O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Robil niekto veniec tak, že na múr nalepil polystyrén?
Robil niekto veniec tak, za namiesto salovacich dosiek nalepil na mur z oboch stran polystiren? z v…
beginner7
Pred 8 rokmi
16
Vysavac na jemny prach zo stavby
Aky vysavac ste pouzivali pri vysavani jemneho stavebneho prachu? Nechcem prasit metlou ked su hoto…
majkoj
Pred 10 rokmi
7
Výkon podskrinkového digestoru bez výsuvu
Chcel by som sa opýtať tých, čo majú podskrinkový vstavaný digestor, bez výsuvu, či je výkon takého…
bartanusova
Pred 9 rokmi
14
Koreňová čistička odpadových vôd pre domácnosti
Máte niekto skúsenosti s výstavbou a fungovaním koreňovej ČOV pre domácnosti? Rada by som vedela, a…
jan45
Pred 8 mesiacmi
1
2
...
...
6
7
187
Bungalov elekrika
Nazdar strechari,konkrétne tí orientovaní na elektro,kolko by podľa vás vyšla takáto sranda...Dostá…
elektronitra
Pred 10 rokmi
19
Prerábanie podkrovia
Zdravím Vás.Potrebujem poradiť z prerábkou podkrovia.Nebude to obytná časť.Mám strop šťukatér ktorý…
heliator
Pred 7 rokmi
9
Horné skrinky na kuchynskej linke - výklopy alebo klasika skrinka na otváranie?
Ahojte všetci, prosím Vás vie mi niekto poradiť???? Už začínam byť zúfala, aké skrinky si dať do…
iveta15
Pred 6 rokmi
18
Renovácia vaní
Máte niekto skúsenosti s renováciou vaní v Poprade? Napríklad smaltovaním?
sunny777
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Hlinikova parozabrana AB
Ahojte strechaci, aky mate nazor na pouzitie hlinikovej parozabrany AB namiesto klacickej folie?
lubiee
Pred 9 rokmi
14
Betónový poter
Ahojte, chcela by som sa spýtať robili sme nový betónový poter na poschodí ale zospodu sme strop ni…
marcork
Pred 1 rokom
7
Pracovna doska v kuchyni
Ahojte na boku mam poodbijanu pracovnu dosku resp. ten potah co je na nej to sa da nejako vymenit? …
podonabytok
Pred 10 rokmi
5
Dokončenie stavby
Ahojte :) neviete poradiť firmu alebo spoľahlivú partiu kamarátov na dokončenie hrubej stavby v …
veronikakuklik87
Pred 10 rokmi
1
Ako je to s financovaním IS?
Dobrý deň, chcela by som sa informovať koľko stoja inžinierske siete, keďže sme 8 rodín (teda osem …
berni
Pred 10 rokmi
4
Beko sklokeramicky sporak
Dobrý deň.máme nový sklekeramicky sporák.dal som si naň zohriať vodu V cajniku no nechtiac som vysy…
fugas20
Pred 10 rokmi
4
Domy zo slamy
Ahoj, rada by som sa informovala, či má niekto skúsenosti so stavbami zo slamených balíkov s hlin…
alfonz_n
Pred 10 rokmi
1
2
33
Kotol Buderus Logamax Plus GB072-24 K alebo Protherm Panter 25KKO?
Dobrý den,chcem sa spýtat ideme si v byte spravit ústredné kúrenie a nevieme sa rozhodnút medzi tým…
verky5
Pred 6 rokmi
1
2
47
Voda v ráme plastovych okien.
Minulý tyžden nám namontovali nové plastové okná Inoutic Optimum a hneď pri prvom daždi sme mali v …
valaki1
Pred 10 rokmi
1
Vyrovnanie vyskoveho rozdielu v mure
Ahojte, mam dvojurovnovu zakladovu deku, pricom rozdiel medzi urovnami je 28cm. Pri zakladani prveh…
blsny
Pred 10 rokmi
1
Hrubka SDK stropu?
Ahojte, mame vaznikovy krov na ktory pojde zo spodu SDK strop. chcem sa opytat, kolko cm cca treba…
peto99
Pred 10 rokmi
2
Vŕba japonská a vŕba rakytová na kmienku
Dobrý deň máte niekto v záhradke tieto stromy? Aké máte s nimi skúsenosti po rokoch pestovania. Ďak…
aflou
Pred 9 rokmi
10
Dub močiarny Isabel
Dobrý deň,má niekto v záhrade tento strom? Vrúbľovaný na kmienku? Aké máte s ním skúsenosti. Ďakuj…
aflou
Pred 10 rokmi
4
Krov - trnava
Ahojte, prosím Vás neviete poradiť spoľahlivého a nie drahého krovára alebo firmu v okolí Trnavy…
veronikakuklik87
Pred 10 rokmi
1
Nevie niekto co sa stalo so stolarbb?
vsimla som si, ze ma zruseny ucet :(
benito5
Pred 10 rokmi
1
Bonsaj
Co je dolezite pri kupe a umiestneni uz velkeho bonsaja - cca 1,5 m a jeho podmienky. Zaujima ma aj…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Potrebujem stavené povolenie na chatku postavenu na zemných vrutoch?
Nazdar. Potrebujem stavené povolenie na stavbu zrubovej chatky o rozmere cca 7x8 metrov, ktorú ch…
dodik13
Pred 7 rokmi
23
Rimske rolety
mili modrostrechaci, mate niekto rimske rolety, ako ste s nimi spokojni? Odporucate, alebo nie?
kafulienka
Pred 10 rokmi
7
Prazdne velke kyble od farby
Ahojte, ak Vam ostali velke plastove kyble od farby a uz ich nebudete potrebovat, tak si po ne v ra…
maros5
Pred 10 rokmi
3
Vlastni niekto zrubovy bungalov?
Rada by som videla dake fotky a poprosila by som aj vasr skusenosti so stavbou uzivanim.a podobne..…
smalova
Pred 10 rokmi
1
Žltnutie travnika
Dobry deň, chcela vy som sa spytat vim moze byt zapricinene zltnutie travnika.travnik sme vysievali…
sonapalagyova
Pred 10 rokmi
18
Kto môže byť učastnikom stavebneho povolenia?
Dobry den. Manželka ma darovany pozemok na ktorom teraz chceme stavať domček. Pri vybavovani sta…
spiderhst
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2366
2367
2368
2369
2370
…