Bungalov + kotolna

Zdravím hladame projekt na sikovny bungalov 4+1 s miestnostou na kotolnu (tuhe palivo). Poradite niekto? Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Skoro do kazdeho projektu sa do dorobit pivnica adekvatnych rozmerov kde mozes mat kotolnu na pevne palivo+ sklad paliva. Alebo najidealnejsie riesenie je oslovit projektanta a individualny navrh.
Odpovedať
musi byt tuhe palivo? novy dom ma malu spotrebu na kurenie, do 1000 eur rocne sa zmestis aj s kurenim elektrinou, a s TC vzduch-voda alebo s klimou do 500-700 E. A tak sa to oplati? Skoda uberat obmedzeny priestor v bungalove na kotolnu, kazdy m2 sa zide, a stoji dost vela. az 1000 E za m2. Velky poschodovy dom je ina situacia, ale v bungalove je tuhe palivo nezmysel.
Odpovedať
Pozemok je bohuzial chladny takze sa bude asi vela kurit. no a tuhe palivo je cenovo najvyhodnejsie + peletky pravdepodobne. Jeden stavbar mi pred chvilou poslal projekt na bungalov aj s kotolnou ktory by nam maximalne vyhovoval. Vdaka za zastavenie...
Odpovedať
@joohny plyn nemate ?
Odpovedať
@joohny ak je pozemok chladny, treba dokurovat kachlami, a kurit elektrinou alebo plynom. Bungalov a kotolna jednoducho nejdu dohromady, napriek istej uspore na palive. Investicia bude vysoka. Do investicie treba zaratat plochu kotolne navyse, a extra pristresok na palivo. A tiez dozivotne lopotenie s kurenim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?