O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Oplatí sa čakať na akciu na plastové bazény?
Chcela by som do zahrady kupit plastovy bazen 6 krat 3 metre. Predavaju ho napr. v albixone za 3800…
katrin21
Pred 10 rokmi
10
Skrútené listy na paradajkách
Poprosím o radu. Začali sa nám krútiť listy na paradajkách. Polievame raz denne , večer po 18tej a …
potocok
Pred 2 rokmi
13
Vzdialenost plynoveho potrubia (priemer 600mm) od vystavby noveho domu
Chceme stavat bungalov lenze blizko pozemku vedie plynove potrubie (600mm), aka je potrebna vzdiale…
lamra
Pred 10 rokmi
3
Pozemky Bernolakovo, Chmelova ul.
Vsetky vase prispevky a skusenosti mozeme zdielat aj tu :) S pozdravom Vas sused pozemok c.6
matamiky
Pred 10 rokmi
18
Môže byť umývačka riadu vedľa rúry?
Chcel by som sa opýtať, či máte niekto umiestnené vstavané spotrebiče tesne vedľa seba - umývačku r…
ban
Pred 10 rokmi
3
Osadenie zárubne do "skoseného" rohu
Dobry vecer prajem, robime komplexnu rekonstrukciu 3-izboveho tehloveho bytu. V rohu kuchyne by sme…
joseph27
Pred 10 rokmi
6
Skusenosti s varnou dosku plynovou?
Kupila som varnú dosku plynovu gorenie. Som veľmi sklamaná (alebo ešte naučená na starý sporák.) Ke…
neuszerova_jana
Pred 10 rokmi
3
Spotreba elektriny v byte a potom v dome
Ahojte strecháči. Rád by som sa vás popýtal ako sa vám zmenila spotreba elektriny v dome oproti byt…
joxe
Pred 10 rokmi
23
sponzor fóra
Biela sedacia súprava - skúsenosti????
ahojte, veľmi by som chcela bielu, čisto bielu sedačku.... Avšak, máme malé dieťa, rok a pol. A plá…
atlaska
Pred 10 rokmi
21
Hypotéka v ČSOB keď nie som vlastnikom nehnuteľnosti
Ahojte, prosim vas, je tu niekto, kto dostal hypo v CSOB aj napriek tomu, ze zakladana nehnutelnost…
vierocka888
Pred 10 rokmi
4
Ako sa brániť pred psychicky chorým človekom v susedstve
Píšem sem s nádejou, že niekto má skúsenosť s problémom podobným môjmu a odpovie radou, ktorá pomôž…
janamartish
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
75
Mačka vo vnútri
Ahojte, moja babka býva pri hlavnej ceste a mala niekoľko mačiek, ktoré jej zomreli práve pod koles…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
13
Infrapanely skusenost,naklady na elektrinu
zdravim planujeme kupit drevodom a chcel som vediet ake mate s tym skusenosti ci ma to lacnejsie na…
banska
Pred 10 rokmi
4
Vizualizácia okrasného záhonu
Ahojte. Našla som na nete túto krásnu vizualizáciu. Neviem všetky názvy rastlín a chcela by som si …
triumka
Pred 9 rokmi
12
Dlzka hrubej stavby...
Myslite ze ak by sme zacali stqvbu v polke augusta, stihneme to dat pod strechu?? Chceme stavat z y…
joxe
Pred 10 rokmi
4
Ako prerobiť tehlový byt
Hľadám rady, ako by ste prerobili tento tehlový trojizbový byt. Rozloha je 68m2 spolu s balkonom. D…
thodosy
Pred 10 rokmi
4
Prosím o názor ohľadom lepidla KVK magnum alebo KVK špeciál
Prosím všetkých o názor, idem zateplovať rodinný dom vyrobený z tehly heluz 44. Zateplovať budem po…
miroslav_lukacik
Pred 5 rokmi
9
Ako vypovedať / dohodnúť sa na výpovedi z prenájmu
Tento rok v decembri sme podpísali nájomnú zmluvu na rok. Avšak pred 2 týždňami nám nečakane prišla…
ballenka
Pred 9 rokmi
20
Ako napísať zmluvu na pozemok
Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť o radu ako napísať kúpno-predajnú zmluvu na pozemok. Bude…
vanda81
Pred 10 rokmi
11
Hutnenie pod zakladovou platnou
Ahojte ako ste v skutocnosti hutnili pod doskou cca 5az 6 tvarnic.. cim ste navazali a hutnili??? A…
andrejito_zemanito
Pred 4 rokmi
18
Elektronický ohradník
Ahojte :-) Máte niekto doma elektronický ohradník? Nechceme okolo domu robiť murovaný plot ´keďž…
milos213
Pred 10 rokmi
26
Kotovica oprava
Pozná niekto odborníkov majstrov na rekonštrukciu domu -kotovice v okolí Myjavy, posúdenie stavu, o…
kvjecinka
Pred 10 rokmi
1
Klimatizacia ale aka?
Ahojte, prosim poradte mi klimu do bytu 65m². Mobilna neprichadza do uvahy. Idealne by bola firma k…
peto99
Pred 10 rokmi
26
Je nutne prekladat lepenku?
Je to mozno blba otazka ale myslite si ze je nevyhnutne prekladat lepenku s presahom na spojoch pri…
bildok
Pred 10 rokmi
7
Kto zo Ziliny ide teraz robit zakladovu platnu?
hladam niekoho kto ide teraz robit zakladovu platnu
ktarina
Pred 10 rokmi
1
Kotol Protherm
Dobrý deň. Máte niekto kotol Protherm Panther 25KTO??? Viete mi k nemu poskytnúť referencie, alebo …
dedo758
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
69
Má nejaký zmysel fotovoltaika?
Uvažujem na fotovoltaike. To znamená žeby som mal bojler ktorý by mi ohrieval fotovoltaický panel …
foox
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
42
43
1284
Nocne stoliky
Dobry den, nasla by sa tu dobra dusa ktora by darovala 2 starsie nocne stoliky v dobrom stave? Najl…
morandia
Pred 10 rokmi
1
Kosacka
dobry vecer........oplati sa kupit tuto kosacku? http://www.boel.sk/kategoria/zahradna-technika/kos…
jures
Pred 10 rokmi
12
Nevrzgajuce klucky
Ktore klucky sa vam osvedcili a nevrzgaju ani po rokoch? :-) dakujem
tigriatko
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2369