O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vytopenie komplet celej pivnice v novom dome
ahojte... vcera sme sa sli pozriet na nasu novostavbu ( uz mame aj strechu hotovu ) pozriet no a zh…
peto99
Pred 10 rokmi
8
Praskliny na žb doske
pozdravujem, na monolitickej žb doske sa nám objavili taketo praskliny, podstojkované si myslim že …
22kubo1
Pred 2 rokmi
1
2
37
Moderna kuchyna - stolar
Ahojte, poznate nejakeho sikovneho stolara na vytvorenie modernej kuchyne? pridavam photos ako si …
aliss2
Pred 10 rokmi
13
Detská izba v tvare L
Ahojte, ma tu niekto detsku izbu v tvare L? Ideme zariadovat a rada by som nabrala inspiracie :)
boozlesk
Pred 10 rokmi
1
Projekt nového domu - vaše názory
Ahojte, tak mám podľa nás finálnu verziu projektu - chcel by som Vás požiadať o Vaše názory,Hľadali…
ajo323
Pred 9 rokmi
31
Multi kleber
Chcem sa spytat ci pri murovani obvodovych murov z tehly je lepsie pouzit klasicku maltu, alebo mul…
michal_mm
Pred 10 rokmi
1
Poznáte nejakych sikovnych krovarov Nitra , Nové Zamky ?
Hladame krovarov cenovo prijatelnych z okolia Nitry ,ale mozu byt aj Nove Zamky...vopred dakujeme …
benders
Pred 10 rokmi
4
Ako zapchať krabice elektrikárske pred omietkami?
Ahojte, ako ste zapchali krabice pred strojovými omietkami? vraveli mi, ze najlepsie zapchat papie…
jmomietky
Pred 10 rokmi
14
sponzor fóra
Reality Holding
Dobrý deň, máte skúsenosti s Reality Holding, konkrétne pobočka Galanta? Jedná sa o p. Miroslava M…
msdee
Pred 10 rokmi
1
Nemáte niekto mediterran rundo antik?
Ahojte, zvažujem túto krytinu, pôvodný plán bola čierna, ale zaujala ma. Nemáte ju niekto na strech…
nikusssik
Pred 10 rokmi
1
BA hladam majstra na polozenie dlazby v kuchyni
Zdravim, Hladam majstra na pokladku dlazby v kuchyni v BA. Cca 14m2. Dlazba 10mm, gresova. Potr…
balonik32
Pred 10 rokmi
2
Nacenenie letnej terasy s hliníkovou konštrukciou
Mala by som záujem aspoň o približné nacenenie prekrytia terasy hliníkovým systémom a možnostiach.…
sheenka
Pred 10 rokmi
2
Máte skúsenosti s Miroslavom Marčekom?
Ahojte, riešime kúpu pozemku v Galante a realiťák je p. Miroslav Marček z Reality Holding. Dohodli…
robo737
Pred 8 rokmi
6
Robí niekto analýzy (firma/súkromník) prečo múry vlhnú?
Ide zhruba o 50 ročný dom. Múry pivnice sú betónové. Dom je na rovinatom pozemku, približne 20 metr…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Mate skúsenosti so stierkou od firmy ESMAL - NEOGLET?
Odporúčate, uvedenú stierku z hľadiska ekologického a zdravotného do interiéru? Veľmi niesom stoto…
matoooooo
Pred 10 rokmi
1
ČOV v BB alebo ZV
Poraďte firmu na Čističku odpadových vôd v BB alebo ZV
majkoj
Pred 10 rokmi
3
Pokladka dlazby z prirodneho kamena
Ahojte, potrebujem ulozit prirodny kamen na "terasu" - zrovnana zem v zahrade. Bude to len pochod…
sissik
Pred 10 rokmi
1
Terče na betónovú dlažbu
Poradi mi prosim niekto, kde kupit terce na pokladku betonovej dlazby 40x40cm? Dakujem
lubomird
Pred 10 rokmi
1
Osvetlenie schodiska
Ahojte, chcela by som poradit pri osvetleni schodiska, viem ze tie diskusie uz su tu, ale nejak mi …
chumo
Pred 10 rokmi
3
Kotry variant vybrat?
Zdravim,aku variantu okien do zahrady by ste vybrali? Varianta s nepravidelnym delenim je mozno kra…
slavikjs
Pred 10 rokmi
1
2
46
Skruteny spoj pomurnice
Ako sa oteplilo, pustil som sa do opravy zateplenia strechy, no ako som dal prec vlnu, vsimol som s…
gashtaan
Pred 10 rokmi
5
Tapeta eijffinger bazaar
Zdravím, potrebovala by som objednať tapetu, ktorá sa už nevyrába. Poradili mi na ruskom trhu, odti…
uta11111
Pred 10 rokmi
1
Je okno zle vyrobené alebo zle osadené?
Par dni po nastahovani som zistil, ze cez nase najvacsie okno vidno cez skary pri parapete az von :…
brandy12
Pred 9 rokmi
10
Smradlava vycistena voda z COV
Zdravim vsetkych majitelov domacich COV resp. odbornikov na domace COV a prosim o odpoved na otazku…
matorado
Pred 10 rokmi
3
Krbovle vlozky haas + sohn
Mate niekto skusenosti s krb.vlozk firmy haas a sohn? uvazujeme nad typom Novara 17 s teplovod…
bistleice
Pred 10 rokmi
1
Podnájom
Ahojte mám otázku, byvame v podnájme máme problem z nedoplatkami v zmluve máme napísané že nedpolat…
ngb
Pred 10 rokmi
2
Oprava odflaknutej terasy.
Dobrý deň potrebujem pomôcť.máme terasu ktorú postavil Predchádzajúci majiteľ.podlaha je betónová k…
fugas20
Pred 3 rokmi
23
Ktorá je kvalitnejšia značka WC - Cersanit alebo Jika?
Budeme mať klasické wc, spodný odpad, cenový rozdiel je asi 30€, Jika je drahšia, Cersanit je zase …
slavoslav
Pred 10 rokmi
3
Uhlikova ocel alebo med
Viete mi poradit ktore vybrat na kurenie? Kurit sa bude drevom a plynom, ocel je vraj lacnejsia, in…
radoslavc
Pred 7 rokmi
27
Hladam sikovneho stolara
Kvoli muzovi (resp. jeho vyske) mame valandy. Potrebujem za ne dat celo postele. nasla som zaujimav…
charlotte21
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2368
2369
2370
2371
2372
…