O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odhad nákladov na stavbu tohto RD?
Ahojte, viete mi niekto poradiť ak ste stavali niečo podobné, alebo sa viete orientovať v cenách pr…
tvojaritka
Pred 10 rokmi
4
Lacobelová WC zástena
Prosím Vás, náhodou neviete mi poradiť - pred časom, asi 1/2 alebo 3/4 rokom som videla u niekoho v…
janspanik
Pred 10 rokmi
2
Dlzka ruky betonovacieho auta
Zdravím všetkých viete mi niekto povedať aká je dlhá ruka/ pumpa na betonárskom aute ? Alebo ak…
stowasser
Pred 10 rokmi
4
Firma dvereotvorene.eu alebo marian bilanovic
Chcel by som len vsetkych upozornit na cloveka menom MARIAN BILANOVIC spojeny s firmou (web stranko…
strechacka
Pred 6 rokmi
13
Hľadá sa šikovný stolár, okolie Popradu....prípadne KK alebo Spišská :-) Ďakujem
ahojky,ak poznáte šikovného stolára sem s ním :-)
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Vstavana skrina v spalni - Dobra Cenova Ponuka ? Tipy na inych dodavatelov
Ahojte. Potrebujem zhodnotit cenovu ponuku na danu vstavanu skrinu. Kedze sa v tom neorientujeme, k…
rasto7764
Pred 10 rokmi
5
Vizualizacia kupelne- co by ste zmenili?
Ahojte, toto je nasa vizualizacia kupelne, co by ste na nej zmenili? Nad tou hnedou je jedna biela…
teta_z_lesa
Pred 10 rokmi
12
Nasa vizualizacia kupelne - co vy na to???
Co by sa dalo urobit lepsie? Prosim ak su tu nejaki odbornici instalateri, predtym nez sa spytam tu…
2simi7
Pred 10 rokmi
21
sponzor fóra
Čo dať za kuchynsku linku? namiesto kachliciek...
ahojte chcela by som radu, co namiesto kachliciek do kuchyne? mm chce fototapetu, ale neviem si pre…
pmasarik
Pred 10 rokmi
15
Vzduchotesnost keramickeho stropu a SDK
Zdarec, riesim ako uchytit SDK do keramickeho stropu (heluz) a zaroven mat vzduchotesnost (aspiruj…
stowasser
Pred 10 rokmi
3
Lindab goodlock - názor
Akú máte skúsenosť s touto strešnou krytinou. Ste spokojný alebo nie. Kde ste ju kupovali?
martins1
Pred 4 rokmi
9
Partia murárov, resp. murár z Oravy?
Hľadám partiu murárov na výstavbu hrubej stavby v mesiaci máj - jún. Ak niekoho poznáte, doporúčte …
shadow39
Pred 9 rokmi
7
Pristupova cesta pre stavbu RD
Dobry den, chcem sa opytat stavebne povolenie pre stavbu RD , stavebny pozemok. Staci cesta iba …
adrianp
Pred 10 rokmi
3
Stavebne firmy
ahojte, len tak informacne otazka - zvazujeme postavit dom svojpomocne cez stavebnu firmu, ktoru…
lukas2012
Pred 10 rokmi
7
Projekt montovaneho domu
Aky mate názor na tento projekt?Nejake návrhy na zmenu,alebo moze byt?Dakujem za kazdy postreh :-)
otazkatopodpoved
Pred 10 rokmi
4
Granitovy drez a odkvapkavac
Ti, ktori mate drez s odkvapkavacom klasik (ako ja), kedze nemam mycku, aky mate kosik na odkvapkav…
angel1979
Pred 10 rokmi
11
Vstavana pracka, skusenosti????porovnanie s klasickou prackou?
ahojte, mame mini kupelnu chcem vstavanu pracku pod umyvadlo.. ale trosku sa aj bojim ci je taka pr…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Malovanie stien Primalex alebo Esmal ?
manzel prisiel domov z prace s tým, ze kolega mu poradil farbu Esmal. Máte niekto skusenosti ci je …
a_lenka
Pred 10 rokmi
8
Pozemok-co vsetko potrebujem na stavebne povolenie a tak
Ahojte dostali smezahradu v obci od manzelovej rodiny je to zahrada za domom asi 1000 m2 a vedla ne…
julinka88
Pred 10 rokmi
5
Dvere z Baumaxu, Hornbachu a iné
Ahojte, prosím o radu. Kúpili sme byt a potrebujeme 5 kusov dverí. Cena za jedny by mala byť cca do…
livolo_sk
Pred 10 rokmi
4
Kuchyňa so vstupom do špajze v linke
Prosím Vás máte niekto spravenú tak špajzu že sa Vám vstupuje do nej cez kuchyňu-cez linku,myslím ž…
nemcek
Pred 7 rokmi
28
Sikovny majster na (do)montovanie kuchynskej linky
Ahojte, hladame sikovneho majstra na domontovanie kuchynskej linky z okolia NR - potrebovali by sme…
rybjar
Pred 10 rokmi
1
Vyrovnanie podlahy v podkroví osb doskami?
máme v podkroví podlahu s nerovnosťou na niektorých miestach až 6cm rozdiel.chcem to vyrovnať dreve…
lanuska
Pred 10 rokmi
9
Ktora moznost sa vam viac paci? A alebo B?
Ktora moznost sa vam viac paci do panelakovej kupelne, kde potrebujem mat vanu aj sprchu v jednom?…
jano2007
Pred 10 rokmi
14
Okná so zabudovaným vetraním a rekuperáciou
Našiel som výrobcu okien, ktorý rieši priebežné vetranie pomocou mriežok v ráme, dokonca tam pridal…
vlado35
Pred 10 rokmi
7
(ne)bezpecne schody
Chcela by som vas ludkovia poprosit o nazor a navrhy riesenia schodiska. Mame dve deti.mladsie ma 2…
jano2007
Pred 10 rokmi
7
Cistenie rury
ako vycistit vnutorne sklo v stavanej rure? Na cistenie rury som pouzila W5 a je ako nova. Len nevi…
didistavba
Pred 10 rokmi
1
Male detske ihrisko do zahrady
Dobry den. Mame mensie zahradu, ale aj male deti, a preto by sme im v nej chceli zariadit aj maly h…
yelly1
Pred 7 rokmi
22
Zeleninka
Aku zeleninku si dokazem vypestovat v kochliku(hrantoch).zahradu mame uz upravenu,tak do zeme sa mi…
zitaje
Pred 10 rokmi
7
Posuvna branicka
Ahojte prosim vas poradite mi posuvnu branu - firmy nejake overene bratislava pezinok okolie...bu…
tompk
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2404
2405
2406
2407
2408
…