O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hladam statika Kosice + okolie
mam staticke vyjadrenie od projektanta, ale potrebujem statiku - nejake vykresy s rozmermi a tak. …
ecolite
Pred 9 rokmi
1
Internet od WIRCOM v okolí Topoľčian - skúsenosti
Kto má skúsenosti s poskytovatelom internetu Wircom a ako ste spokojný...??? Vdaka
tomcok
Pred 9 rokmi
7
Pozemok ako záhrada v intraviláne bez hlavnej stavby
Chcel by som si v mojom ovocnom sade postavit nieco na "prespanie" celorocne obyvatelne ale pozemok…
marcoy83
Pred 8 rokmi
6
Cerpadlo na farbu
Pozdravujem Vas potreboval by som poradit potrerboval by som cerpadlo ktore by potiahlo nariedenu k…
dedo758
Pred 9 rokmi
2
Borovica čierna
Prosím poradte, kde kúpim najlepšie borovicu čiernu pomer cena a výška? cca 50 - 100 eur? Ideálne v…
plamen
Pred 9 rokmi
1
Problém s privedením obecnej kanalizácie k pozemku
Dobrý deň,potrebujem poradiť,kupila som pozemok v obci kde kanalizácia nie je privedená k môjmu po…
jan45
Pred 9 rokmi
3
Hydroizolacia pod obvodové mury (treba 2 vrstvy ?)
Chcel by som sa opýtať, či je treba, resp, aké máte vy skúsenosti (dávať pod obvodové múry 2 vrstvy…
jr66
Pred 9 rokmi
2
MS antibot failure
@janamartish Dosť sa to tu zahltilo poslednú dobu príspevkami rôznych robotov ohľadom finančných…
janamartish
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Akú farbu stien dať za tento nábytok z brezy?
Chcela by som, aby posobil teplejsie a vynikol. Je to severna strana, cize farba by mala posobit te…
certi
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
79
Cena strešných okien Velux a montáže
Dobrý deň, má niekto osobnú skúsenosť so strešnými oknami Velux, resp. by nám vedel povedať koľko v…
martina219
Pred 9 rokmi
1
Poraďte firmu na rekonštrukciu strechy v Košiciach
Dobry den. poradi mi niekto z Vas nejaku dobru firmu na rekonstrukciu strechy alebo nejaku partiu c…
stefan352
Pred 9 rokmi
6
Izolacia 1
dobrý deň chcel vás požiadať o radu ako śpojiť izolaciu. výhodne som kupil kamennú vlnu rockwooll…
blacksr
Pred 9 rokmi
2
Projektant z Nitry
Dobry den potrebujem projektanta z Nitry na prekreslenie respektive vypracovanie podorysu po rekons…
michaelak2
Pred 9 rokmi
2
Bungalov bez stropnej dosky - aké máte skúsenosti?
Ahojte Chcem sa poradit ohladom stropnej dosky do bungalovu. Chceme mat otvorenejsi priestor v ob…
peto99
Pred 9 rokmi
10
Bazen - davate chemiu do skimmera? a preco nie?
Chcel by som sa spytat na vas nazor preco nedavat chemiu priamo do skimmera? :-) Tak sa aspon vsad…
y2k
Pred 9 rokmi
3
Co nema chybat v zmluve s firmou na stavbu domu?
Co podla vas nema chybat a ako to ma byt stylizovane, v zmluve, ktora definuje vztah medzi objednav…
ivantausk
Pred 9 rokmi
17
Aký web kamerový systém použiť na sledovanie stavby?
Chcel by som si umiestnit kameru na miesto, kde mam pozemok, aby som mal material a stavbu pod kame…
katka_
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
66
Preco sa stlpiky betonuju suchym betonom?
Ahojte nejde mi do hlavy, ze preco pisu v navodoch, ze sa stlpik osadza do suchej zmesi strkopieso…
miroslav33
Pred 7 rokmi
10
Recirkulacny digestor s vyvodom do uzavretej skrinky (nie do miestnosti)
Kuchynske studo mi zabudovalo vstavany digestor, ktory je na recirkulaciu do skrinky, z ktorej nie …
blacksr
Pred 9 rokmi
4
Dymové rury na krbové kachle
poradte kde kupim dymové rúry plus príslusenstvo ku krbovým kachliam....potrebujem ich v hnedej far…
reward
Pred 9 rokmi
3
Zdravé/ekologické alternatívy k polystyrénom? Penosklo, vata a spol.
Ahojte. Prosím Vás o skúsenosti a rady, či sa vôbec oplatí niečo taktéto riešiť. V podlahe som m…
praoteccech
Pred 9 rokmi
3
Plyn - zrusenie odbocky
Od skrine ide plyn do pivnice, kde je kotol. Ide to tesne pri dome. V polke trasy je odbocka do kuc…
ecolite
Pred 9 rokmi
4
Cena Ytongu v okoli Kosic
Ahojte. Kde ste kupovali Ytong, konkretne Lambdu v okoli Kosic a kolko stal jeden kus?
epto
Pred 9 rokmi
5
Vzor ziadosti,aby stavba mohla byt 1,20m od hranice pozemku
Dobry den. Chceli by sme stavbu posunut na 1,20m od hranice pozemku so susedom. Samozrejme potrebuj…
atlaska
Pred 9 rokmi
4
Ako zaizolovat zahradny domcek
Zdravim, postavili nam zahradny domcek s betonovou zakladovou doskou, ktora nie je 10cm nad terenom…
ludo_
Pred 9 rokmi
1
Čapové schody -
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, poprípade aj rovno dať nejaký nákres spoja, ktorý sa používa…
tintilla
Pred 9 rokmi
1
Vyhodenie vane, čo s odtokom?
Prosím kúpili sme dom a v kúpeľni máme vaňu, ktorú by sme chceli dať preč. Dá sa odtok nejako uzavr…
praoteccech
Pred 9 rokmi
4
Prístrešok
vie niekto urobiť cenovú ponuku a prístrešok na záhradnú chatku?Rozmer prístrešku približne 2.5x3m.…
mamina61
Pred 9 rokmi
1
Hľadám niekoho na výrub stromov v Bratislave a okolí
Ahojte, hladam niekoho na vyrub stromov v BA a v blizkom okoli. Nepoznate niekoho? Dakujem pekne. …
corales
Pred 6 rokmi
23
Ako upevniť klimatizáciu na fasádu domu?
Ako upevnit A/C na fasade zatepleneho domu (bude 25cm EPS)? Samozrejme bez tep.mostov, ak sa da.
nororo
Pred 9 rokmi
13
1
2
…
2061
2062
2063
2064
2065
…