O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpený byt - čo ďalej?
Dobrý deň. Prosím o radu, kúpili sme s manželom byt, čo je našou ďalšou povinnosťou? Viem že treba…
thodosy
Pred 10 rokmi
2
Koľko metrov od susedného pozemku môžem stavať garáž?
Chcem sa opýtať koľko metrov od susedného pozemku môžem stavať Garáž. Mám dosť úzky pozemok a chcem…
neviemnic
Pred 10 rokmi
18
Podlahovy polystyren na veniec
Je mozne pouzit podlahovy polystyren na izolaciu venca? Je trochu lacnejsi. Ma to nejake obmedzenia…
xvladox
Pred 10 rokmi
6
Barový pult - ktorá varianta - poradte
Ahojte, chcela by som poprosiť o nejaké tipy, nápady, rady ako by som mohla vyriešiť v kuchyni baro…
rebbecah
Pred 10 rokmi
7
Uvažujeme nad stavbou NED s firmou Andante, s.r.o., máte niekto skúsenosti?
odbornosť, kvalita, poradenstvo ako sa býva v takom dome
dancalst
Pred 10 rokmi
2
Dá sa nejako ošetriť vyblednutú zámkovú dlažbu / tehlu?
Nedávno som riešil čistenie zámkovej, a ďakujem za super rady, wapka pomohla: http://postimg.org…
dizajnbeton
Pred 10 rokmi
2
Projektant v okolí Levíc
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať na spoľahlivého a osvedčeného projektanta z okolia Levíc na zákla…
moonixi
Pred 9 rokmi
4
Dať k bazénu WPC dosky alebo drevo?
Ake WPC dosky by ste mi odporucili okolo bazenu? Aby vsak aj po par rokoch vyzerali stale pekne. …
atlaska
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
Suchý poter
Dobrý deň. Rád by som zistil, čo sa dá použiť namiesto klasického liateho poteru (cementového/an…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Realizacia venca
dobry poprosim o radu idem robit veniec z 5cm tvaroviek ytong nechce sa mi salovat a mam takyto pr…
ytongsk
Pred 10 rokmi
14
Murari Vrable a okolie zn. surne
Zdravim hladam murarov na vytvorenie vstupu do pivnice + betonaz schodiska na RD vo Vrabloch. Nastu…
lukas58
Pred 10 rokmi
1
Euroline 1372
ahojte neviem či tu je táto diskusia,.....kto staviate dom z Euroline 1372 chcela by som ak by sa n…
bihi87
Pred 2 rokmi
2
Akumulačné platne akumol
Môžem na akumol nalepiť prírodný kameň? Nezníži to jeho schopnosť sálania tepla?
deltako
Pred 10 rokmi
4
Firma na plechovu strechu
Ahojte,poradte prosim firmy ,ktore ponukaju plechovu strechu ,najlepsie Kosice ,dakujem
morandia
Pred 10 rokmi
4
Bambusy
Prosím Vás má niekto skúsenosti s pestovaním bambusov?
lucyka1
Pred 10 rokmi
9
Prispevok na zateplenie RD
Ahojte, ma niekto z Vas nejake informacie o "planovanom" prispevku na zateplenie RD. Vcera (3.4.201…
slavoslav
Pred 10 rokmi
2
Projekt euroline 1476
Ahojte máte niekto skúsenosť s projektom od Euroline bungalov 1476? My potrebujeme vstup do garaže…
horakvitek
Pred 6 rokmi
9
Prerabka paneloveho jadra - ohlaska alebo povolenie
Ahojte, ideme prerabat 4-izbak v Petrzalke a v ramci toho chceme prerobit aj terajsie jadro. To je …
manilla
Pred 10 rokmi
2
Z akého materiálu postaviť záhradný domček?
Zdravim, planujem spravit zahradny domcek (v podstate mala miestnost na naradie spojena s altan…
garazenakluc
Pred 9 rokmi
12
Vyvýšený záhon zo starej tehly
Ahojte, chcela by som vyvýšené záhony zo starej tehly asi tak na výšku 4-5 tehál. Potrebujem porad…
moggie_1
Pred 8 rokmi
21
Obava – dá sa zneužiť „kontaktné“ telefónne číslo ?
Pred pár dňami som bola v starom bankovom ústave (kde mám svoj účet) nahlásiť nové telefónne číslo …
sadomaso
Pred 8 rokmi
3
Oplatí sa rekonštrukcia?
Máme možnosť si kúpiť starší rodinný dom v pôvodnom stave, pre nás za priaznivú cenu. Predná časť d…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
12
Problem s pretekanim sprchovacieho kutu.
Prosim poradte. Zo sprchovacieho kuta mi preteka voda pod dlazbu do kupelne. Vodu po sprchovani vz…
lubomird
Pred 10 rokmi
1
2
53
Zatepľovali ste alebo plánujete zatepľovať fasádu?
Viete čo znamenajú skratky EPS, XPS? Pre akú izoláciu by ste sa rozhodli pri zateplení Vášho domu ?…
martin_isover
Pred 10 rokmi
23
Čím vyplniť 30 cm v podlahe na výšku?
Prerábame podkrovie, kde sú trámy v celom podkroví vo výške 30 cm od podlahy , niekde 35 cm. Trámy…
leonardom
Pred 10 rokmi
6
Viete ako zatepliť šikmú strechu?
Umiestnenie izolácie medzi krokvy, pod krokvy alebo nad krokvy to býva častou otázkou pri plánovaní…
martin_isover
Pred 10 rokmi
19
Problem s nadrzou na dazd. vodu
Dobry den, pri stavbe sme do zeme zakopali nadrz na dazdovu vodu. Akosi nikomu nenapadlo riesit, ak…
psychx
Pred 10 rokmi
9
Ako riešiť plot
Prosím o radu, akým spôsobom vyriešiť plot. Chceme len klasické pletivo a naň tú zelenú plachtu, le…
richard71
Pred 10 rokmi
13
Cena hrubej stavby s oknami komplet svojpomocne
Dobry den. Chcem sa spytat odhad na celu hrubu stavbu bungalovu 12,4 krat 10,3, ked mame k dispozi…
liliana300389
Pred 10 rokmi
1
2
39
Čo je lacnejšie- rovná strecha alebo krov?
Ahojte, keďže riešime výber projektu zaujímalo by ma čo je podľa Vás lacnejšie na výstavbu pri RD s…
unripko
Pred 5 rokmi
1
2
32
1
2
…
2403
2404
2405
2406