O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Prekročenie stavebnej čiary
Zdravím, rád by som chcel stavať RD, a mám otázku ohladne stavebnej čiary. Je možné posunúť RD o 2m…
samsung1974
Pred 10 rokmi
4
Prekročenie stavebnej čiary
Zdravím, rád by som chcel stavať RD, a mám otázku ohladne stavebnej čiary. Je možné posunúť RD o 2m…
adka0029
Pred 10 rokmi
3
Dlažby-porovnanie kvality, názor na RAKO
Ahojte, zaujímali by ma názory, skúsenosti na dlažby. Ak niekto používal dlažby Rako, predtým asi K…
adelaidina
Pred 10 rokmi
1
Pomoc pri kupe postele
ahojte chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s touto postelou http://www.beds.sk/latkova-postel-p…
l3konka
Pred 10 rokmi
9
Váš názor na projekt bytovej jednotky v RD
Dobrý deň, rada by som sa opýtala na Vaše názory na projekt bytovej jednotky v RD. Orientácia spál…
1177
Pred 10 rokmi
14
Montaz vchodovych dveri
Ahojte. Akym sposobom co najlepsie vyriesit podlozenie dveri pri montazi? Vacsina asi klasicky podl…
dodok
Pred 10 rokmi
4
Bungalov + kotolna
Zdravím hladame projekt na sikovny bungalov 4+1 s miestnostou na kotolnu (tuhe palivo). Poradite ni…
peto99
Pred 10 rokmi
6
Neprisposobivy sused
Nastahovali nam do vchodu suseda v celom regione (mozno i na slovensku, kedze uz o nom bola svojho …
kaktusik007
Pred 10 rokmi
12
sponzor fóra
Hladame stolara na lakovane kuch. dvierka
Ahojte, viete prosim niekto poradit nejakeho odskusaneho stolara, ktory robi kuchyne s lakovanymi d…
joseph27
Pred 10 rokmi
2
Kvalitny pokladac dlazby a obkladu
Hladam sikovneho majstra pokladky dlazby a obkladu v Kosice okolie,,,,,,aktualne v druhej dekade ju…
pietro6778
Pred 10 rokmi
1
Interiérové dvere Javab
Dobrý deň, máte niekto interiérové dvere od českej firmy Javab? Ako ste s nimi spokojní? Ďakujem
ainikki
Pred 10 rokmi
1
Nesúhlas Suseda - aké má právomoci, do kedy sa može odvolávať ked všetky papiere k povoleniu su OK!?
Náš velký problém-SUSED!!!! Prosim o radu ak mal niekto tento problem alebo podobný!!!chceme dom v …
matorado
Pred 10 rokmi
1
2
59
Môžte mi poradiť?
dobrý večer môžte mi niekto poradiť na ktorú stranu si mám dať kuchyňu, lebo sa stále neviem rozhod…
bea08
Pred 10 rokmi
8
Šikovny murar - žilina
Poprosim kontakt pripadne odporucanie na sikovneho murara z okolia ZA
spolocenskesatynela
Pred 10 rokmi
1
Riasy v bazéne. Čo s tým?
Zdravim. Poradi niekto? V bazene nam zozelenela voda. Dali sme tam chlor shock - sokovu davku, od r…
rossig
Pred 10 rokmi
6
Sedačka - s ktorou firmou máte dobré skúsenosti?
Priznám sa, prečítala som si všetky príspevky na tému sedačky tu na fóre MS. Avšak, nenašla som nič…
clive25
Pred 10 rokmi
11
Schody z terasy
Máte prosím niekto robené železné schody z terasy vyplnené kamenným kobercom? Nie betónové, ale ž…
ettel
Pred 10 rokmi
8
Je plochá škridla horšia ako škridla s vlnou?
Je to naozaj tak? Pači sa mi Bramac Reviva ale aj Klasik, je plochá škridla menej odolná? Staviame …
dugvajzo108
Pred 10 rokmi
5
Referencie na firmu Stairon - schodisko
Mate s nimi niekto skusenosti ?
manilla
Pred 10 rokmi
3
Kúpeľňové štúdio v Poľsku
Prosím Vás, kde je dobrý výber kúpeľňového nábytku v blízkosti poľského tešína alebo bielsko- biale…
evitka
Pred 10 rokmi
1
VKK
ahojte.mam prosbu.potrebovali by sme objednat VKK. ale je k tomu nutna nejaka ziadost o pristaveni…
lenocka84
Pred 10 rokmi
1
Hľadám majstra na vnútorné sadrové omietky ručné Prešov
Ahoj, doporucte niekoho kto sa s tym vie vyhrat. Teda kvalitna praca, rovinnost, ziadne rohy do obl…
rillwen
Pred 10 rokmi
1
Zle uvedené meno na projekte
projektatn sa pomýlil,, a na projekt elektirky, vody.. uviedol iba moje meno, pričom na hlavnej arc…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Dobrý deň chcem sa opýtať akú hrúbku má podlahové kúrenie ?
odstraňujeme starú podlahu a musíme zarovnať všetky podlahy v celom dome do jednej roviny, lebo v k…
leonardom
Pred 10 rokmi
3
Pripojka na kanalizaciu
Dobry den, poprosim Vas o radu a pomoc. Mame vyhliadnuty pozemok , no kanalizacia je vzdialena asi …
thodosy
Pred 10 rokmi
4
Styrodur na základy v dvoch vrstvách
na projekte mám zateplenie základov 20cm Styrodurom 3035. Mohol by som namiesto jednej vrstvy použi…
sle
Pred 10 rokmi
15
Pozemok za slobodna-poradte
Ahojte, mam taku otazku. Moja manzelka dostala od rodicov este ako slobodna pozemok. Teraz si chcem…
thodosy
Pred 10 rokmi
8
Od koho sklopno posuvné dvere
*Zdravím, neviem či tu už náhodou takáto téma nie je ale nenašil som tak snáď nezakladám duplicitnú…
silviu
Pred 10 rokmi
2
Urychlenie uzemneho a stavbneho konania
Este toho roku by sme chceli zacat stavat dom. Momentalne sme vo faze uradnych vybavovaciek - vcera…
tomas8006
Pred 10 rokmi
8
Pomoc pri stavebnom povolení
ahojte, prosím vás o radu dnes som požiadala na stavebnom urade o stavebné povolenie , ale napisal…
mirkasasikova
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2367
2368
2369
2370
2371
…