Rimske rolety

Profilova fotka
mili modrostrechaci, mate niekto rimske rolety, ako ste s nimi spokojni? Odporucate, alebo nie?
Odpovedať
ahoj, my mame vidiecky styl ,nechceli sme zaluzie, mam ju v kuchyni a vyhovuje, sice ju mam momentalne na predaj, ale nie z nespokojnosti :=)
Odpovedať
Profilova fotka
Zvazujem plisse zaluzie a rozhodujem sa este medzi tymi rimskymi... Chcem to do celeho domu.
Odpovedať
mam tiez rimsku roletku v kuchyni, je ok, do kuchyne sa mi to hodi. Podla mojho nazoru, rimska roleta plni skor funkciu zaclony resp. zavesu, podla pouzitej latky v zmysle zutulnenia priestoru, plisse zaluzia ma predsa len aj urcitu funkciu ochrany pred svetlom a slnkom, ale zas priestor nezutulni, nezmakci. mne sa strasne pacili silhouette rolety, je to ako roleta a zaclona v jednom, ale ta cena, paneboze..
Odpovedať
Profilova fotka
@iukas ano, aj o tom viem, lenze tiez sa to neda prat..., mam velku dilemu, co sa tyka toho...,
Odpovedať
@bmimuska tiez som sa s tienenim okien nevedela pohnut, mame otvoreny priestor a rozne kombinacie okien, velke hs portaly, do ktorych sa zaluzie nedaju dat, male svetliky, ktore su prilis uzke, napokon som nasla velmi sikovnu babenku, co ma u nas zaclonove studio, prisla, hned mala v oku co kde, navrhla, usila, zavesila a kedze som riesila cely dom, praca bola v cene materialu. sama by som to tak dobre nevymyslela.
Odpovedať
@iukas prosim, nehodis par fotiek (mozes odfotit vsetky :=), ako ta "sikovna babenka" riesila atypicke tvary okien? velmi by ma to zaujimalo, pretoze aj my mame "vykierove" okno, na ktore prave potrebujem nieco vymysliet....dakujem... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?