O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ukrajinske ponorne cerpadlo
Bol som v jednom zeleziarstve a tam mali ponorne cerpadla vyrabane v Ukrajine. Vraj su velmi spolah…
vkuserobim
Pred 4 rokmi
3
Aky je vas nazor na tento projekt pasivneho murovaneho bungalovu ELKO115 B
Chcela by som vediet vase nazory, ci su sprchovy kut s umyvadlom v spalni vyuzitelne, ci to nie je …
maamartinka
Pred 9 rokmi
13
Môže sa kolaudovať aj bez zateplenia domu?
Kolaudácia bez zateplenia
kamilka09
Pred 9 rokmi
11
Talianske drevené kuchyne od IT studia (TT) alebo NARA (NR) - ma niekto?
Dobry den, mate niekto skusenosti s kuchynami od IT studia (TT) alebo NARA kuchyne (NR)? dakujem pe…
shia
Pred 9 rokmi
1
Bungalov do 60 000?
Ahoj viete mi prosim poradit ......mame pozemok v Senci a premyslame o stavbe domu-bungalov-mont do…
praoteccech
Pred 9 rokmi
6
Aký je váš názor na dom od Euroline - Vila 1151?
Ahojte, planujeme stavat RD a velmi sa nam paci projekt Euroline Vila 1151 http://www.eurolines…
praoteccech
Pred 9 rokmi
15
Ako umiestniť tento luster na šikmý strop?
Veľmi sa mi páči toto svietidlo, ale má to háčik. Treba ho umiestniť šikmý strop. Máte nejaké rady?…
ernesttyukos
Pred 9 rokmi
5
Ako vyriešiť kotvenie zábradlia na terase na poschodí
Prerábame dom a na poschodí bude terasa (3,8m x 7m). Zatiaľ sme vo fáze, že sa teraz spravil montov…
johnny14
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Diamant unipool
Ahojte...najde sa tu niekto kto ma plastovy bazen od diamant unipool Pezinok? Nenasla som zatial an…
dagaz
Pred 9 rokmi
2
Dobrý kúrenár do Nitry.
Ahojte, viete mi poradiť dobrého kúrenára na bytový komplex ,ktorý sa stavia v Nitre? Ďakujem.
ohen10
Pred 9 rokmi
2
Skusenosti so stavebnou firmou murovane-domy.sk
Chcela by som sa opytat na skusenosti alebo referencie o firme murovane-domy.sk, na webe maju par b…
eren
Pred 7 rokmi
9
Ako sadit Japonsku vrbu
Ahoj, chcem si zasadit Japonsku vrbu... no neviem ako na to, aby sa mi pekne ujala... Jama uy je vy…
jankazb
Pred 9 rokmi
4
Búracie práce
zdravím, chcela by sa opýtať, koľko by asi v dnešnej dobe vyšli búracie práce zhoreného, dvojposcho…
petka456
Pred 9 rokmi
2
Kde zoženiem výkopovú zeminu v okolí Nitry?
Ahoj, poprosím Vás o radu, kde zoženiem výkopovú zeminu alebo šotolinu v okolí Nitry? Ďakujem.
tomi66677
Pred 7 rokmi
4
Kolaudácia bez prípojok
Ahojte, chcela by som sa opýtať, čo by ste poradili v prípade, ak nám developer skolaudoval novosta…
ajkava
Pred 9 rokmi
15
Do kúpeľne dať skôr klasické dvere, alebo zasúvanie na koľajnici?
Zo spálne sa nám ide do šatníka a kúpeľne. Chcela som oboje dvere zasúvacie, aby to pekne vyzeralo,…
ferdinandf
Pred 9 rokmi
6
Izolujú sklenené posúvne dvere lepšie ako klasické posuvné?
Máte skúsenosti?
lucyy1312
Pred 9 rokmi
8
Vodeodolna laminatova podlaha EGGER AQUA+
Ma niekto skusenost s vodeodolnou laminatovou podlahou egger aqua+? riesime podlahu do kuchyne a zv…
patrik194
Pred 4 rokmi
2
Skúsenosť s firmou Ekonomické stavby
Dobrý deň! Chystáme sa stavať domček a na internete sme našli firmu EKONOMICKÉ STAVBY. Ponuku majú…
beatka4312
Pred 9 rokmi
7
Kde získať pôdorys
Ahojte. Potreboval by som sa dostať k pôdorysu tohto bytu: http://www.akebyty.sk/hladat/podorysy/b…
miksoo22
Pred 9 rokmi
4
Vedel by mi, prosim Vas, niekto poradit sikovneho stolara na obklad schodov " škárovkou" v okolí PB?
Dostali sme sa k pokryvaniubschodov a k podlaham.
pepasino
Pred 9 rokmi
2
Cenová ponuka_strecha práca?
Dobrý deň, hladám v okolí Nové Mesto nad Váhom majstrov na strechu. Ide o drevennú strechu na bu…
misinko99
Pred 9 rokmi
1
Elektrina - vstup na cudzi pozemok
Zdravim vas a prosim o radu ci namet, realizovatelny urcite budem aj honorovat. Mame stavebne povol…
alenakostolna
Pred 2 rokmi
14
List vlastnictva ako dlho
Ahojte, vopred sa ospravedlnujem, ak tu uz podobny prispevok existuje. Pred mesiacom sme kupili poz…
tino2
Pred 8 rokmi
19
Osetrenie ramu okna po osadeni
Ahojte osadili mi nove okna. Z vonka aj z vnutra mi dali paronepriepustne pasky. Z vnutra uz ich ma…
laco17
Pred 9 rokmi
3
LEVICE - hľadá sa šikovný statik / projektant alebo niekto so skúsenosťami so stavbou
Dobrý deň, uvažujeme o kúpe nehnuteľnosti, no potrebovali by sme niekoho šikovného, čo by nám porad…
radka365
Pred 9 rokmi
1
Choroba na bylinkach
Takuto chorobu chytili vsetky bylinky co mam na okne, vratane oregana, rozmarinu, maty, bazalky. Sk…
jozefvarok
Pred 9 rokmi
10
Vodovodna pripojka z ulice priamo do pivnice / bez sachty, je to mozne ?
chceme na mieste stareho domu postavit dom a terajsi dom ma napojenie na vodu priamo cez pivnicu, k…
m168
Pred 8 rokmi
25
Rozmiestenie kuchyne
Ahojte Viete mi prosim vas pomoct s navrhom kuchyne? Toto je navrh od architekta.mne sa.tom moc n…
fraxis
Pred 9 rokmi
15
Návrh prípojok
Dobrý deň, prosím Vás o názor kadiaľ by ste viedli prípojky k domu viď nákres. Hrubšie farebné …
elmas
Pred 9 rokmi
7
1
2
…
2063
2064
2065
2066
2067
…