Skusenosti so stavebnou firmou murovane-domy.sk

Chcela by som sa opytat na skusenosti alebo referencie o firme murovane-domy.sk, na webe maju par bungalovov na kluc, z ktorych ma zaujalo Elko 120 alebo aj Pasiv 120. Hladam totiz kombinaciu pasivny dom ale nie drevodom, uprednostnila by som murovany a na kluc. Tato firma to vsetko splna, ale neviem zistit ziadne blizsie info o realite ich pristupu a prace. Popripade neviete poradit nejaku inu takuto firmu, s ktorou mate dobre skusenosti? Dakujem za kazdy tip a radu ;-)
Odpovedať
Oprava : www.murovany-dom.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ruky prec od tejto firmy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@maamartinka Dobry den. Spolupracujete s nimi nakoniec? Tiez uvazujeme ale nenasla som ziadne recenzie, len jednu negativnu
Odpovedať
@pokisk Dobry den, viete mi dat blizsie info o firme?
Odpovedať
Nedokoncili mi dom, vyhovorky, same fus roboty.... Mam pokracovat?
Odpovedať
@eren dobry den, nakoniec nespolupracujeme, z rodinnuch dovodov musime celu zalezitost posunut aspon o rok takze teraz budem asi guglit ine alternativy. Drzim vam palce.
Odpovedať
@pokisk dakujem za odpoved, nastastie sme aninezacali, skutocne si treba firmy dlho preverovat. Len ma mrzi ze taka vec ako je dom co ma vydrzat desatrocia dokazu ludia ludom tak dokafrat.
Odpovedať
@pokisk Dakujem za recenziu. Mrzi ma to ze Vam to zle dopadlo. Preverovala som ich a nenasla som ani jednu recenziu mimo Vasej. To je tiez divne. A maju viacero firiem podla orsr.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?