Male detske ihrisko do zahrady

Dobry den. Mame mensie zahradu, ale aj male deti, a preto by sme im v nej chceli zariadit aj maly hraci priestor. Idealne nejaky maly domcek so smykalkou a 1 hojdackou. Vsetko na nete je vsak velmi vysoke (videli by sme susedom cez plot a asi by im to prekazalo) a siroke (idealne by bolo tak do3,5m). Riesili ste to niekto? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
najlepšie bude asi kontaktovat priamo nejakeho vyrobcu ktory vám zhotovy domček na mieru :)
Odpovedať
Kúpiť hoblované hranoly, dosky a vyrobiť doma na mieru. My sme mali doma robené 4 roky a stálo to 1/10 z ceny predávaného @mimanr
Odpovedať
Profilova fotka
@mimanr My mame plastovy domcek so smyklavkou a hojdackou vyrobca Smooby. K tomu sme supli pieskovisko v tvare piratskej lode a pre nasho 21 mesacneho chlapceka nieje vacsej radostosti na svete. Do domceku sa ide po rebriku (2-3 stupienky), ma tam dve sedacky, okna s okenicami, samozrejme zatvaracie dvere. Von sa da ist po smyklavke alebo dvermi po rebriku. Pod domcekom je uzasna skrysa na vsetko mozne - najlepsie hrnce a naberacky z kuchyne, aby mamicka nevidela :-). Neprsi don, je krasne farebny. Hojdacka je do cca 30kg(cize rezerva na dlho dlho mame 11,5kg zatial), ale ta ho zatial nebavi. Cele je to prepojene do jedneho celku, nezabera to vela miesta a vyzera to pekne.
Odpovedať
@marco1018 a ktoreho? mate nejake referencie? som z okolia NR ;-)
Odpovedať
@anett9 my nie sme po tejto stranke zrucni :-(
Odpovedať
@vovo my uz mame dieta 5 rocne a druhe babo na ceste, ale aj tak, ak mozem, poprosim foto, aby som si to vedela predstavit. dakujem :-)
Odpovedať
Zručný stolar zhotoví, z NZ takeho poznám co robi aj detstke ihriska
Odpovedať
@mimanr
Odpovedať
Profilova fotka
@mimanr http://www.rajhraciek.sk/smoby-310463...
Odpovedať
@sashka22 poslete kontakt? mail, stranka... dakujem
Odpovedať
@vovo dakujem :-)
Odpovedať
Poslem tel. do IP, stránku nemá, pracuje v stolarskej dielni, vo volnom čase vyraba pře známých, pochadza zo stolarskej rodiny, jeho praca hovori za vsetko.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sashka22 dakujem
Odpovedať
@mimanr zamalicko, nech to dopadne podla vašich predstav :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sashka22 aj ja by som poprosila kontakt dakujem 😉
Odpovedať
@nina88 už máte v sprave :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@vovo Ahoj! Prosim Ta ja chcem kupit domcek Macko Pu so smyklavkou a hojdackou, ale zda sa mi samotny domcek maly. Mozes mi prosim povedat miery toho domceka? A dieta tam moze byt same, alebo aj dospely tam moze ist? Neviem aku to ma nosnost. Dakujem Ti.
Odpovedať
Profilova fotka
Samotná výška by mala odpoveď veku dieťaťa. Preto je lepšie dať si urobiť na mieru, alebo doma urobiť. Stačí potom dokúpiť šmýkačku. Deti vyrastú a mieste kde bude ihrisko treba naplánovať nový kvetinový záhon napríklad. Toto je práca nášho zákazníka.
Odpovedať
Profilova fotka
@pavlineckamoja podla toho linku, co sem dal tak to moc nevyzera na to, ze by tam mohol ist aj dospely :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
prosím vás, keď ste to stavali, dávali ste nejakú ohlášku na stavebný úrad? my sme spravili tiež také niečo podobné... nič sme nedávali, neriešili... len jeden známy povedal,že keď to je v zemi (nie je to zabetónované) tak by sa to malo ohlasovať... tak neviem či to mám riešiť alebo nie, lebo v našom meste je všetko možné a o veľmi "vďačnej a milej" susedke ani nehovorím... ešte nás čaká kolaudácia časti domu, tak nechcem aby sa do nás obuli že čo to tam máme... rozlohovo to je dosť veľké :D robil to svojpomocne manžel... díky za radu
Odpovedať
@kejtie21 tým, že sa pôjdeš na to na stavebný úrad informovať nič nestratíš, niekto z toho robí vedu, niekto to vôbec nerieši, je to dosť individuálne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?