Rozmiestenie kuchyne

Profilova fotka
Ahojte Viete mi prosim vas pomoct s navrhom kuchyne? Toto je navrh od architekta.mne sa.tom moc nepaci. Ja by som chcela mat ostrvcek s.moznostou sedenia, a tuzim po vstavanej rolovacej skrinke. Mate napady ako zmenit plan? Mozno u tvar?? Neviem stracam sa...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
mozno by nebolo na skodu ostrovcek rozsirit aby mohlo vzniknut aj miesto na sedenie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas kuchynu prepojenu s jedalnou, tak sedenie v kuchyni nebudes potrebovat
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinela Zdravím. Chcel by som sa opýtať. Čo je to tam sa spodnej strane vľavo, kde je tá kóta 2000? Je to pekný veľkorysý priestor. Zmestí sa vám tam aj ostrov aj so sedením aj bez neho. No zvážte či pri ňom bude niekto sedieť keď budete variť. Ináč to bude iba zbytočná ozdoba. Ale ak po ňom túžite, tak si ho určite spravte. Miesta máte veľa. A ešte, čo je to za šedý obdĺžnik v tom múre naľavo na konci linky?
Odpovedať
Profilova fotka
velmi blizko budes mat jedalensky stol takze sedenie robit pri ostrove je zbytocne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@durim to sede su posuvne dvere do spajzi. Ako sedenie som myslela batove stolicky, ked mi bude pri vareni robit niekto spolocnost, navsteva, priatel a tak :-) inak sa to asi velmi vyuzivat nebude, asi tam este polozim hned kabelku a tasky ked dojdem z roboty.
Odpovedať
Profilova fotka
@snehulienka122 asi mas aj pravdu, porozmyslam nad tym....
Odpovedať
Profilova fotka
nepremyslala si nad tym ze by ten ostrov bol cely v priestore? ci to tak nevychadza?
Odpovedať
Profilova fotka
@haroman s tymi rozmermi ake ma teraz, by to uz asi bolo na tesno, aj ked ako vravim, s formou kuchyne som este velmi flexibilna, nakolko nie som uplne s tymto rozmiestnenim stotoznena.
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinela Pôvodne som sa tomu vášmu architektovi čudoval. Teraz už nie. Kvôli tým dverám tam zostala stena rozmeru panelákového bytu, teda kuchyne. Na dĺžke 2,4m je potom dosť ťažké niečo vymyslieť. Ešte zostáva možnosť otočiť tú kuchyňu o 90 stupňov.
Odpovedať
Ten bar uz tu bol poisany uplna zbytocnost ak chces aby si niekto prisadol kup si navyse bar stolicku. ale aky problem aby dotycny sedel za jed stolom? Ak zrusis tie skrine pri vstupe do kuchyne mozes polostrov potiahnut na 3m a das tam aj vodu. ja to tak mam a uplne nam staci a kazda navsteva sedi za jed stolom alebo ak treba postavia sa na chvilku k linke a aj pomozu s nejakym tym krajanim zeleniny ..... skrine pri stene mam iba vysoke. Roletka ti iba narusi dizajn kuchyne, tuzis po nej z akeho dovodu? Lebo nejaka super pekna vec to nieje.
Odpovedať
Dobry den, ako pisal durim, tiez by som otocil kuchynu a 90stupnov. Na tej 3,5 metrovej stene sa da toho ovela viac vymysliet. Odtial by som kuchynu apravil do U, pricom dve steny by boli v priestore. Vznikne tak priestor pre barpult, takisto varenie v ostrove a hromada ulozneho priestoru. Na stenu so špajzovými dverami potom už len umiestnit blok vysokých skrín s rámovým dielom, cez ktorý sa bude prechádzat do spajze. Bude sa to teda tvarit ako jednoliaty celok. Snad ste ma pochopili :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@durim dakujem za napad urcite ho posuniem dalej :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fraxis dakujem za nazor, takto som vobec nerozmyslala, ale zrovna zacnem 😊 asi je to.o.dost lepsie riesenie, ked tu kuchynu otocime.
Odpovedať
@kristinela Bude to trochu zaujímavejšie, a možno by nebolo na škodu to rovno spojiť s jedálenským stolom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?