Môže sa kolaudovať aj bez zateplenia domu?

Kolaudácia bez zateplenia
Odpovedať
Pokial stavebnemu uradu predlozite energeticky certifikat v pozadovanej triede a tuto triedu dosiahnete vypoctami aj bez zateplenia, tak kolaudovat mozete aj bez zateplenia.
Odpovedať
Profilova fotka
Je nepravdepodobne, ze splnis bez zaplenia hodnoty pozadovane normou a vyhlaskou.
Odpovedať
Ahoj. Kolaudace je správní řízení, kdy se porovnává projektová dokumentace s realitou. Jestli to úředník nepozná, tak zkolauduješ. Jinak jsi v v ri...ti :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Celkom som nepochopil, že o čo ide.....? :-o Chceš vedieť, 1/ či je nutné, aby bola stavba zateplená, 2/ alebo si postavila dom, došli prachy a tak sa chcete nasťahovaťa rýchlo skolaudovať a zatepliť následne (až budú peniaze)...? Prečo neotvoríš diskusiu? Na otázku sa dá odpovedať len 1 x a nedá sa diskutovať... 8-( 1/ Platí to, čo uvidela lucka_d nado mnou. 2/ Platí, čo uviedol praoteccech nado mnou.
Odpovedať
My sme skolaudovali bez zateplenia. Pani si len napisala do zavad ci nieakej takej kolonky ze musime zateplit a este nie co dorobit. Kontrolovat uz nebola.Ale zateplili sme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bude to jednoduchsie ked to budes mat zateplene a tak sa nemusis bat ze by ti to neskolaudovali
Odpovedať
Profilova fotka
Asi zalezi od konkretneho mesta a stavebneho uradu. Ja som sa bol pytat u nas a povedali mi, ze mozem skolaudovat aj bez a zateplit neskor. No ci to tak bude naozaj zistim az ked podam ziadost o kolaudaciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme skolaudovali v decembri bez zateplenia. Pani si len dala do poznámky že do kedy to máme urobiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez si myslim, ze to ide, u nas v dedine tiez kolaudovali bez zateplenia. Aj my sa chystame. Pokial mas SP vydane a pravoplatne v roku 2015 ako my, tak ani s energ. certifikatom by si nemusela mat problem.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite by to malo ist. Kolki tak kolaudovali a bez akychkolvek problemov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?