
Stavebne povolenie na rekonštrukciu bytu Ruzinov
Prosim Vas vie mi niekto povedat ako dlho Vam trvalo vybavit stavebne povolenie pri rekonstrukcii b…
tomasforgacs
Pred 10 rokmi
4
Zateka mi do pivnice
Zdravim, mam pivnicu ktora sa sklada z novej platne, ale muri su stare (130 rokov) a zateka mi cez …
slavoslav
Pred 10 rokmi
6
Šikovný robotníci na stavbu betonového plota z Oravy?
planujeme robit plot a hladame nejakých sikovných robotníkov, viete o niekom? najlepšie z Oravy
piemi
Pred 10 rokmi
2
Zahradny krb - samotove tehly
Mam na zahrade krb, ktory je vymurovany z tehal. Zvonku je omietka, zvnutra su nalepene samotove te…
jan45
Pred 10 rokmi
3
Projekt katalogovy, alebo na mieru?
Ahojte. U nás nastal čas na uvažovanie nad projektom. Náš pozemok má šírku 21m a tak by sme chc…
martin39
Pred 10 rokmi
16
1
2
…
2402
2403
2404
2405
2406
…